nick#18 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Καλησπερα στο forum! Ψαχνω για μια καλη εφαρμογη gps για android, εχω ψαξει αρκετα αλλα εχω χαθει με οσα εχω διαβασει... Εχει κανεις υποψιν του ποια απο ολες τις εφαρμογες που υπαρχουν εχουν καλους χαρτες επαρχειας? Συγκεκριμενα θελω για νομο Ευρυτανιας αν λεει κατι αυτο... ευχαριστω!
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Καλησπερα στο forum! Ψαχνω για μια καλη εφαρμογη gps για android, εχω ψαξει αρκετα αλλα εχω χαθει με οσα εχω διαβασει... Εχει κανεις υποψιν του ποια απο ολες τις εφαρμογες που υπαρχουν εχουν καλους χαρτες επαρχειας? Συγκεκριμενα θελω για νομο Ευρυτανιας αν λεει κατι αυτο... ευχαριστω! Τους πιο καλους χαρετες για Ελλαδα νομιζω εχει το MLS Destinator για android αλλα δεν ειναι συμβατο μετα την εκδοση 2.3 και δεν ειναι δωρεαν
nick#18 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Οποτε να φανταστω ουτε με ics 4 θα ειναι... :/ Της autodrive hellas μου αρεσουν σαν χαρτες που τους εχω δοκιμασει απο garmin gps αλλα δεν ειναι συμβατοι με κανενα λογισμικο..
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Υπαρχει και αυτο αλλα δοκιμασα δυο φορες να κανω εγγραφη να κατεβασω την δοκιμαστικη εκδοση αλλα δεν δεχεται τα στοιχεια μου μετα την επιβεβαιωση εγγραφης http://www.destinatornavstore.com/storev2/index.jsp;jsessionid=AF0A9BEFA81271D69B970BC26ED81C80
nick#18 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δεν καταφερα να βγαλω και πολυ ακρη με το destinator οσο προσπαθησα ουτε εγω... Κακο του κεφαλιου τους... αμα δεν το δοκιμασεις δεν το περνεις! Ωστοσο βρηκα απο το μηλοφωνο ενως γνωστου που ειχε copilot και navigon και με κοβω για το δευτερο. Εχει πολυ λεπτομερια στο χαρτη και σου λεει τι εχεις γυρω σου. Πολυ καλες φωνες μου ειπε και τα σωστη καθοδηγηση ειδηκα απο το navigon. Θελω να δω και το iGo... εχει κανεις καμια γνωμη για αυτο?
kanesaxo Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Εχω εχω δοκιμασει navigon, igo, ndrive και sygic. Το τελευταίο ειναι το καλύτερο απο αποψη ταχύτητας λοκαρισματος δορυφορων, επαναπροσδιορισμου διαδρομής κτλ και γενικα ενα σωρό λεπτομέρειες για μειωση καταναλωσης κτλ. Δεν το εχω πολυδοκιμάσει για να δω αν ειναι ενημερωμενο ή λεπτομερές ή οχι ομως. Κατα τ'αλλα χρησιμοποιούσα το ndrive.
nick#18 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Θα κοιταξω μηπως μπορεσω να βρω καποιο απο τα 2 που λες να τα τσεκαρω.. πολοι τα προτεινουν και τα 2. Ως τωρα το navigon μου αρεσε που το δοκιμασα και στο δρομο...
nomikab Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Καλησπερα στο forum! Ψαχνω για μια καλη εφαρμογη gps για android, εχω ψαξει αρκετα αλλα εχω χαθει με οσα εχω διαβασει... Εχει κανεις υποψιν του ποια απο ολες τις εφαρμογες που υπαρχουν εχουν καλους χαρτες επαρχειας? Συγκεκριμενα θελω για νομο Ευρυτανιας αν λεει κατι αυτο... ευχαριστω! Βασικά στο Ndrive θα βρείς πολλά περισσότερα [πχ Χάρτες με Αρκετές Λεπτομέρειες και Ακρίβεια στην Πλοήγηση] Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2012 από nomikab
mvaggel Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Το Sygic κατ' εμέ είναι το πιο εύχρηστο, αλλά εκεί που τελειώνουν οι χάρτες του έρχεται το NDrive (η διαφορά διαπιστώθηκε στη διάρκεια του φετινού Rally Acropolis, όπου το δεύτερο είχε ακόμη και τους "χωματόδρομους" που περνούσαν τα αγωνιστικά). ΥΓ.Ευρυτανία που, ωρέ πατρίδα?
nick#18 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Το Sygic κατ' εμέ είναι το πιο εύχρηστο, αλλά εκεί που τελειώνουν οι χάρτες του έρχεται το NDrive (η διαφορά διαπιστώθηκε στη διάρκεια του φετινού Rally Acropolis, όπου το δεύτερο είχε ακόμη και τους "χωματόδρομους" που περνούσαν τα αγωνιστικά). ΥΓ.Ευρυτανία που, ωρέ πατρίδα? Αυτοο ακριβος! Να εχει και τους χωματοδρομους! Σαν της autodrivehellas που εχω στο nuvi200 της garmin... ΑΠ @ ΥΠ: Βαλαωρα πατριωτη!
FFighter Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 σας εχω μια προγραμματαρα για ολες τις αναλυσεις....αλλα δε θελω ερωτησεις... μολις το παρετε... iGO Primo 2.............
john654321 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 ρε σεις παιδια εμενα το κινητο μου (zte mimosa mini) του εχω δοκιμασει 2 gps και στα δυο μερικες φορες μου βγαζει οτι ειμαι σε αλλος δρομο (πχ. δυο στενα απο πανω και διαφορα τετοια) μεσα στο αμαξι αυτα οχι στο σπιτι.! τι μπορει να φτεει ? να μην εχει το κινητο δυνατη κεραια ? αλλα μου το χε κανει και μια δυο φορες ενα zte skate με talk and drive gps
mvaggel Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 @nick#18 Δες τα δυο προγράμματα τι δείχνουν για τα μέρη σου, με ζουμ ώστε να δείχνουν όσο το δυνατό περισσότερες λεπτομέρειες. Οι δυο φωτό είναι "κεντραρισμένες" στην ίδια διασταύρωση. Το ndrive έχει μαρκαρισμένο το χωριό κάτω δεξιά στο σημαιάκι (μάλλον λανθασμένα). *Στην πραγματικότητα οι φωτό είναι πιο μακρόστενες... κάτι παίχτηκε με το upload ;-)
nick#18 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Τελικα κατεληξα στο ndrive! M'αρεσει που εχει καθε κατσικοδρομο του χωριου! Τωρα που γραφω σε 10 αποχωρω! Εχουν ενα θεματακι παντως και στη google και σε ολες τις εταιριες με χαρτες... Το χωριο χωριζεται σε πανω και κατω, το κατω το χωριζουν σε "Βαλαωρα" και "Καστρακι" και το πανω σε "Οχθια" και "Κονδυλαικα" ενω αυτα ειναι απλα τοπικες ονομασιες που απορω πως εμαθαν... Ολο Βαλαωρα δεν το εχει κανεις! Καααλο καλοκαιρι και σας ευχαριστω πολυ! ρε σεις παιδια εμενα το κινητο μου (zte mimosa mini) του εχω δοκιμασει 2 gps και στα δυο μερικες φορες μου βγαζει οτι ειμαι σε αλλος δρομο (πχ. δυο στενα απο πανω και διαφορα τετοια) μεσα στο αμαξι αυτα οχι στο σπιτι.! τι μπορει να φτεει ? να μην εχει το κινητο δυνατη κεραια ? αλλα μου το χε κανει και μια δυο φορες ενα zte skate με talk and drive gps Moυ το εκανε και εμενα αυτο με πολυ μικρη ταχυτητα και σε xperia neo v και zte blade. Ισως δεν ειχε κλειδωσει με πολλους δορυφορους μιας και στο σημειο που δοκιμασα ηταν πολυ πυκνοκατοικημενο...
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 υπαρχει ενα καλο δωρεαν https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alk.copilot.mapviewer&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hbGsuY29waWxvdC5tYXB2aWV3ZXIiXQ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα