Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγω στο GALAXY 550 που ειχα, και στο GALAXY Y που εχω τωρα εχω το SYGIC και ειναι το τελειο προγραμμα ,καθως δουλευει και χωρις ιντερνετ, μονο την πρωτη φορα που θα κατεβασει τους χαρτες θα χρειαστει ιντερνετ μετα δεν χρειαζεται, και υπαρχει και με "φαρμακο" και δουλευει μια χαρα

Δημοσ.

δεν ειναι δωρεαν.

πρεπει να το πληρωσεις ,αλλιως δεν scrollaρει ο χαρτης

εμενα μια χαρα ειναι σε galaxy mini

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πραγματικά δωρεάν Gps για android έχω βρει μόνο το Osmand και το Navigator. Και τα δύο στηρίζονται στο Open Street Maps που είναι αρκετά πλήρες και γίνεται καλύτερο μέρα με τη μέρα όσο ο κόσμος το συμπληρώνει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
name='adi32' timestamp='1351145042' post='5035054']

απο που τα κατεβαζουμε αυτα ?

κανουν για tablet?

[/u]

κανουν για tablet αρκει να επιλεξεις εκδοση καταλληλη για την αναλυση σου.

• Moderators
Δημοσ.

Μια που λετε για το Tomtom, οταν επιλεγετε τη διαδρομη και σας δινει τις οδηγιες, μπορειτε να σκρολαρετε στο χαρτη? Για να δειτε τις γυρω περιοχες λ.χ.

Προσωπικα χρησιμοποιω το Sygic το οποιο μου φαινεται πληρες, αλλα δοκιμασα και το Tomtom λογω του οτι εχω δει πολλες καλες κριτικες γενικα, αλλα συναντησα το παραπανω.

Δημοσ.

δεν σκρολαρει,ομως,οταν ακουμπησεις την οθονη σε οδηγει σε μενου επιλογων οπου στο "στοιχεια χαρτη" σε zoomout μπορεις να περιηγηθεις στη διαδρομη.

εμενα προσωπικα δε μου εχει χρειαστει ποτε αυτη η δυνατοτητα.

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω νέο θέμα θα το πω εδώ.

Θέλω ένα app το οποίο

1. Να είναι gps navigator, να βρίσκει διαδρομή και να λέει και που πρέπει να στρίβω κλπ.

2. Να έχει offline χάρτες (να τους κατεβάσω μια κ καλή στην sd)

3. Να το αγοράσω από google play

4. Ιδανικά, να είναι once-off pay, δλδ να πληρώνεις μια φορά και να κάνει και τις αναβαθμίσεις των χαρτών.

Μετά από ψάξιμο και εδώ και γενικά βρήκα τις εξής επιλογές:

1. Mireo Don't panic

απ' ότι είδα οι χάρτες για Ελλάδα έχουν 15Ε με ανανεώσεις. Βέβαια δεν έχει καλές κριτικές κ πολλοί δεν είναι και τόσο ευχαριστημένοι.

2. Sygic

Που από εδώ παίρνεις χάρτες.

30Ε για Ελλάδα και 41 για όλη την Ευρώπη. Αλλά δεν ξέρω αν είναι με ανανεώσεις για πάντα.

Γενικά αυτό εχει τις πιο καλές κριτικές από όσο είδα

3. Ndrive Hellas

Στα 15Ε μόνο για Ελλάδα. Αλλά και εδώ κράζουν ότι δεν έχει καλούς χάρτες και ότι κάνει λάθος ανακοινώσεις διαδρομής.

Οπότε κλίνω προς το Sygic όπου θα δώσω το 42άρι να πάρω για όλη την Ευρώπη. Έχει κανείς εμπειρία να μου πει για κάποιο από αυτά ή και άλλη λύση? Αλλά για unrooted τηλέφωνο και όχι με cached maps με κατεβασμένους κανονικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...