Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα κι ένα EDIT

"Επιμένω όμως πως το 1Gb παραπάνω τώρα λιγότερο στο μέλλον περισσότερο, θα φανεί πολύ χρήσιμο" :P :P :P

Δημοσ.

να πω οτι συμφωνω και εγω μαζι σου νινο καθως ειμαι διακοπες για το καλοκαιρι και ειχα χασει τις εξελιξεις,ειχα μεινει στην εποχη που η η 7970 ηταν αισθητα ποιο ακριβη στην ελλαδα και με ανωριμους σχετικα drivers οποτε παω πασο.

ειναι ισαξιες οι καρτες και οσο για το 1gb παραπανω ισως ειναι μια μικρη επενδυση αλλα δεν ειναι ο μονος παραγοντας για τα φιλτρα στα games.

οποτε καθαρα οτι προτιμαει ο ts.

Δημοσ.

Για OCing όλες καλές είναι αυτές. Σου είπα, μην αφήνεις έτσι εύκολα και την Club3d στην απ'έξω. Δεν είναι μικρή εταιρία στον χώρο των VGAs. Τουναντίον θα έλεγα. Απλά εδώ στην Ελλάδα είχαν σταματήσει να την φέρνουν

@haris013

Ναι ρε όλα καλά. Συγνώμη αν ακούστηκα και επιθετικός πριν. Το διάβασα μετά τι έγραψα και είναι σαν να σε πήρα από τα μούτρα :)

Δημοσ.

Οποτε που να παω gigabyte η club3d? Χρηματικα η διαφορα ειναι μικρη και εχοντας γλυτωσει και καποια χρηματα απο το θειο τωρα με ενδιαφερει η αποδοση ;)

Δημοσ.

Εγώ σου είπα την γνώμη μου. Giga.

ΑΛΛΑ (τα έγραψα και στο άλλο thread) μην με βρίσεις :)

Διάβαζα μόλις για την GTX660Ti. Θα παρουσιαστεί επίσημα στις 16-Αυγ κατά πάσα πιθανότητα με τιμή κοντά στα 300$ (άρα 300€).

Κυκλοφόρησαν και τα πρώτα ανεπίσημα benchmarks... Το απίθανο είναι ότι οι επιδόσεις της κυμαίνονται ανάμεσα στην 7950 και την 7970 stock. Παίρνει όμως πολύ εύκολο OC χωρίς +voltage και φτάνει σε επιδόσεις τις GTX670/7970. Τίποτα όμως απ' όλα αυτά δεν είναι επίσημα...

Κάποιοι μιλάνε για μεταμφιεσμένες GTX670 που ήταν underclocked ώστε να δείχνουν 660Τι και ότι όλα είναι fakes. Μάλιστα στην αρχή κυκλοφόρησαν GPUz screenshots με 3GB μνήμη αλλά μάλλον τα 2 είναι το πραγματικό. Μακάρι να είναι σωστά και τα 2... Η πρώτη ήταν μια ΜSI και η 2η μια EVGA.

Οπότε μήπως να περιμένεις?

Όλα αυτά όμως από Σεπ Ελλάδα...

Δημοσ.

και γω ειμουν για club 3d αλλα μαυτα που διαβασα ψιλοαλλαξα γνωμη και λεω να παω με την gigabyte

:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...