Προς το περιεχόμενο

Standalone dvd με δυνατότητα εγγραφής;

theobabis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παίδες μια βοήθεια παρακαλώ.

Ψάχνω για ένα standalone dvd ή blu-ray player (μάλλον το δεύτερο, ίσως ανάλογα και με τις τιμές)

το οποίο να έχει, ή να παίρνει εσωτερικά εκ των υστέρων σκληρό δίσκο για εγγραφή προγραμμάτων τηλεόρασης.

Όσο πιό απλό γίνεται με μόνη απαίτηση τη μεγαλύτερη συμβατότητα σε format (και subs αν είναι εφικτό).

Σε γενικές γραμμές θα μπορεί να το χειριστει κάποιος που χρησιμοποιούσε βίντεο και που έχει πολύ

μικρή σχέση με υπολογιστές, ή θα του βγάλει τη πίστη και τη δικιά μου μαζί για παρέα;

θα ήταν χρήσιμο να μάθαινα ποια είναι η τηλεόραση;

Σας ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Samsung BD E 6300 και BD E 8300

To πρωτο δεχεται μεχρι 2ΤΒ δισκο εξωτερικο. Το δευτερο εχει μεσα 320 GB και δεχεται και επιπλέον μεχρι 2ΤΒ. Συα θετικα η υπαρξη διπλου tunner που επιτρεπει 2 διαφορετικες εγγραφες ταυτοχρονα.

Παιζουν σχεδον τα παντα απο codecs στο media player τους.

graphist83,

σε ευχαριστώ πολύ για την πρόταση, παρότι ακόμη δε μπορώ να συλλάβω ότι κάποιος πρέπει να δώσει σχεδόν 300 ευρώ για κάτι τόσο απλό(?).

Μάλλον θα κινήθω για το 6300 και θα τσιμπήσω κάποιο δυομισάρι wd my passport 500gb για να το συμπληρώσω.

Δύο ερωτήσεις ακόμη παρακαλώ. Αν το πάρω από το γερμανικό amazon θα συναντήσω κάποιο εμπόδιο στη χρήση του; Θα χρειαστεί να αλλάξω κάποιο firmware; Και αν ναι, θα δημιουργηθεί πρόβλημα με την εγγύηση;

Επίσης να θεωρήσω δεδομένο ότι θα μπορώ να ρυθμίσω τα κανάλια στη σειρά που θέλω, σωστά;

Ευχαριστώ πολύ.

Τα προϊόντα που παίρνει η Γερμανία από οτι γνωρίζω είναι τα ίδια με τα δικά μας. Όλη η Ευρώπη παίρνει μια συγκεκριμένη σειρά. Βέβαια μεγάλη χώρα είναι, δεν ξέρω εάν έχουν ειδικές παραγγελιές. Εγγύηση από την Ελληνικη αντιπροσωπεία δεν θα έχεις έτσι και αλλιώς.

Τα κανάλια τα βάζεις με την σειρά όπως θες. Απλά ειναι λίγο κρυμμένο στα samsung. Αμα κολλήσεις στο εξηγώ.

Η πιο φθηνή λυση ειναι να πάρεις κάποιο dvb-t δεκτη με pvr. Εγω σε εναν crystal audio ενος πελατη μου εχω βάλει εναν 320 gb και γραφει κανονικά με προγραμματισμό κτλ. Κοστος περι τα 39 ευρω ο δεκτης και 69 ευρώ ο δίσκος. Απλα με την προηγούμενη λυση εχεις και ενα πολυ καλο blueray.

Πριν από λίγο μίλησα με την Ελληνική Samsung και με διαβεβαίωσαν ότι εγγύηση για προϊόν αγορασμένο από Γερμανία θα έχω. Γνωρίζεις κάτι επιπλέον που αναιρεί την συγκεκριμένη τους δήλωση, ή κάποιο λόγο που δεν θα τηρήσουν την συγκεκριμένη δέσμευση;

Στο θέμα του δέκτη να υποθέσω δεν υπάρχει τρόπος να κοτσάρω και ένα dvd ή blu-ray πάνω μαζί με τον δίσκο;

Αν η διαφορά σε τιμή είναι μεγάλη και υπάρχει επιλογή, τότε ίσως να προτιμούσα ένα dvd, και όταν το χρειαστεί να αναβαθμίσω σε κάτι με blu-ray. Σίγουρα πάντως προκρίνεται η λύση του εξωτερικού δίσκου.

Σε ευχαριστώ.

Χαχα μόλις έλαβα λίγο feedback.

Φυσικά και θέλουμε αυτό με τον διπλό δέκτη και φυσικά τα 300+ ευρώ είναι μια φυσιολογική τιμή, αλλά σε έναν με δύο μήνες.

Ευχαριστώ πάλι για την βοήθεια και σε έναν δύο μήνες ελπίζω να με ανεχτείτε πάλι αν χρειαστεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...