Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κ γ να προλλαβω τους κατα τα αλλα εντιμοτατους κ ευσυνειδητους πολιτες της χωρας : ειμαι αρκετα ωριμος ωστε να καταλαβω τα ρισκα/προβληματα που υπαρχουν κατα την οδηγηση χωρις διπλωμα κ δν χρειαζεται να ξαναγραφτουν :)

Και μόνο αυτό αρκεί για να σου πω να πας να βγάλεις δίπλωμα πριν καβαλήσεις όχι πάπια, έστω και κότα, υποψήφιε δημόσιε κίνδυνε.

Πρωτίστως για εσένα, γιατί αν σε πάρω εγώ σβάρνα, σε αφήσω στον τόπο και ευθύνομαι, αν δεν έχεις δίπλωμα θα σου φορτώσω και την ευθύνη, έστω κι αν είσαι στον άλλο κόσμο και δευτερευόντως πάλι για εσένα για να σε δει και κάποιος έμπειρος αν ξέρεις να οδηγάς.

Και όχι, το ότι ξέρεις να οδηγάς δεν σημαίνει ότι δικαιούσαι να οδηγάς. Αν ήταν έτσι, όλοι όσοι παίζαμε Microsoft Flight Simulator μπορούμε και να πιλοτάρουμε αεροπλάνο.

• Like 2
  • Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξεθαβω το παρων νημα γτ ελεγα να παιρνα μια παπια να κινουμε οταν εχω δουλεια εδω τριγυρο γτ με το αμαξι εχω προβλημα πολλες φορες να βρω θεση. Οποτε η ερωτηση μ ειναι αν με πιασουν οι τσεοι θα μ κοψουν κληση η μονο δικαστηριο? Επισης εφοσον δεν θα εχω διπλωμα να βγαλω ασφαλεια η οχι αφου ετσι κ αλλιως δν μ καλυπτει?

κ γ να προλλαβω τους κατα τα αλλα εντιμοτατους κ ευσυνειδητους πολιτες της χωρας : ειμαι αρκετα ωριμος ωστε να καταλαβω τα ρισκα/προβληματα που υπαρχουν κατα την οδηγηση χωρις διπλωμα κ δν χρειαζεται να ξαναγραφτουν :)

Αφού λοιπόν είσαι τόσο ώριμος όσο λες, πιστεύω ότι καταλαβαίνεις ότι αυτοαναιρείσαι.

• Like 2
Δημοσ.

εγω τον καταλαβαινω τον πιτσιρικα.ειδικα επαρχια μετραει πολυ να εχεις παπακι σενιο για να ριχνεις τα γκομενακια.χωρις το παπακι η πιθανοτητα να χωσει τα καλυτερα γκομενακια του σχολιου ηταν απειροελαχιστες.με το παπακι θα φορτωνε αβερτα πανω γκομενακια.

Δημοσ.

@λροι. Να σ πω την αληθεια αρχικα σκεφτομουνα να παιρνα ποδηλατο -που δεν απαιτειται διπλωμα -, αλλα δεν ξερω ποσο γελοιο θα ηταν το θεαμα να χω φορτωσει 2 εργαλειοφορους και να ανεβαινω κατι ανηφορες τεραστιες. Ετσι κ αλλιως οδηγαω χρονια αμαξι οποτε πιστευω οτι εχω μια α οδικη συμπεριφορα. Περαν τουτου την παπια την θελω μονο για την γειτονια να το πω ετσι. Κατα τα αλλα ευχαριστω θερμα και εσενα κ τον κγερο που απαντησατε αν μη τι αλλο στο ερωτημα μου Λολ. Οσο για τον σαλονικιο περαστικα.

Δημοσ.

Ξεθαβω το παρων νημα γτ ελεγα να παιρνα μια παπια να κινουμε οταν εχω δουλεια εδω τριγυρο γτ με το αμαξι εχω προβλημα πολλες φορες να βρω θεση. Οποτε η ερωτηση μ ειναι αν με πιασουν οι τσεοι θα μ κοψουν κληση η μονο δικαστηριο? Επισης εφοσον δεν θα εχω διπλωμα να βγαλω ασφαλεια η οχι αφου ετσι κ αλλιως δν μ καλυπτει?

Τα ρωτας σοβαρα αυτα? :blink:

Επισης λυπαμαι πολυ(που λεει ο λογος) αλλά: ;)

http://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/95960.asp

Βασικα δεν λυπαμαι αλλά ελπιζω να κάνεις αυτα που λες χωρις διπλωμα και να μεινεις 1 χρονο μεσα, μπας και αλλαξεις μυαλα.

Εσυ εισαι προθυμος να καταλαβεις τα ρισκα, τα υποψηφια "θυματα" σου ειναι?

****Παραθετω και αυτα που λεει το λινκ της μοτοτριτης.γρ(προχθεσινα φρεσκα νεα):

12-04-2013

Οδήγηση χωρίς δίπλωμα; Πρόστιμο και φυλάκιση!

Τσουχτερό πρόστιμο 200 ευρώ, και φυλάκιση για όσους οδηγούν χωρίς δίπλωμα προβλέπεται μέσα σε μια σειρά τροποποιήσεων του Κ.Ο.Κ.! Τροποποίηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας για τις κατηγορίες και τη διάρκεια ισχύος των αδειών οδήγησης, σύμφωνα με τα ισχύοντα στην ΕΕ, προβλέπει το νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων για τη λειτουργία του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), που κατατέθηκε στη Βουλή.

Ειδικότερα οι αλλαγές είναι οι εξής:

Μειώνονται τα χρηματικά ποσά για την αρχική χορήγηση (από 110 ευρώ σε 90 ευρώ), ανανέωση (από 90 ευρώ σε 70 ευρώ) και έκδοση αντιγράφου άδειας οδήγησης, καθώς και για τη χορήγηση Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Ικανότητας (από 70 ευρώ σε 40 ευρώ). Επίσης με σκοπό τη μείωση γραφειοκρατικών διαδικασιών, ορίζεται ότι η αμοιβή για την πρωτοβάθμια ιατρική εξέταση καταβάλλεται από τους πολίτες απευθείας στους γιατρούς και όχι μέσω των Υπηρεσιών Μεταφορών & Επικοινωνιών των Περιφερειακών Ενοτήτων της χώρας, όπως ισχύει σήμερα.

Τροποποιούνται τα άρθρα 94 και 95 του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, σύμφωνα με την Κοινοτική Οδηγία 2006/126/ΕΚ, προκειμένου να εισαχθούν οι νέες κατηγορίες αδειών οδήγησης συμπεριλαμβανομένης και της κατηγορίας των μοτοποδηλάτων (ΑΜ). Επίσης ορίζεται η ισχύς όλων των κατηγοριών αδειών οδήγησης με διάρκεια  τα δεκαπέντε έτη (μοτοσυκλέτες, κατηγορία Β” οδήγησης) που θα ανανεώνονται μετά από ιατρικές εξετάσεις.

Επανέρχεται η παλαιά διάταξη του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας στο άρθρο 94, που ίσχυε πριν την έκδοση του Ν. 3904/2010 (ΑΆ 218), με την οποία προβλέπεται ότι αυτός που καταλαμβάνεται να οδηγεί χωρίς δίπλωμα, τιμωρείται με ποινή φυλάκισης από έναν (1) έως δώδεκα (12) μήνες και με διοικητικό πρόστιμο διακοσίων ευρώ (200,00 ευρώ), λόγω της σοβαρότητας της παράβασης και για λόγους διασφάλισης της οδικής ασφάλειας. Επίσης σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις προβλέπεται και η αφαίρεση για 30 ημέρες της κατεχόμενης άδειας οδήγησης. Με τις παραπάνω ποινές τιμωρούνται και όσοι καταλαμβάνονται να οδηγούν μοτοποδήλατο στερούμενοι της σχετικής άδειας οδήγησης.

Διπλασιάζεται, από 200 ευρώ σε 400 ευρώ, το διοικητικό πρόστιμο που επιβάλλεται σε επαγγελματία οδηγό όταν καταλαμβάνεται να οδηγεί αυτοκίνητο φορτηγό ή λεωφορείο χωρίς να κατέχει το κατάλληλο Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας και αφαιρείται η άδεια οδήγησής του, εφόσον υπάρχει, για 30 ημέρες.

Συμπληρώνεται το άρθρο 100 του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας για τα έγγραφα που θα πρέπει κάθε οδηγός να φέρει όταν οδηγεί οποιοδήποτε όχημα και καθορίζεται διοικητικό πρόστιμο 20 ευρώ για κάθε ένα από τα ελλείποντα δικαιολογητικά αντί του ισχύοντος προστίμου των 20 ευρώ για το σύνολό τους.

Προβλέπεται η συγκρότηση Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής Αναθεώρησης του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας στο υπουργείο, η οποία αναλαμβάνει την προετοιμασία βελτίωσης και τροποποίησης του ισχύοντος νομοθετικού πλαισίου στο σύνολό του.

• Like 2
Δημοσ.

@λροι. Να σ πω την αληθεια αρχικα σκεφτομουνα να παιρνα ποδηλατο -που δεν απαιτειται διπλωμα -, αλλα δεν ξερω ποσο γελοιο θα ηταν το θεαμα να χω φορτωσει 2 εργαλειοφορους και να ανεβαινω κατι ανηφορες τεραστιες. Ετσι κ αλλιως οδηγαω χρονια αμαξι οποτε πιστευω οτι εχω μια α οδικη συμπεριφορα. Περαν τουτου την παπια την θελω μονο για την γειτονια να το πω ετσι. Κατα τα αλλα ευχαριστω θερμα και εσενα κ τον κγερο που απαντησατε αν μη τι αλλο στο ερωτημα μου Λολ. Οσο για τον σαλονικιο περαστικα.

Εξηγησε μου γιατι τελευταια η νοημοσυνη μου πεφτει ραγδαιως...

Δεν θες να βγαλεις διπλωμα για παπακι και κατ'επεκταση ασφαλεια κλπ για ποιον λογο ?Οικονομικοι ?

Αν σε σταματησει με το παπακι ενας για ελεγχο και σου ζητησει τα σχετικα εγγραφα και δεν τα εχεις τι θα του πεις ?

"Οδηγαω χρονια αμαξι , εχω οδηγικη συμπεριφορα σωστη...δεν θεωρησα απαραιτητο να βγαλω διπλωμα για μηχανακι" ??

Πες μου οτι δεν το σκεφτεσαι κατι τετοιο σοβαρα..

Θα δεχομουν κατι του στυλ "παιδια δεν βγαινω να βγαλω αυτην την στιγμη διπλωμα για μηχανακι...και σκεφτομαι και αν και ξερω οτι ειναι τελειως λαθος οτι το να το παιρνω χωρις διπλωμα ειναι λαθος και μαλακια αλλα παρολα αυτα ειναι αναγκη..."

παρα αυτα που γραφεις..που θελω να πιστευω οτι δεν τα εννοεις σοβαρα...

Δημοσ.

να ευχαριστησω τον μαθηματικο της παρεας για τα μονα χρησιμα ινφοζ π εδωσε (τα κομμεντς δν χρειαζοντουσαν, ακους εκει να μπω μεσα γ τετοια παραβαση μν τρελαθουμε τελειως!! ).

@ μπηχτης να σου πω δν ψηνομαι να αναλωσω τον χρονο/χρημα μου σε γιατρους/μαθηματα κλπ γιατι οπως σ ειπα η παπια θα με βολευε για την γειτονια και μονο να μεταφερω τα εργαλεια και οχι να γινω ιζι ραιντερ. Εκτος τουτου οσοι πιστευουν οτι το διπλωμα κανει τον οδηγο ας τσεκαρουν και μια τους ταριφες που ειναι και επαγγελματιες. Και αναφορικα με τα εν δυναμη θυματα μου οπως ειστε ολοι σιγουροι οτι θα υπαρξουν, πως μπορω να προκαλεσω σοβαρο προβλημα κινουμενος σε στενακια με 30-40 χλμ οσο δλδ πιανει κ ενας ποδηλατης? Αλλα βεβαια ξεχασα εσεις που κραζετε ειστε κατα τα αλλα απολυτα νομοταγεις και καθωσπρεπει στον καθημερινο σας βιο.

Δημοσ.

Τα ρωτας σοβαρα αυτα? :blink:

Επισης λυπαμαι πολυ(που λεει ο λογος) αλλά: ;)

http://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/95960.asp

Βασικα δεν λυπαμαι αλλά ελπιζω να κάνεις αυτα που λες χωρις διπλωμα και να μεινεις 1 χρονο μεσα, μπας και αλλαξεις μυαλα.

Εσυ εισαι προθυμος να καταλαβεις τα ρισκα, τα υποψηφια "θυματα" σου ειναι?

****Παραθετω και αυτα που λεει το λινκ της μοτοτριτης.γρ(προχθεσινα φρεσκα νεα):

12-04-2013

Οδήγηση χωρίς δίπλωμα; Πρόστιμο και φυλάκιση!

Τσουχτερό πρόστιμο 200 ευρώ, και φυλάκιση για όσους οδηγούν χωρίς δίπλωμα προβλέπεται μέσα σε μια σειρά τροποποιήσεων του Κ.Ο.Κ.! Τροποποίηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας για τις κατηγορίες και τη διάρκεια ισχύος των αδειών οδήγησης, σύμφωνα με τα ισχύοντα στην ΕΕ, προβλέπει το νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων για τη λειτουργία του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), που κατατέθηκε στη Βουλή.

Ειδικότερα οι αλλαγές είναι οι εξής:

Μειώνονται τα χρηματικά ποσά για την αρχική χορήγηση (από 110 ευρώ σε 90 ευρώ), ανανέωση (από 90 ευρώ σε 70 ευρώ) και έκδοση αντιγράφου άδειας οδήγησης, καθώς και για τη χορήγηση Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Ικανότητας (από 70 ευρώ σε 40 ευρώ). Επίσης με σκοπό τη μείωση γραφειοκρατικών διαδικασιών, ορίζεται ότι η αμοιβή για την πρωτοβάθμια ιατρική εξέταση καταβάλλεται από τους πολίτες απευθείας στους γιατρούς και όχι μέσω των Υπηρεσιών Μεταφορών & Επικοινωνιών των Περιφερειακών Ενοτήτων της χώρας, όπως ισχύει σήμερα.

Τροποποιούνται τα άρθρα 94 και 95 του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, σύμφωνα με την Κοινοτική Οδηγία 2006/126/ΕΚ, προκειμένου να εισαχθούν οι νέες κατηγορίες αδειών οδήγησης συμπεριλαμβανομένης και της κατηγορίας των μοτοποδηλάτων (ΑΜ). Επίσης ορίζεται η ισχύς όλων των κατηγοριών αδειών οδήγησης με διάρκεια  τα δεκαπέντε έτη (μοτοσυκλέτες, κατηγορία Β” οδήγησης) που θα ανανεώνονται μετά από ιατρικές εξετάσεις.

Επανέρχεται η παλαιά διάταξη του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας στο άρθρο 94, που ίσχυε πριν την έκδοση του Ν. 3904/2010 (ΑΆ 218), με την οποία προβλέπεται ότι αυτός που καταλαμβάνεται να οδηγεί χωρίς δίπλωμα, τιμωρείται με ποινή φυλάκισης από έναν (1) έως δώδεκα (12) μήνες και με διοικητικό πρόστιμο διακοσίων ευρώ (200,00 ευρώ), λόγω της σοβαρότητας της παράβασης και για λόγους διασφάλισης της οδικής ασφάλειας. Επίσης σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις προβλέπεται και η αφαίρεση για 30 ημέρες της κατεχόμενης άδειας οδήγησης. Με τις παραπάνω ποινές τιμωρούνται και όσοι καταλαμβάνονται να οδηγούν μοτοποδήλατο στερούμενοι της σχετικής άδειας οδήγησης.

Διπλασιάζεται, από 200 ευρώ σε 400 ευρώ, το διοικητικό πρόστιμο που επιβάλλεται σε επαγγελματία οδηγό όταν καταλαμβάνεται να οδηγεί αυτοκίνητο φορτηγό ή λεωφορείο χωρίς να κατέχει το κατάλληλο Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας και αφαιρείται η άδεια οδήγησής του, εφόσον υπάρχει, για 30 ημέρες.

Συμπληρώνεται το άρθρο 100 του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας για τα έγγραφα που θα πρέπει κάθε οδηγός να φέρει όταν οδηγεί οποιοδήποτε όχημα και καθορίζεται διοικητικό πρόστιμο 20 ευρώ για κάθε ένα από τα ελλείποντα δικαιολογητικά αντί του ισχύοντος προστίμου των 20 ευρώ για το σύνολό τους.

Προβλέπεται η συγκρότηση Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής Αναθεώρησης του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας στο υπουργείο, η οποία αναλαμβάνει την προετοιμασία βελτίωσης και τροποποίησης του ισχύοντος νομοθετικού πλαισίου στο σύνολό του.

Και εδώ ο νόμος είναι λάθος. 

Όχι 1 έτος, αλλά 10. Σε καταναγκαστικά έργα, ώστε να μην πληρώνετε και τους μλκς.

Ισόβια κατάσχεση οποιουδήποτε διπλώματος οδήγησης κατέχουν και μη έκδοση νέου μέχρι να πεθάνουν.

Ισόβια απώλεια των πολιτικών δικαιωμάτων, δη ψήφου. Γιατί κάτι τέτοιοι είναι επικίνδυνοι συνολικά. 

• Like 1
Δημοσ.

να ευχαριστησω τον μαθηματικο της παρεας για τα μονα χρησιμα ινφοζ π εδωσε (τα κομμεντς δν χρειαζοντουσαν, ακους εκει να μπω μεσα γ τετοια παραβαση μν τρελαθουμε τελειως!! ).

@ μπηχτης να σου πω δν ψηνομαι να αναλωσω τον χρονο/χρημα μου σε γιατρους/μαθηματα κλπ γιατι οπως σ ειπα η παπια θα με βολευε για την γειτονια και μονο να μεταφερω τα εργαλεια και οχι να γινω ιζι ραιντερ. Εκτος τουτου οσοι πιστευουν οτι το διπλωμα κανει τον οδηγο ας τσεκαρουν και μια τους ταριφες που ειναι και επαγγελματιες. Και αναφορικα με τα εν δυναμη θυματα μου οπως ειστε ολοι σιγουροι οτι θα υπαρξουν, πως μπορω να προκαλεσω σοβαρο προβλημα κινουμενος σε στενακια με 30-40 χλμ οσο δλδ πιανει κ ενας ποδηλατης? Αλλα βεβαια ξεχασα εσεις που κραζετε ειστε κατα τα αλλα απολυτα νομοταγεις και καθωσπρεπει στον καθημερινο σας βιο.

Το διπλωμα δεν κανει τον οδηγο..το εχουμε ξαναπει..αλλα πρεπει να υπαρχει ενα αντικειμενο κριτηριο ωστε να ξερεις αν ο αλλος ξερει να οδηγει ή οχι.Καπως πρεπει το κρατος να διαπιστωνει αν αυτος που οδηγαει τουλαχιστον ξερει τα βασικα δηλ.

Απο κει και περα ποσο μαλακο-οδηγαει καποιος ειναι αλλο καπελο και προφανως η υπαρξη διπλωματος ειναι ασχετη.

Δεν ειμαστε σιγουροι οτι θα υπαρξουν θυματα..Εγω δεχομαι οτι δεν θα χτυπησεις κανεναν στην ζωη σου.Εσυ εισαι σιγουρος?Ακομα και συ να μην φταις σε ενα ατυχημα..οταν θα πει ο τροχονομος βγαλτε τα εγγραφα να καταγραψει το σκηνικο..εσυ τι θα βγαλεις?και πως θα απαιτησεις απο τον αλλον να σου κανει φιλικη δηλωση?ή να σου πληρωσει την ζημια και χτυπα ξυλο κανα νοσηλειο?

Εγω προσωπικα δεν κραζω απλα συμβουλες και την γνωμη μου λεω.Και ναι προσωπικα ειμαι νομοταγης οσον αφορα την οδηγηση.

Δημοσ.

Από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω.

Το δίπλωμα, όντως, δεν κάνει τον οδηγό. Σε αυτό συμφωνούμε όλοι. Τι πάει να πει όμως αυτό; Ότι δεν πρέπει να ξαναβγάλει κανείς δίπλωμα; Να τα καταργήσουμε δηλαδή;

Το θέμα δεν είναι μόνο τα εν δυνάμει θύατά σου, αλλά αυτό που θα έπρεπε να σκεφτείς και να σε προβληματίσει πρώτα από όλα είναι ο ίδιος σου ο εαυτός. Και εξηγούμαι. Πες ότι εσύ τηρείς τον ΚΟΚ και ότι είσαι συνετος οδηγός και τα λοιπά, μιας και απ' ότι λες έχεις οδηγική παιδεία γιατί οδηγάς χρόνια (αλήθεια από πότε η παλαιότητα στην οδήγηση είναι κριτήριο για το πόσο καλός οδηγός είναι κάποιος; Δηλαδή ο παππούς μου που είναι 75 χρονών και οδηγάει 50 χρόνια πρεπει να είναι ο Ken Block.). Και πες ρε παιδί μου ότι εκεί που οδηγάς ήσυχα και ωραία με 30-40 χαω, όσο δηλαδή λες ότι πιάνει και ένα ποδήλατο (τι σκατά ποδήλατο είναι αυτό που πιάνει τόσα ακόμα δεν έχω καταλάβει), σου πετάγεται από το stop η θεία, σε εμβολίζει και σε στέλνει στο νοσοκομείο για καμιά εβδομάδα. Έχεις ιδέα του τι θα συμβεί από εκεί και πέρα; Και θα έχεις σακατευτεί και θα πρέπει να πληρώσεις και όλες τις ζημιές, συν τα δικαστήρια στα οποία θα τραβιέσαι για καμιά τριετία, παρόλο που θεωρητικά δεν φταις. Δηλαδή, και κερατάς και δαρμένος.

Και ναι φίλε μου, σε θέματα οδήγησης είμαι τελείως νομοταγής. Όταν θα συνειδητοποιήσεις ότι το όχημά σου μπορεί από μια απροσεξία να μετατραπεί σε φονικό όπλο με το οποίο μπορεί να σκοτώσεις και να σκοτωθείς, τότε και ΜΟΝΟΝ τότε θα μπορείς να ισχυριστείς ότι έχεις αποκτήσει οδηγική παιδεία. Μέχρι τότε δεν έχεις ιδέα τι εστί οδήγηση. Αυτά. Και αν νομίζεις ότι σε κράζουμε και ότι ό,τι σου λέμε σου το λέμε για το κακό σου, πες το μας και σταματάμε τη συζήτηση αμέσως.

Υ.Γ.: Και στις γειτονιές γίνονται ατυχήματα.

• Like 3
Δημοσ.

Υ.Γ.: Και στις γειτονιές γίνονται ατυχήματα.

και εκτός αυτού, προσωπικά δεν τον πιστεύω ότι θα μείνει στη γειτονιά.

αργά η γρήγορα, για σοβαρό ή όχι λόγο, θα βγει και παραέξω.

και τι εννοεί γειτονιά; γιατί για 2,3,5 τετράγωνα δεν το χρειάζεσαι. για 15 τετράγωνα, φύγαμε από την γειτονιά. αν όχι από τον δήμο

Δημοσ.

και εκτός αυτού, προσωπικά δεν τον πιστεύω ότι θα μείνει στη γειτονιά.

αργά η γρήγορα, για σοβαρό ή όχι λόγο, θα βγει και παραέξω.

και τι εννοεί γειτονιά; γιατί για 2,3,5 τετράγωνα δεν το χρειάζεσαι. για 15 τετράγωνα, φύγαμε από την γειτονιά. αν όχι από τον δήμο

Καλά, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Πολύ κόσμος πήρε μηχανάκια για κίνηση σε γειτονιές, αλλά όταν γλυκάθηκε από την ευκολία μετακίνησης επεκτάθηκε και αρκετά εκτός αυτών.

Δημοσ.

δίπλωμα έχεις? όχι. άρα δεν έχεις μιας και είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να έχεις-αποκτήσει και μετά τα υπόλοιπα

Δημοσ.

δίπλωμα έχεις? όχι. άρα δεν έχεις μιας και είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να έχεις-αποκτήσει και μετά τα υπόλοιπα

Εσυ τωρα τι θες; Προφανως για να οδηγαω 6-7 χρονια κ να κανω 20χλμ τουλαχιστον την μερα θα εχω διπλωμα δν νομιζεις;

@καλογερος οτι λες το εχω σκεφτει και το τονισα στο πρωτο μου ποστ. Και δν θελω μηχανακι για να κανω χιλιομετρα γτ τοτε θα επερνα μηχανη και θα βγαζα κ διπλωμα ν μαι καλυμενος σε καποιο ελεγχο η ατυχημα, οχι οτι εχει να μ προσφερει τπτα στην οδηγηση. Εν παση περιπτωση θεωρω το θεμα ληξαν κ δν ασχολουμε αλλο. Αλλο ζητησα να μ απαντηθει αλλα λετε εσεις, τι να πω;

Δημοσ.

Θελω να κανω ριφιφι...θα εχω μαζι μου τεηζερ..οποτε δεν προκειται να σκοτωσω κανεναν φυλακα στην τραπεζα.

Πειτε μου τα βηματα ενα ενα ...

Τιιιιιι? Σας ρωτησα εγω αν ειναι νομιμο και ηθικο το ριφιφι??Εγω ζητησα να μαθω τα βηματα...αλλο ζητησα να μου απαντηθει και αλλα μου λετε εσεις !!!

@archsatan

ελπιζω να πιανεις τον παραλληλισμο..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...