Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Oχι δε θα δουλεψει. Επισης μην κανεις bumping.

Το ειχα για 5 μερες και το διεγραψα απο το κινητο. Αμα το ξανα κατεβασω και το εγκαταστησω θα μπορω να το δουλεψω για αλλες 2 μερες ???

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Δεν ξερω αλλα φανταζομαι πως ναι. Δεν χανεις τιποτα να το δοκιμασεις και να μας πεις τι συμβαινει τελικα :)

Δημοσ.

Το προηγουμενο σαββατο ηταν να παω στην Αθηνα σε κατι γιατρους και τελικα αλλαξαμε το ραντεβου γι αυτη την δευτερα. Θα το εγκαταστησω την κυριακη για να το εχω οταν θα παω στην Αθηνα. Οταν το ξανα εγκαταστησω θα γραψω εδω να ξερετε. :)

• Moderators
Δημοσ.

Ωπα λαθος μου. Η λογικη λεει πως μπορεις να το χρησιμοποιησεις για 7 συνεχομενες ημερες. Αν εσυ το διαγραψεις την 5η ημερα και το επαναφερεις την 7η τοτε αυτη θα ειναι και η τελευταια σου ημερα. Δε νομιζω πως μπορεις να το εχεις 7 διαφορετικες ημερες, σε φαση μια αυτην την εβδομαδα, 2 την επομενη κ.ο.κ. 

Μπορει να κανω και λαθος βεβαια οποτε θα μας πεις οταν το δοκιμασεις παλι :)

Δημοσ.

Κι εγω αυτο φοβαιμαι. Θα το βαλω την κυριακη το πρωι και αμα δω οτι δεν γινεται θα κατεβασω καποιο αλλο. Σε αυτη την περιπτωση εψαξα το igο που το προτειναν πολλοι αλλα δεν υπαρχει για android. Εχετε να μου προτεινετε καποιο καλο gps για android ??

Δημοσ.

Δεν λειτουργει παιδια μου λεει η δομιαστικη περιοδος εληξε. Επειδη αυριο θα παω αθηνα και θελω οπωσδηποτε gps μπορειτε να μου πειτε πιο να κατεβασω ??? Ποιο μου προτεινετε ???

Ευχαριστω παιδια

Δημοσ.

υπαρχουν δωρεαν χαρτες οφ λαιν;της γοογλ ειναι με ασυρματο.

• 9 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα :)

Θέλω να αγοράσω το sygic αλλά όχι μέσω πιστωτικής κάρτας ή paypal. Πώς γίνεται αυτό?

Υ.Γ. Τί είναι ο "discount code"?

Δημοσ.

Ριξε εδω μια ματια στους τροπους πληρωμης https://support.google.com/googleplay/answer/2651410?hl=en

Παντως το καλυτερο πιστευω θα ηταν μια prepaid... Οσο για το discount code, ειναι καποιος κωδικος απο προωθητικες ενεργειες που βγαζουν κατα καιρους που σου προσφερει καποια εκπτωση κατα την αγορα της εφαρμογης, τωρα δεν ξερω τι πως και γιατι κ ποτε τους παιρνεις αυτους τους κωδικους :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...