FFighter Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 εγω δε καταλαβα...θες να πληρωσεις η οχι? εxεις κανει rooted τη συσκευη η οχι? κατεβασε το lucky patcher και νασαι ετοιμος...
remalis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 εγω δε καταλαβα...θες να πληρωσεις η οχι? 3. Να το αγοράσω από google play επίσης αναφέρω και τιμές και στις 3 επιλογές άρα θέλω να το αγοράσω. εxεις κανει rooted τη συσκευη η οχι? κατεβασε το lucky patcher και νασαι ετοιμος... Αλλά για unrooted τηλέφωνο και όχι με cached maps, με κατεβασμένους κανονικά. Μαν ούτε μπορώ να το κάνω root ούτε να βάλω lucky patcher. Είναι εταιρικό το τηλέφωνο και είναι φρέσκο φρέσκο και γενικά δε θέλω να το πειράζω πολύ. εμενα μ αρεσε και το sygic Το έβαλα σήμερα δοκιμαστικά να δω πώς ειναι το trial. Το κακό είναι ότι δεν έχει ελληνικά. Ούτε δρόμους, ούτε εκφώνηση. Μικρό το κακό, αλλά αν είναι να αγοράσω κάτι θα με έψηνε να είχε κ ελληνικά.
mvaggel Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Γενικά οι εφαρμογές αυτές δεν χρειάζονται root Το Sygic έχει ελληνικά και στους δρόμους και στην εκφώνηση. Προσωπικά το προτιμώ. Υστερεί σε σχέση με κάποια στα δρομάκια κάποιων χωριών (μιλάμε για χωματόδρομους) αλλά η αναγκαιότητά τους είναι μηδαμινή, θεωρώ (ναι, μου χρειάστηκαν όταν έψαχνα πρόσβαση στις ειδικές διαδρομές του Acropollis, αλλά μέχρι εκεί)
Ntinaras Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 μια χαρα ελληνικα ειχε το Sygic σε ανδροιδ.
remalis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Α τέλεια, ε οπότε μάλλον για εκεί με βλέπω. Σχετικά ακριβό αλλά αν είναι να ξενοιάσω τι να γινει.. Ευχαριστώ πολύ μανς για τις συμβουλές. Για το root το είπα για να μη προτείνει κανείς λύση από το θείο. btw. ntinara, εκείνο το alchemy κατάφερες να φτιάξεις όλα τα στοιχεία ποτέ? (τι θυμήθηκα τώρα )
Bako_999 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 ΙGO 4ever. απ αυτα που εχω δοκιμασει για Android δεν υπαρχει καλιτερο, απο χαρτες κ απο οποια πλευρα κ αν το δεις.
Montezuma Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 αυτα δουλευω εγω... και το Navigon Μηπως μπορεις να μου δωσεις τους χαρτες tom tom δεν τους βρισκω πουθενα ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Λοιπον παιδες εγω εχω στο GALAXY Y DUOS και τα 3 τα προγραμματα SYGIC+iGO Primo+Navigon και απο την εμπιρεια μου παραθετω τα + και τα- του καθε ενος SYGIC + ειναι πολυ ευχρηστο,πολυ ευκολο στην χρηση πολυ καλα γραφηκα, αμσο κλειδωμα δορυφορων, πολυ καλους χαρτες - οχι τοσο σωστη επιλογη διαδρομης, λιγο αργο στης ειδοποιησεις (στροφες κτλ), και λιγη δυσκολια στην ευρεση οδων οταν πληκτρολογης καποια δυευθυνηση. NAVIGON + Πολυ καλη και σωστη επιλογη διαδρομης,πολυ σωστη και γρηγορη ειδοποιηση (στροφες κτλ),πολυ καλους χαρτες σχετικα γρηγορο κλειδωμα δορυφορων. - Οχι τοσο καλα γραφικα, χρειαζετε πολυ χωρο για να το εχεις στο τηλ (2GB) περιπου, και λιγο αργο στην ευρεση δυευθυνσης.