kracken_74 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Καλησπέρα συμφορουμίτες πριν ξεκινήσω, να πω πως διάβασα ολα τα posts που σχετίζονται με το θέμα αλλά δε βρήκα κάτι που να ταιριάζει στο πρόβλημά μου. Αν κάτι μου διέφυγε, ζητώ την κατανόησή σας. Λοιπον, Windows 7, 32bit, SP1 Μετά από clean install και ενω στην αρχή κατέβαιναν κανονικά τα Updates, μετά και αφου εγκατέστησα ESET Smart Security, κατάλαβα πως το windows update δεν μου εκανε updates. (σφάλμα: 8024402f) Διαβασα πολλά φορουμς για το πως να ρυθμίσω το firewall του ESET, το έκανα και δεν είδα αποτέλεσμα και πάλι. Μετά απεγκατέστησα το ESET, επανεκκίνησα και θεώρησα πως το σφάλμα θα έχει διορθωθεί. Δυστηχώς μου εβγαλε το ίδιο οπότε το επόμενο βήμα ήταν να κατεβάσω το Windows Fix, το οποίο όντος βρήκε πρόβλημα στο Windows Update, έδειξε πως το διόρθωσε, αλλά το πρόβλημα παραμένει. Υπάρχει καμμία πρόταση; Σας ευχαριστώ!
alexzzz Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δεν δοκιμάζεις ένα restore στο σημείο πριν το install του ESET
kracken_74 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δεν δοκιμάζεις ένα restore στο σημείο πριν το install του ESET το έκανα και αυτο. Πάντως χθες το πρωι ως δια μαγείας μου έκανε update. Windows είναι αυτα... ότι και να πούμε τίποτα δε θα φανεί περίεργο. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα