Προς το περιεχόμενο

Thompson TG585 v8 - Red Light?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΤΟ συγκεκριμενο μοντεμ αν και εχω βαλει κωδικο για wifi, μερικες φορες το μπροστινό κουμπι μου βγαζει κοκκινο... (δηλαδη ξεκλείδωτο) γιατι??

Επισης θελω να αλλαξω την λειτουργια του κουμπιου μπροστα στο να απενεργοποιείται το wifi. ( εχω ηδη ενεργοποιήσει telnet) Μετα τι κανω?

Δημοσ.
Επισης θελω να αλλαξω την λειτουργια του κουμπιου μπροστα στο να απενεργοποιείται το wifi. ( εχω ηδη ενεργοποιήσει telnet) Μετα τι κανω?

telnet 192.168.1.254

username= Administrator

password πατάς απλά enter

στη συνέχεια δώσε την παρακάτω εντολή:

wireless wps config state=disabled

και πατάς enter.

είσαι έτοιμος! :-D

Δημοσ.

telnet 192.168.1.254

username= Administrator

password πατάς απλά enter

στη συνέχεια δώσε την παρακάτω εντολή:

wireless wps config state=disabled

και πατάς enter.

είσαι έτοιμος! :-D

το ηξερα αυτο, απλα δεν εβρισκα πουθενα οτι αυτο επρεπε να το βαλω στο telnet client (δεν ειχα ιδεα τι ηταν). Οπως και ναχει ευχαριστω, ολα ειναι μια χαρα τωρα! :D
Δημοσ.

ΤΟ συγκεκριμενο μοντεμ αν και εχω βαλει κωδικο για wifi, μερικες φορες το μπροστινό κουμπι μου βγαζει κοκκινο... (δηλαδη ξεκλείδωτο) γιατι??

το μπροστινο κουμπι δεν σου δειχνει αν ειναι ξεκλειδωτο το δικτυο η οχι.το μπροστινο φως στο κουμπι ειναι κοκκινο οταν για καποιο λογο καποιος το εχει πατησει για να συνδεθει με wps.το αν ειναι ξεκλειδωτο το δικτυο φαινεται απο το λαμπακι που ειναι απο πανω και γραφει wireless.κοκκινο ανοιχτο πρασινο κλειστο με wpa και κιτρινο κλειστο με wep.

πετυχε αυτο που σου γραψε ο φιλος?οταν το πατας κλεινει πλεον το wireless η οχι?

στο telnet η γραφεις εντολες η γραφεις menu και μετα παιζεις με τα βελακια.

επισης ο φιλος ξεχασε να γραψει οτι αφου γραψεις την εντολη που εγραψες μετα πρεπει να γραψεις και saveall kai enter για να κρατησει τις ρυθμισεις αλλιως θα κανεις Reboot και θα τις χασει

Δημοσ.

το μπροστινο κουμπι δεν σου δειχνει αν ειναι ξεκλειδωτο το δικτυο η οχι.το μπροστινο φως στο κουμπι ειναι κοκκινο οταν για καποιο λογο καποιος το εχει πατησει για να συνδεθει με wps.το αν ειναι ξεκλειδωτο το δικτυο φαινεται απο το λαμπακι που ειναι απο πανω και γραφει wireless.κοκκινο ανοιχτο πρασινο κλειστο με wpa και κιτρινο κλειστο με wep.

πετυχε αυτο που σου γραψε ο φιλος?οταν το πατας κλεινει πλεον το wireless η οχι?

στο telnet η γραφεις εντολες η γραφεις menu και μετα παιζεις με τα βελακια.

επισης ο φιλος ξεχασε να γραψει οτι αφου γραψεις την εντολη που εγραψες μετα πρεπει να γραψεις και saveall kai enter για να κρατησει τις ρυθμισεις αλλιως θα κανεις Reboot και θα τις χασει

+1 σε όλα.

Ξέχασα να αναφέρω το saveall (το έχω ως δεδομένο), καλά έκανες και το ανέφερες! :-)

Δημοσ.

ναι το καταλαβα για το saveall>για να ξερει καποιος την εντολη για να κλεισει το wds απο telnet δυσκολο να μην ξερει το saveall.ειναι σαν cisco να ξεχασεις να κανεις wr.απλα μερικοι με το cli τou thomson δεν ξερουν καν τι ειναι και τα κανουν τυφλοσουρτι και μετα απλα χανουν τις ρυθμισεις για ενα saveall αφου κανουν Reboot.

Δημοσ.

τα εκανα ολα και δουλευουν, εκτος απο το save all. Αλλα και παλι, ανοιξα και εκλεισα το router, και ακομη δουλευει η ρυθμιση :S :P

Δημοσ.

Προσπαθώ να κάνω το μπροστινό κουμπί να ανοιγοκλείνει το wifi.

Εχω ενεργοποιήσει το telnet και όταν του γράφω wireless wps config state=disabled μου βγάζει το μήνυμα:

[WPS] can not configure ssid [0] : invalid state.

Τι πρέπει να κάνω;

EDIT: οκ το βρήκα. Έπρεπε να έχω ενεργοποιημένο πρώτα το wireless.

Δημοσ.

Προσπαθώ να κάνω το μπροστινό κουμπί να ανοιγοκλείνει το wifi.

Εχω ενεργοποιήσει το telnet και όταν του γράφω wireless wps config state=disabled μου βγάζει το μήνυμα:

[WPS] can not configure ssid [0] : invalid state.

Τι πρέπει να κάνω;

EDIT: οκ το βρήκα. Έπρεπε να έχω ενεργοποιημένο πρώτα το wireless.

επισης καποις φορες βολευει αμα δεν ξερεις την εντολη να το πας βημα βημα γραφοντας καθε φορα και μια λεξη πχ πρωτα wireless και μετα με ? σου βγαζει τις πιθανες επιλογες.

επισης μπορεις να γραψεις την λεξη menu και μετα να πας με τα βελακια στις επιλογες που θες.μην ξεχασεις να κανεις to saveall

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...