Πολυπλοκο στην χρηση. iGo Primo + Ειναι ανοιχτου κωδικα (αυτο δινει την δυνατοτηα να ειναι πιο ενημερωμενο σε σχεση με τα αλλα προγραμματα), σχετικα σωστη και γρηγορη επιλογη διαδρομης, πολυ καλους χαρτες και παντα ενημερωμενους για τα σημεια που υπαρχουν καμερες ταχυτηας η φορητα ρανταρ.αρκετα καλα γραφικα,γρηγορο σχετικα στης ειδοποιησεις( στροφες κτλ) - Πολυ αργο στο κλειδωμα δορυφορων,δυσκολο στην χρηση(ρυθμησεις κτλ), και στην ευρεση δυευθυνσης
Mirabilis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 ωραία.. και η μπαταρία δεν σας τελειώνει σχεδόν αμέσως;;;
nasos81 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Γεια σας παιδια, Ειμαι εμπορικος αντιπροσωπος και γυριζω σε ολα τα χωρια της Δυτικης Ελλαδος και οπου γενικα υπαρχει μπακαλικο και μινι μαρκετ. Θελω ενα GPS για το κινητο μου (android) που να μπορει να σωζει τα μαγαζια που επισκεπτομαι (κατι σαν τα favorites)σε googlemaps. Βασικα θα ηθελα να φτιαξω μια βαση δεδομενων με τους πελατες μου ωστε να τους ξαναβρισκω και ιδανικα θα μ'αρεσε να μπορω να τα κανω export ωστε να τα χρησιμοποιουν και συναδελφοι ή οι οδηγοι με τις παραγγελιες. Επισης να λειτουργει offline γιατι εκει που παω πολλες φορες ουτε το κινητο δε πιανει. Μου αρεσε η ιδεα της πλοηγησης με googlemaps καθως εχει ολα αυτα τα points of interest (εστιατορια, ξενοδοχεια, βενζιναδικα)εστω και αν χρειαζεται να ειμαι ονλινε. Δε με πειραζει να πληρωσω αν ειναι καποιο καλο και αναλυτικο που κανει τη δουλεια μου αλλα με τοσα που διαβασα εδω μεσα εχω ψιλομπερδευτει. Οποτε ολες οι γνωμες ευπροσδεκτες
marw7 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Εσείς που ξέρετε τα πολλά και ο νου σας κατεβάζει θέλω να βρω ένα πλοηγό που να λειτουργεί με gps να είναι (αν γίνεται) δωρεάν και κάπως ελαφρύ για το κινητό. Θα ήθελα να είχε φωνητική λειτουργία αλλά και να μην έχει δε θα σκάσω. Το κινητό μου είχε προ εγκατεστημένο το wisepilot αλλά προς το παρόν δεν μου έχει φανεί καθόλου χρήσιμο. Βέβαια θα ήθελα να μάθω τη δική σας κριτική.Το google maps όταν το χρησιμοποιώ μου ξεσκίζει τη κάρτα και ειλικρινά δε ξέρω τι να κάνω. Επειδή κινούμε συνέχεια με τα μέσα θέλω να ξέρω που βρίσκομαι και να μην αναγκάζομαι να ρωτάω συνεχώς σε περίπτερο που τυγχάνει να είναι ανοικτό.
writehow Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 +1 για sygic + χάρτες navteq ( που χρησιμοποιεί η Nokia ) Επίσημα δωρεάν δεν είναι αλλα μιλάμε για ANDROID ! Οποτε όλα τα βρίσκεις 1
Efthy Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Γεια σας κι από μένα! Κοιτάξτε και αυτήν την νέα Ελληνική εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=anadigit.toponavigator.maps&hl=el TopoNavigator Android η free έκδοση δίνει πρόσβαση και στις αεροφωτογραφίες της Κτηματολόγιο ΑΕ! Η επί πληρωμή στους χάρτες του Toponavigator που τους βλέπουμε και από εδώ http://www.toponavigator.com/el/toponavigatorims.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα