stavai Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 σας εχω μια προγραμματαρα για ολες τις αναλυσεις....αλλα δε θελω ερωτησεις... μολις το παρετε... iGO Primo 2............. Το θέλω εχω samsung galaxy I9082 grand duos με android 4.1.2 Ανάλυση: 480 x 800 pixels Ευχαριστώ πολύ . . . 1
Kariajoulas Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Γεια χαρά. πριν καιρό με είχα εγκαταστήσει το Sygic στο κινητό μου (Ideos). Σήμερα προσπάθησα να το εγκαταστήσω και ένα άλλο κινητό (galaxy 550) ακολουθώντας τι ίδια διαδικασία με παλιά. Έχω ένα πρόβλημα όμως. κατεβάζω από το googlestore το trial και το εγκαθιστώ. Μετά την εγκατάσταση μου εμφανίζεται μήνυμα ότι υπάρχει λίγος ελεύθερος χώρος. Μετακινώ από το κινητό στην sd card (1 gb) ότι εφαρμογές μπορούσα να μετακινήσω. Ανοίγω το sygic για να κατεβάσω τους χάρτες του κλπ (126 mb) και όταν ολοκληρώνεται το κατέβασμα και προφανώς πάει να τα εγγράψει στο δίσκο μου εμφανίζει το μήνυμα ότι δεν υπάρχει αρκετός χώρος για αυτό. Απ' ότι καταλαβαίνω η αποθήκευση γίνεται στην εσωτερική μνήμη του κινητού η οποία δεν επαρκεί. Προσπάθησα να αλλάξω τον χώρο αποθήκευσης από το κινητό στην sd αλλά δεν το κατάφερα. Αν μπορεί κάποιος να βοηθούσε θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως. Ευχαριστώ προκαταβολικά Γιάννης
Gus Hayabusa Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Παιδες δουλευα αρκετο καιρο το Navigon που ομολογουμενος ειναι ενα πληρες προγραμμα, αλλα με εκνευρισε αφαντστα γιατι μου κανει νερα με το bluetooth που εγω χρησιμοποιω πολυ λογω μοτοσυκλετας. Χωρια οτι με ξενερωναν και τα γραφικα του που ειναι πλεον αρχαια και δεν υποστιριζουν και hd. Αφου επικοινωνησα με τη Navigon και μου εστειλε ενα τυποποιημενο mail τυπου σβυστο και ξανακατεβασε το, που στελνουν σε ολους, ξενερωσα και ειπα να παρω καποιο αλλο. Υστερα απο λιγο ψαξιμο λοιπον κατεβασα το CoPilot και τωρα που γραφω μολις επεστρεψα απο "δοκιμες". Λοιπον: Καταρχιν ειναι πανεμορφο!!! Τωρα που το δοκιμασα ειναι νυχτα και στο night mode τουλαχιστον που ηταν, ειχε μακραν τα πιο ωραια γραφικα που εχω δει. (Α, τα εχω δοκιμασει σχεδον ολα τα gps apps) 2ρον: To bluetooth που μερικους απο εμας μας ενδιαφερει αμεσα, δουλεψε ΑΨΟΓΑ (ΚΑΙ με κλειδωμενη οθονη, πολυ σημαντικο για bikers αλλα και για εξικονομηση ενεργειας σε μακρινες διαδρομες.) 3ον. Το παιδεψα σε κατι συνοικιακα στενακια (Αττικη παντα) και δεν εκανε λαθος σε κανενα απαγορευτικο. και 4ον: Εχει πολυ γρηγορη επανασχεδιαση της διαδρομης αν δε παρεις την προκαθορισμενη πορεια. Α, εχει και εναλλακτιες πορειες αν θες. Εχω κατεβασει το δοκιμαστικο και αποτι διαβασα η αγορα ειναι γυρω στα 20ευρω. Προσωπικα την εχω κανει αβλεπή!!!!
rakeesh Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Από χτες είναι ενεργό και στην Ελλάδα το ΔΩΡΕΑΝ app της google , to Navigation. Μια 1η ματιά που του έριξα διαπίστωσα οτι δεν ξεκινάει την πλοήγηση αν δεν συνδεθεί στο internet gia να κατεβάσει οδηγίες. Απ τη στιγμή που τισ κατεβάσεις βέβαια μπορείς να αποσυνδεθείς το rerouting δουλεύει κανονικά. Δε ξέρω τι χάνεις αν το χρησιμοποιείς offline, ίσως μόνο τα δεδομένα κίνησης τα οποία δεν ξέρω αν είναι καν διαθέσιμα για Ελλάδα.
nick#18 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Σας ξεχασα εντελως εδω εσας! Αυτο τον καιρο παιζω με το sygic και εγω... το google navigation το δοκιμασα σε μια κοντινη διαδρομη ολα καλα ας πουμε αλλα αυτο οτι θελει internet ειναι σπαστικο! Ας βγαλει downloadable χαρτες! 1
UltimaGriever Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 +1 για sygic + χάρτες navteq ( που χρησιμοποιεί η Nokia ) Επίσημα δωρεάν δεν είναι αλλα μιλάμε για ANDROID ! Οποτε όλα τα βρίσκεις Επειδή με ενδιαφέρει, μπορεις να μου πεις πως μπορώ να χρησημοποιήσω τους χάρτες της Nokia στο Sygic?
Efthy Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 TopoNavigator Android Extreme...πολύ καλό για όσους κάνουν: πεζοπορία, ορειβασία, off road... πολύ καλοί χάρτες!
LIMAMADE Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 TopoNavigator Android Extreme...πολύ καλό για όσους κάνουν: πεζοπορία, ορειβασία, off road... πολύ καλοί χάρτες! Φιλε εκτος απο αυτην την εφαρμογη εχεις να προτεινεις και καμια αλλη καλη παρομοια εφαρμογη, ετσι για πεζοπορια στο βουνο? 1
geekas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 η λύση πλέον στο Android είναι Google Maps, κορυφαία κάλυψη και πλοήγηση απλά θες data, αλλιώς πας στο Dont Panic της NGI
Panahs Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Όμορφο το Sygic, αλλά όταν του έβαλα να μου βγάλει διαδρομή για Χαλκούτσι χωρίς διόδια, απλά μου έριξε άκυρο! Δε σε πάω, τέλος! Γενικά σε όσα έχω δοκιμάσει, παρατηρώ όταν πας να βγάλει διαδρομή κάπου μακριά που να παρεμβάλλεται αυτοκινητόδρομος και να θέλεις να αποφύγεις διόδια και τέτοια, ψιλοτουφεκάνε. Για μένα μέχρι τώρα ο Βασιλιάς είναι το iGO. Είναι απλά το σημείο αναφοράς και μέτρο σύγκρισης σε σχέση με τις υπόλοιπες. Με έχει ταξιδέψει σε Ελλάδα, Ιταλία, Αυστρία, Ελβετία, Γερμανία, Γαλλία και Ολλανδία. Πάντα άψογα, ότι πιο κοντά σε άνθρωπο συνοδηγό νομίζω. Και το λέω γιατί έχω πάντα και δεύτερη εφαρμογή μαζί και συχνά συγκρίνω διαδρομές. Παιδιά, πραγματικά είναι πολύ ωραία αίσθηση να είσαι σε ένα εντελώς ξένο και αχανές μέρος με χάος από δρόμους με 100άδες χιλιόμετρα μπροστά σου και να νιώθεις ασφάλεια και σιγουριά για το που πας. Έχει μόνο 2 προβλήματα: Η εμφάνισή του είναι κάπως περίεργη... δεν έχει τα χειρότερα γραφικά που έχω δει, αλλά αν θες να βρεις κάτι στο χάρτη μπορεί να μπερδευτείς. Για παράδειγμα, αν μπεις σε μια ξένη πόλη, για την οποία δεν έχεις ιδέα και θες να πας κάπου κεντρικά, χάνεσαι. Το NDrive έχει πιο έξυπνη απεικόνιση των points of interest για να καταλάβεις σε ποια σημεία της πόλης υπάρχει ζωή κλπ. Στο iGO "Primo" έχουν βελτιώσει κάπως την απεικόνιση των points of interest, αλλά και πάλι θέλει δουλειά (τα POIs είναι ομαδοποιημένα πάνω στο χάρτη και πρέπει να τα πατάς για να δεις τι κατηγορία είναι). Γενικά νομίζω δεν κάνει πολύ για χάρτης (πόλης). Είναι για να βρίσκεις διαδρομές και να πηγαίνεις. Pure πλοήγηση. Αν θέλεις να έχεις και χάρτη, ίσως χρειάζεται μια δεύτερη εφαρμογή με ωραία γραφικά, όπως Sygic, Ndrive. Το iGO θα σε πάει μέχρι τη Βενετία, αλλά τα στενά με το Ndrive θα τα περπατίσεις. Το άλλο πρόβλημα είναι και σημαντικότερο: Νομίζω δεν υπάρχει commercial έκδοση για Android! Δεν υπάρχει ούτε στο Play Store ούτε σε official site για αγορά. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Το έχω βρει μόνο σε... περίεργα sites.
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Όμορφο το Sygic, αλλά όταν του έβαλα να μου βγάλει διαδρομή για Χαλκούτσι χωρίς διόδια, απλά μου έριξε άκυρο! Δε σε πάω, τέλος! Κοιτα πλακα τωρα. Πηγαινω εκει πολλαααα χρονια (φαση εξοχικο). Λοιπον τις προαλλες εβαλα για χαβαλε τη διαδρομη για να με παει απο Αγιο Στεφανο κλπ. Μαντεψε. Δεν με πηγε οπως κι εσενα. Το τελευταιο sygic αυτο. Γενικα βεβαια δε με εχει απογοητευσει, αλλα εχω και το Tom Tom καβατζα Παντως το Ιgo το εχω ακουσει να εκθειαζεται αλλα νομιζω πως θελει πολλη παραμετροποιηση γμτ και δεν το εχω τεσταρει
Panahs Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Κοιτα πλακα τωρα. Πηγαινω εκει πολλαααα χρονια (φαση εξοχικο). Λοιπον τις προαλλες εβαλα για χαβαλε τη διαδρομη για να με παει απο Αγιο Στεφανο κλπ. Μαντεψε. Δεν με πηγε οπως κι εσενα. Το τελευταιο sygic αυτο. Γενικα βεβαια δε με εχει απογοητευσει, αλλα εχω και το Tom Tom καβατζα Παντως το Ιgo το εχω ακουσει να εκθειαζεται αλλα νομιζω πως θελει πολλη παραμετροποιηση γμτ και δεν το εχω τεσταρει Δυστυχώς όσο και να θέλω, δεν μπορώ να εμπιστευτώ μια εφαρμογή gps που δεν μπορεί να σε οδηγήσει σε έναν κατοικημένο, πλήρως χαρτογραφημένο και προσβάσιμο με πολλαπλούς τρόπους προορισμό. Είναι απλά απαράδεκτο για μια τέτοια εφαρμογή να εμφανίζει μήνυμα αδυναμίας σχεδιασμού διαδρομής, τη στιγμή που μιλάμε και για μέσα στην Αττική και ενώ άλλες εφαρμογές σου βγάζουν επιλογές για το ίδιο. Μπορεί να μου κάνει το ίδιο κάπου που πραγματικά το χρειάζομαι. Το Sygic πάντως θα το παραδεχτώ στο εξής: Είναι πολύ δυνατό σε επαρχιακούς δρόμους. Δείχνει πολύ ωραία τις στροφές, προειδοποιεί ηχητικά και οπτικά (κυριολεκτικά αγκαλιάζει τη στροφή με σηματάκια) πριν από αυτές και επισημαίνει και πόσο επικίνδυνες είναι και προτεινόμενη ταχύτητα. Πέρα από την όμορφη και πραγματικά 3d απεικόνιση που έχει κατά τη διάρκεια της πλοήγησης. Αυτό το έχω δει προς το παρόν σε επίδειξη, ανυπομονώ να το δοκιμάσω πραγματικά, πρέπει να είναι πολύ χρήσιμο, ειδικά τη νύχτα, εάν γυρίζεις πχ από Επίδαυρο! Οπότε εγκρίνεται σαν δευτερεύουσα εφαρμογή. Κάποιος πιο πάνω είπε πως του άρεσε πολύ εμφανισιακά το Copilot. Πρέπει να είναι μακράν η πιο άσχημη εφαρμογή που έχω δει! Το iGΟ εννοείς ότι θέλει πολλή παραμετροποίηση για να εγκατασταθεί;
subdee Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Πρόσφατα έκανα τη διαδρομή Μπάρι, Ιταλία - Χάγη, Ολλανδία χρησιμοποιώντας το CoPilot και μπορώ να πώ πως για τα λεφτά του αξίζει και με το παραπάνω. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα ήταν η έυρεση κάποιον χωριών στην Ελλάδα που αν δεν ξέρεις σε ποιό δήμο ανήκουν, δεν μπορείς να τα βρείς. Ή τουλάχιστον δεν μπόρεσα εγώ...
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Το iGΟ εννοείς ότι θέλει πολλή παραμετροποίηση για να εγκατασταθεί; Bασικα κατι πρεπει να παιζει με τις αναλυσεις των συσκευων κλπ και για να λειτουργησει σωστα (στον τομεα αναλυση) πρεπει να ριξεις αρκετο διαβασμα αν καταλαβα καλα. Δυστυχως δεν βρηκα ποτε το χρονο (οκ την ορεξη καλυτερα) να το ψαξω περισσοτερο... Ασχετο αυτο που λατρεψα στο CoPilot ειναι η (δευτερη νομιζω) γυναικεια φωνη στα ελληνικα. Χαλαρα σκεφτομουν να το κρατησω και μονο για αυτο
dimo69 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Γεια χαρα! Αγορασα μετα απο καιρο και εγω ενα smartphone samsung ace 2 και ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχει καποιο αξιολογο δωρεαν gps που να μην θελει συνδεση στο internet σαν το google maps. Μετα εαν τιθεται θεμα αγορας (που δεν το προτιμω γιατι δεν θα το χρησιμοποιω και ολη την ωρα) ποιο ειναι value for money?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα