Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάπου έχω ακούσει για εκπτωτικό κουπόνι 10% στο you.gr...ψάξτω λίγο γτ μετά πας στα 81 ευρώ το 120αρι

Οχι 10% κατω αλλα 10ευρω κατω...

το κουπονι ειναι αυτο: WEMISSEDU

Αν θες να παρεις πανω απο ενα αντικειμενο (δηλαδη δυο, τρια κτλπ) κανε διαφορετικες παραγγελιες και ξαναχρησιμοποιησε το κουπονι το δοκιμασα και πετυχε (ομως το ενα δεν ηταν διαθεσιμο και θα ρθει αργοτερα -οποτε αν τα στειλουν μαζι μπορει και να σε καταλαβουν-)

Δημοσ.

nop.. σε καποια ειναι πανω σε καποια κατω, ειναι πολυ καλυτερο vfm η 670 αυτη τη στιγμη

Μην λέμε ότι θέλουμε. Το έγγραφα και στο άλλο topic αλλά ας τα ξαναπώ. H 7970 είναι σταθερά καλύτερη παντού, αλλά όχι με τεράστιες διαφορές (κάπου είναι σημαντικές):

http://www.anandtech...duct/598?vs=508

Η 7970 με τους καινούριους drivers χτυπάει στα ίσια την GTX680 και η GHz edition την ξεπερνάει.

Επίσης υπάρχουν γνωστά παιχνίδια βλέπε BF3, Max Payne III (και θα υπάρξουν περισσότερα στο εγγύς μέλλον) που με 8x MSAA τερματίζουν τα 2GB της GTX670/680 (γιαυτό και βγήκαν εκδόσεις GTX680 με 4GB και δεν ξέρω αν θα ακολουθήσει και η 670) έτσι αναγκάζεσαι να βάλεις 4x. Αυτά για αναλύσεις 1080P βέβαια, αλλά σχεδόν όλες οι οθόνες υποστηρίζουν 1080. Η 7970 έχει 3GB.

Τέλος δεν υπάρχει πλέον και διαφορά τιμής. Την GTX670 την βρίσκεις στα 400 και την 7970 στα 403. Από που ποροκύπτει τελικά αυτό το καλύτερο VFM?... Για την GTX-660Ti που ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ πως θα έχει παραπλήσιες επιδόσεις με την 670, και θα κοστίζει 300-320€ πάω πάσο. Αρκεί να επαληθευτούν οι φήμες.

@alexis97droso

Είναι κρίμα να πας στους παλιούς SB, αφού οι νέοι έχουν αυτό το κάτι λίγο παραπάνω. ΝΑΙ ζεσταίνονται περισσότερο αλλά αντέχουν και περισσότερο την ζέστη. Οπότε ο παρανομαστής είναι ίδιος.

Για Win του θείου στείλε μου PM αν δεν έχεις βγάλει άκρη

Δημοσ.

Νίνο, μάλλον δεν έκανες αρκετό scroll down στο link που παραθέτεις. :)

Όταν κάποιος δίνει τόσα χρήματα, για μένα το vfm μπαινει σε δεύτερη μοίρα. Αόριστες έννοιες όπως "κύρος", "δευτερεύοντα καλούδια", μπαινουν χοντρά στο παιχνίδι. Και εκεί παίζει μόνη της η nvidia. Θες cuda απλά για να υπάρχει? Θες το άχρηστο physx? Θες καλύτερους -έστω και λίγο- drivers? Γι αυτό 670 από μένα.

Δημοσ.

SOADNICK ο συνδεσμος δεν ανοιγει δυστυχως :fear: και ναι για ivy θα παω 99% οποτε ευχαριστω πολυ την δευτερη θα επιλεξω

Δεν εχει ιδιαιτερη σημασια απλα το τοπικ στο ινσομνια ειναι που λεει για την προσφορα http://goo.gl/TD8yk

Δημοσ.

@ αγαπημένε με μου Dino

Όταν στα 30 tests υπάρχουν 2-3 παιχνίδια που υπερτερεί η 670 κι αυτά γιατί μπορεί να είναι NVidia Optimized, τότε ΝΑΙ θα πως πως υπερτερεί σταθερά η 7970. Και αυτά τα συγκριτικά δεν είναι με latest drivers. Υπάρχει διαφορά πλέον...

CUDA NAI. Αν υπάρχει έστω και η μικρή υποψία να το χρησιμοποιήσει κάποια στιγμή, να στραφεί προς NVidia. Αν όχι (που απ΄ότι φαίνεται δεν θα το χρειαστεί ποτέ, games θέλει να παίζει ο άνθρωπος) τότε γιατί να το βάλουμε στην κουβέντα.

PhysX. Τα games που υποστηρίζουν το εν λόγω είναι αυτά: PhysX Games. Και ως γνωστόν το PysX μπορεί να το αναλάβει η CPU όταν δεν υπάρχει NVidia. Και ένας χρονισμένος 3570Κ μπορεί άνετα...

Για τους drivers... Δυστυχώς εδώ υπάρχει το ρητό "Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα". Και είναι αλήθεια πως η ΑΤΙ είχε κακό προηγούμενο με τους drivers, και περνούσανε αρκετές εκδόσεις ώσπου να στρώσουν. Πιστεύω όμως πως δουλεύουν πολύ καλά πλέον προς αυτόν τον τομέα, και όπου εμφανιστεί πρόβλημα σε 1-2 μέρες υπάρχει hotfix. Από την πράσινη πλευρά όμως βλέπω το ανάποδο. Μάλλον ζήλεψαν το παρελθόν της AMD/ATI.

Δημοσ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ μου άποψη αυτή. Τις DirectCU ποτέ δεν τις συμπάθησα, με τον κυριότερο λόγο να είναι ότι πιάνουν 3 slots χωρίς να έχουν πια και τις θεαματικότερες διαφορές στις επιδόσεις ώστε να το δικαιολογούν. Τώρα θα μου πεις θα κάνεις CF με 2-3 τέτοιες... χλωμό θα σου απαντήσω. Αλλά δεν θέλω μια κουμούτσα εκεί μέσα στο PC μου.

Κάτι τέτοιο ας πούμε το προτιμώ:

http://www.skroutz.g...R797OC-3GD.html

Όχι ότι και η Club3d έχει κακό σύστημα ψύξης που κάνει 400. Τα έχει και αυτή τα +1000ΜΗz άνετα. Η μεγαλύτερη αδερφή της τα δίνει εργοστασιακά, νομίζεις άλλη κάρτα είναι?

Δημοσ.

Φίλτατε Nino,

Βασικά δεν είναι 3 αλλά 30... Όχι παιχνίδια βέβαια, καθώς πολλά παιχνίδια μετριούνται σε πάνω από μία αναλύσεις. 30 γραφήματα. Μέσα σ αυτά είναι και η κατανάλωση, η θερμοκρασία, το heaven κτλ.

Θα συνυπέγραφα όλα όσα λες, αν μιλάγαμε για κάρτες που κόστιζαν 150-200 ευρώ. Στα 400+ είναι και θέμα "κύρους και ψυχολογίας". Μπορεί το opel astra το gtc να είναι πιο γρήγορο από το audi s3, αλλά σε αυτά τα λεφτά παίρνεις audi και όχι opel...

Τα παραπάνω δεν έχουν να κάνουν με τη δικιά μου λογική, καθώς θεωρώ τα παιχνίδια πολύ δευτερεύουσα χρήση του pc μου.

Δημοσ.

Ναι ρε τρελοκομείο. Στην κατανάλωση υπερτερεί η Nvidia. Αν αγοράζεις όμως τέτοια κάρτα με το σκεπτικό αν θα γλυτώσω 10-20 ευρώ στο τέλος του χρόνου (και υπερβάλω στο νούμερο), τότε εντάξει. Λάθος κουβέντα κάνουμε

Και συγνώμη αλλά δεν βλεπω τις δυο εταιρίες ως Audi-Opel. Πιο πολύ σε BMW-Mercedes μου κάνουνε. Κι όσο ξέρω ότι στο σχεδιαστικό τμήμα της AMD/ATI είναι τα άτομα της 3dfx, συγνώμη αλλά στην δική μου καρδιά η Mercedes και το κύρος είναι είναι με τους κόκκινους...

Δημοσ.

Δεν κατάλαβες τη λογική μου, μιλάς ακόμα για pure επιδόσεις. Αν στο σχεδιαστικό τμήμα της amd είναι μερικά άτομα από την 3dfx, η nvidia τι να πει που αγόρασε ολόκληρη την 3dfx? Τεσπα, όποια και να πάρει ευχαριστημένος θα είναι. Την τρίχα τριχιά κάνουμε, αλλά δεν πειράζει. Καλή κουβέντα νομίζω γίνεται.

ΥΓ. Απ ότι βλεπω, στο bf3 σε 1080p (το θυμήθηκα από το avatar του TS), 10 ολάκερα frames μπροστά η 670... 62 έναντι 52 είναι χαώδης διαφορά για κάρτες της ίδιας τιμής.

ΥΓ. 2. Αφού μιλάμε για vfm γιατί δεν μπήκε επεξεργαστής ο 8120? Δεν νομίζω ούτε για τις επιδόσεις, ούτε για το overclockability.

Δημοσ.

@alexis97droso

Ναι αυτήν, μια χαρά είναι.

@Δεινόσαυρος

Συμφωνώ απόλυτα σε όλα τα παραπάνω :) Λες και θα καταλάβει διαφορές. Εγώ θα αγόραζα σύμφωνα με το με ποια εταιρία είμαι fanboy. Ισάξιες είναι οι κάρτες. Επιμένω όμως πως το 1Gb παραπάνω τώρα λιγότερο στο μέλλον περισσότερο, θα φανεί πολύ χρήσιμο

@saiz

Αυτή που έβαλες είναι μια pre-OCed κάρτα. Αν βάλεις την αντίστοιχη 7970, πάλι από κάτω θα είναι :) (και για να είμαι πιο δίκαιος για χάρην του φίλου μου του Dino ΣΤΑ ΙΣΙΑ!)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...