Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μετα απο 2 χρονια παρεα με την 890gx extreme 3 αποφασησα να κανω μια αναβαθμηση.ξερω δεν ειναι αναγκι να την κανω απλα θελω να γηνει :).

τι ζηταω να εχει η μητρικη? οποσδηποτε 2 pci-e x16 , 4 dimm μνημες , να ειναι ATX , sata 3 usb 3.ξερω οτι εχουν ολες οι 990φχ απο αυτα απλα δεν εχω αποφασηση ποια θελω ακριβως.θα γηνει συγουρα o/c.

εγω ειμαι αναμεσα σε :

MSI 990FXA-GD65

MSI 990XA-GD55

Asus SaberTooth 990FX

Gigabyte GA-990FXA-UD5

κυριος λογος ειναι το σταθερο o/c.ποια νωμηζετε οτι ειναι η καλυτερη σε αυτο το ευρος τιμης.

Δημοσ.

φιλε μου εγω εχω την http://www.skroutz.gr/s/344346/Gigabyte-GA-990FXA-UD3.html και ειμαι υπερικαμοποιημενος!τα εχει ολα...κατι αντιστοιχο λογικα θα ειναι και η ud5...απλα θα εχει κατι παραπανω και ειναι ποιο τσιμπημενη!για τις αλλες δεν εχω γνωμη..

Δημοσ.

φιλε μου εγω εχω την http://www.skroutz.g...990FXA-UD3.html και ειμαι υπερικαμοποιημενος!τα εχει ολα...κατι αντιστοιχο λογικα θα ειναι και η ud5...απλα θα εχει κατι παραπανω και ειναι ποιο τσιμπημενη!για τις αλλες δεν εχω γνωμη..

σε αυτοι μου αρεσει η διαρρυθμίσει τον pci-e x16 εχει αρκετο κενο η μια απο την αλλοι οστε να αναπνεουν η καρτες.και οπως βλεπω τον χ6 το εχεις παει αρκετα ψηλα και μου αρεσει.

Δημοσ.

ειναι σε αρκετα καλα λεφτα η μητρικη αυτη...αυτη τη στιγμη τον εχω σε στοκ ρολογια γιατι δεν υπαρχει λογος..απλα εχω ξεχασει να το αλλαξω..ειναι και λιγο ποιο ψαρωτικο!ειναι ομως ταβανι για τον δικο μου επεξεργαστη αυτα τα ρολογια!ο 1090 παει παραπανω σιγουρα!!

Δημοσ.

+1 για την παραπάνω Giga. Την έχω δουλέψει και είναι αστεράκι. Μου ξεκλείδωσε έναν 960Τ και τον πήγα και μέχρι 4.2 stable ως εξαπύρηνο!

Έχει τα πάντα σε καλή τιμή. Το μόνο "μειονέκτημα" είναι ότι έχει 6 SATA. Εγώ ας πούμε ήθελα 7, αλλά δεν είναι και τόσο συχνό φαινόμενο να θέλεις τόσα πολλά.

Πρόσεξε γιατί μπορεί να μπερδευτείς με τις Giga. Άλλη η:

- 990FXA-UD3

- 990FXA-D3

- 990XA-UD3

H πρώτη είναι πολύ καλύτερη. Κι αν μπορείς να βρεις ver 1.2. Στην χειρότερη 1.1. Η 1.0 (τέτοια είχα εγώ) δεν έχει LLU.

Δημοσ.

θα σου προτεινω την sabertooth ως ευτυχισμενος κατοχος της. αν εισαι ψημενος για OC αυτη η μητρικη μπορει να κανει παπαδες.

πρεπει να κυκλοφορισε και η rev. 2 με κατι μικρες αλλαγες τις οποιες δεν θυμαμαι για να στις αναφερω. μια βολτα στο site της asous θα σε κατατοπισει

Δημοσ.

τελικα παριγκηλα την ασους.απο βδομαδα θα δω τι ψαρια πιανει.οποτε η ασροκουλα θα παει για πουλημα.να βγαλει λιγα λεφτα απο αυτα που θα δωσο για την ασους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...