Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για το review whocares. Ξερεις ομως αν εχει motherboard stand offs γιατι απο τις φωτογραφιες δεν καταφερα να το διακρινω και στα περιοχομενα δεν αναφεροντουσαν. :)

Δημοσ.

ναι που εμποδιζουν την μητρικη να ακουμπισει με τη θηκη...ωραια χαιρομαι. Οποτε αυτο θα επιλεξω, ετσι ωστε να βαλω τα χρηματα στην gtx 670

Θα ηθελα να μου δωσετε αλλη μια συμβουλη... 3570k η 2500k? Τα χρηματα δεν ειναι προβλημα αφου η διαφορα ειναι της ταξεως των 7ευρω, οποτε θα ηθελα συμβουλη μονο για αποδοση

Δημοσ.

Το ρωταω αυτο, γιατι εχω διαβασει πως σε overclocking οι ivy bridge θερμαινονται πιο πολυ σε σχεση με τους sandy bridge :P . haris013 Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση πιθανοτατα αυτο θα κανω μαζι με εναν καλο ανεμιστηρα για τον επεξεργαστη

Η καινουργια συνθεση ειναι προς το παρων αυτη... αν εχετε οτιδηποτε αλλο να προτεινετε ειμαι ανοιχτος σε προτασεις :D

Update: Αλλαξα την καρτα γραφικων και εβαλα αυτη : http://www.exelixis-shop.gr/index.php?route=product/product&product_id=475

Gaming PC.txt

Δημοσ.

καταρχήν μπορείς να βρεις και windows απο τον ''θείο'' και με τα χρήματα που γλιτώνεις να πας σε μια 7970 και επείσης τα υπόλιπα που θα μείνουν θα τα βάλεις εδώ (αμαρτία είναι να πάρεις το 60αρι!)

ΥΓ:Κάπου έχω ακούσει για εκπτωτικό κουπόνι 10% στο you.gr...ψάξτω λίγο γτ μετά πας στα 81 ευρώ το 120αρι

Δημοσ.

Εχεις να προτεινεις κανεναν καλο "θειο" για να βρω τα windows? Για την SSD συμφωνω, αλλα η καρτα γραφικων ειναι παρα παρα πολυ καλη κατα τη γνωμη μου.

Παροτι να σου πω την αληθεια προτιμω τα genuine οταν εχει να κανει με λειτουργικο

Δημοσ.

Αφού θες gaming δεν χρειάζεσε genuine λειτουργικό...Πάντως επιμένω οτι η 7970 είναι καλύτερη απο την 670

nop.. σε καποια ειναι πανω σε καποια κατω, ειναι πολυ καλυτερο vfm η 670 αυτη τη στιγμη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...