ioulios ptimper Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 θα σου προτεινα το igo8 primo, το ειχε γνωστος μου στο ace 1 και ρολαρε αρκετα καλα.
Hawk7 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 don't panic mireo.Το'χω σε s3,και δουλευει αψογα.Απο χαρτες;ngi.
dimo69 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Κατεβασα το dont panic mireo αλλα απ οτι ειδα ειναι trial. Θα το δοκιμασω και βλεπουμε. Το igo8 primo δεν το βρηκα...
Efthy Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Φιλε εκτος απο αυτην την εφαρμογη εχεις να προτεινεις και καμια αλλη καλη παρομοια εφαρμογη, ετσι για πεζοπορια στο βουνο? υπάρχουν αρκετές απλά η συγκεκριμένη συνδυάζει καλό χάρτη και λειτουργικότητα....συνήθως βρίσκεις ή το ένα η το άλλο, αν και .... καλό χάρτη για Ελλάδα δεν νομίζω να έχει κανείς άλλος..αν θέλεις πες μου τι ακριβώς σε ενδιαφέρει ποιο συγκεκριμένα... πχ κάτι free?, καλύτερο χάρτη?, ποιο λειτουργικό?
olympiakosgate7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Γεια σας παιδια. Ειμαι απο επαρχια και το σαββατο θα ανεβουμε με ενα φιλαρακι αθηνα για κατι γιατρους με το αυτοκινητο του. Εχω βρει το CoPilot και το Sygic αλλα δεν ξερω ποιο ειναι καλυτερο. Εσεις τι μου προτεινετε ??? Υ.Γ. Δεν εχω ενεργοποιησει ακομα το ιντερνετ στο κινητο οποτε δεν θα υπαρχει ιντερνετ στην διαδρομη. Ευχαριστω εκ των προτερων.
Panahs Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Γεια σας παιδια. Ειμαι απο επαρχια και το σαββατο θα ανεβουμε με ενα φιλαρακι αθηνα για κατι γιατρους με το αυτοκινητο του. Εχω βρει το CoPilot και το Sygic αλλα δεν ξερω ποιο ειναι καλυτερο. Εσεις τι μου προτεινετε ??? Υ.Γ. Δεν εχω ενεργοποιησει ακομα το ιντερνετ στο κινητο οποτε δεν θα υπαρχει ιντερνετ στην διαδρομη. Ευχαριστω εκ των προτερων. Το Sygic έχει ίσως τα καλύτερα γραφικά σε εφαρμογή, αλλά όπως έχω πει και παραπάνω μπορεί να σου βγάλει αδυναμία σχηματισμού διαδρομής (ντάξει, πολύ δύσκολο μέσα στην Αθήνα, αλλά μου έχει συμβεί εκτός). To CoPilot έχει πολύ πιο άσχημα γραφικά, δεν έχω διαπιστώσει συνολικά τις δυνατότητές του. Αν μπορείς βάλτα και τα δύο. Σημαντική λεπτομέρεια: Θα το χρησιμοποιήσετε και για το ταξίδι ή μόνο μέσα στην Αθήνα; Αν το ταξίδι έχει κωλόδρομους και μειωμένη ορατότητα τότε Sygic. Μην ξεχάσεις φορτιστή αυτοκινήτου. 1
Panahs Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Λογικά μέσα στην Αθήνα θα σε εξυπηρετήσουν και δύο πιστεύω αν ξέρεις ποιες διευθύνσεις να ψάξεις.
olympiakosgate7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Κατεβασα το sygic και μου φαινεται πολυ ωραιο. Ευκολο στο χειρισμο ωραια γραφικα. Ειδα ομως σε καποιο φορουμ οτι το Sygic δεν λειτουργει αν δεν εχει συνδεση στο ιντερνετ αλλα εγω που το δοκιμασα χωρις συνδεση στο wifi μου εβγαζε κανονικα τις διαδρομες. Λετε στην Αθηνα που δεν θα εχω προσβαση στο ιντερνετ να προκυψει κανενα προβλημα ?
Panahs Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μούφες λένε. Το Sygic είναι κανονικότατο offline gps πρόγραμμα (Αυτή είναι άλλωστε η δουλειά αυτών των εφαρμογών, να παρέχουν οδηγίες όταν δεν έχεις internet- το Sygic με έχει σώσει στο Λονδίνο που δεν είχα Internet, τρελός χάρτης). Απλά με σύνδεση παρέχει, όπως όλα κάποιες extra πληροφορίες. Αν έχεις κατεβάσει σωστά το χάρτη της Ελλάδας και βλέπεις κανονικά την Αθήνα, είσαι οκ. Τώρα αν αυτοί στο φόρουμ που λες αναφέρονται σε κάποιο θέμα πειρατικής έκδοσης/ασφάλειας/κρακαρίσματος αυτό είναι άλλο ζήτημα.
ANHLIKOS Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Να ρωτήσω και γω κατι; Με τη μπαταρία του κινητού τι γίνεται; Δηλαδή, αν την έχεις συνεχώς συνδεδεμένη με τον φορτιστή αυτοκινήτου δεν χαλάει; Προσωπικά, για να είμαι και εντός θέματος, χρησιμοποιώ το Navigator Free. Δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, αλλα για δωρεάν εφαρμογή βολεύομαι. Αν έχετε να προτείνεται κάποια άλλη, ρίχτε την να μας ανοίξετε τα μάτια, εμάς των τζαμπατζίδων!
LIMAMADE Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 υπάρχουν αρκετές απλά η συγκεκριμένη συνδυάζει καλό χάρτη και λειτουργικότητα....συνήθως βρίσκεις ή το ένα η το άλλο, αν και .... καλό χάρτη για Ελλάδα δεν νομίζω να έχει κανείς άλλος..αν θέλεις πες μου τι ακριβώς σε ενδιαφέρει ποιο συγκεκριμένα... πχ κάτι free?, καλύτερο χάρτη?, ποιο λειτουργικό? Να σου πω την αληθεια θα προτιμουσα κατι free. Το θεμα ειναι οτι ψαχνομαι για πλοηγηση στο ανδροιδες και επειδη πηγαινουμε με παρεα και σε κουφα μονοπατια χωρις ουτε καν να ειναι χαραγμενα καλα καλα, δεν θα με χαλουσε να ειχα και καλους χαρτες στο κινητο (τωρα να φανταστασεις την βολευουμε με 3 διαφορετικους χαρτες, ο ενας μαλιστα ειναι του 80' του στρατου!).
olympiakosgate7 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα παιδια. Οταν τελειωσει το free trial των 7 ημερων και το διαγραψω απο το κινητο και μετα το ξανα κατεβασω και το εγκαταστησω θα δουλεψει παλι για 7 ημερες ??? Ή θα αναγνωρισει το κινητο και δεν θα ανοιγει ???
olympiakosgate7 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μπορει να βοηθησει καποιος ρε παιδια γιατι ειναι αναγκη
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα παιδια. Οταν τελειωσει το free trial των 7 ημερων και το διαγραψω απο το κινητο και μετα το ξανα κατεβασω και το εγκαταστησω θα δουλεψει παλι για 7 ημερες ??? Ή θα αναγνωρισει το κινητο και δεν θα ανοιγει ??? Oχι δε θα δουλεψει. Επισης μην κανεις bumping.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα