Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα νεο μελος ειπα κι εγω να κανω μια ερωτησουλα..λοιπον εχθες με σταματησανε εβγαλα ασφαλεια και αδεια αλλα δεν ειχα διπλωμα(150cc) ο μπατσος μου πε οτι θα μου κανουν μηνυση και οτι θα γινει το δικαστηριο σε κανα ενα εναμιση χρονο τελοςπαντων..(δεν θελω να μου συστησετε αλλα λινκ θελω να μου πειτε εδω...).το θεμα ειναι οτι εγω ειμαι 16 και οτι και σε 1μιση χρονο να γινει εγω δεν θα εχω το διπλωμα τι γινετε?θα παρω αναβολη?και αν ναι ποσες μπορω να παρω?και ποσο ειναι περιπου μια αναβολη για το επομενο δικαστηριο?

Υπαρχει περιπτωση να υπαρξει ποινη φυλακισης?η προστιμο?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των προτερων...

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και γιατι οδηγουσες χωρις διπλωμα?

γιατι ειμαστε στο ελλαντα που μαθαινουμε να οδηγαμε στο χωριο με τον μπαμπα και μετα μας φταινε ολοι οι αλλοι

στο θεμα μας..

συνηθως στο δικαστηριο τρως προστιμο..αν τους πας διπλωμα...την γλυτωνεις...

απο αναβολες δεν ξερω...αν κρινω απο δικα μου δικαστηρια (οχι ομως σχετικα με τετοιο θεμα)...αναβολες παιρνεις για σοβαρες αιτιες...και αποδεδειγμενα με εγγραφα που θα προσκομισει ο δικηγορος στο δικαστηριο.

αν δεν εμφανιστεις ειτε εσυ ειτε ο δικηγορος σου νομιζω δικαζεται η υποθεση ερημην σου.

δεν ειμαι ειδικος..απλα αναφερομαι σε οτι εχω δει σε κατι δικαστηρια που ειχα παει ειτε σαν μαρτυρας ειτε σαν μηνυτης

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το σωστο ειναι να υπαρξει για αρκετο καιρο ποινη φυλακισης και για εσενα και για τον πατερα σου που σου εδωσε αυτοκινητο(ή εστω το πηρες απο μονος σου).

Αμα επερνες κανεναν ανθρωπο με το παιδακι του παραμαζεμα θα ανοιγες θεμα;ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.Δυστηχως οτι και να σου πουνε εδω μεσα για αναβολες και οτι αλλο μπορεις να σκεφτεις για να την γλυτωσεις και μετα να κανεις τον μαγκα στα γκομενακια(οπως και τωρα που οδηγησες απο τα 16) οτι την γλυτωσες χωρις διπλωμα,κανονικα πρεπει να πας μεσα για να καταλαβεις οτι εγινες "εν δυναμει δολοφονος" για ολους εκει εξω.

Παρτα τωρα και μακαρι να πας μεσα μεσα μαζι με τον μπαμπα σου να το ευχαριστηθειτε.Απο τα βαθυ της καρδιας μου!!!!

Επεξ/σία από nemesiskp
  • Like 6
Δημοσ.

nemesis ελπιζω να καταλαβες με την φραση μου που παρεθεσες..οτι κατακρινω την ουσια της φρασης μου ετσι ? :-)

θα ηθελα να γραψω οσα εγραψες εσυ αλλα θα ημουν εκτος θεματος...για αυτο το απεφυγα.

επισης μην κατακρινεις μονο τον μπαμπα και τον γιοκα..αλλα και το συστημα..που πας απλα το διπλωμα κατοπιν εορτης και σου λενε...οκ εισαι κομπλε φυγε....

Δημοσ.

Αχαχαχα,πραγματικα σορρυ αδελφε,θα ορκιζομουν οτι το ανοιξες εσυ.Απλα σβηνω το δευτερο μου ποστ.Και παλι συγνωμη,απλα κολησα.....

Δημοσ.

λεω και γω ποσα θα μου σουρει ακομα αυτος ο νεμεμις :)(δεν εγινε τιποτα)

και την φραση που την παρεθεσες την δικια μου εννοω...την εγραψα με δοση ειρωνιας...για το τι παιζει στο ελλαντα...

Δημοσ.

Το σωστο ειναι να υπαρξει για αρκετο καιρο ποινη φυλακισης και για εσενα και για τον πατερα σου που σου εδωσε αυτοκινητο(ή εστω το πηρες απο μονος σου).

Αμα επερνες κανεναν ανθρωπο με το παιδακι του παραμαζεμα θα ανοιγες θεμα;ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.Δυστηχως οτι και να σου πουνε εδω μεσα για αναβολες και οτι αλλο μπορεις να σκεφτεις για να την γλυτωσεις και μετα να κανεις τον μαγκα στα γκομενακια(οπως και τωρα που οδηγησες απο τα 16) οτι την γλυτωσες χωρις διπλωμα,κανονικα πρεπει να πας μεσα για να καταλαβεις οτι εγινες "εν δυναμει δολοφονος" για ολους εκει εξω.

Παρτα τωρα και μακαρι να πας μεσα μεσα μαζι με τον μπαμπα σου να το ευχαριστηθειτε.Απο τα βαθυ της καρδιας μου!!!!

εγραψα οτι ηταν μηχανακι μαλλον και δεν το διαβασες...
Δημοσ.

λεω και γω ποσα θα μου σουρει ακομα αυτος ο νεμεμις :)(δεν εγινε τιποτα)

και την φραση που την παρεθεσες την δικια μου εννοω...την εγραψα με δοση ειρωνιας...για το τι παιζει στο ελλαντα...

Εμ τα τραβαγε ο οργανισμος σου..... :P

Απλα ειδα οτι απαντησες εσυ στο δευτερο μυνημα και μπερδευτικα.

εγραψα οτι ηταν μηχανακι μαλλον και δεν το διαβασες...

Οκ εγω ειπα για αμαξι.Αλλαζει κατι στο οτι οδηγουσες χωρις διπλωμα;

• Like 1
Δημοσ.

καλα οκ...παντως ευχαριστω για τν βοηθεια...

α να σου κανω μια ερωτηση εχει μεγαλη διαφορα αν θα οδηγουσα 50 αρι με διπλωμα με 150αρι?
Δημοσ.

Ναι

οι διαφορες δηλαδη τα κυβικα?

Και γιατι οδηγουσες χωρις διπλωμα?

γιατι πηγαινα να βγαλω ασφαλεια...

δεν το οδηγαω συνεχως...

Δημοσ.

οι διαφορες δηλαδη τα κυβικα?

γιατι πηγαινα να βγαλω ασφαλεια...

δεν το οδηγαω συνεχως...

50αρι με διπλωμα και 150αρι χωρις...ναι εχει διαφορα...στο ενα εχεις διπλωμα στο αλλο οχι.

αν ηταν θα υπηρχε ενα διπλωμα για ολα...για ολα τα κυβικα...ομως υπαρχουν διαβαθμισεις..καποιος λογος θα υπαρχει δεν νομιζεις?

το να λες δεν το οδηγουσα συνεχως..δειχνει ανωριμοτητα σκεψης..δηλ λεει καπου ο νομος βγαζετε διπλωμα μονο αν οδηγειται το οχημα σας (αμαξι ή μηχανακι) ΣΥΝΕΧΩΣ?

αν το οδηγειτε δηλ αραια και που δεν χρειαζεστε διπλωμα?

δηλ. αν χτυπαγες κανα ανθρωπο τι θα ελεγες?Ε μωρε ενταξει δεν το οδηγουσα συνεχεια..μονο που και που...που να το περιμενα να χτυπησω ανθρωπο?!?!

περιμενε καμμια 5-6 χρονια και βγες μετα στους δρομους σε παρακαλω.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...