TASOS60 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Εχω ενα turbo-x tabple που τρέχει windows 7. Μπορω να το βάλω android?? windows 8 απο οτι ειδα δεν κυκλοφορησαν για table ακομα.
TheAccountant Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Εχω ενα turbo-x tabple που τρέχει windows 7. Μπορω να το βάλω android?? windows 8 απο οτι ειδα δεν κυκλοφορησαν για table ακομα. Μπορείς να το βάλεις Android... αλλα δεν θα δουλεψει σωστά γιατι το Android δεν σχεδιάστηκε για το μηχανημα σου. Τα 8 κυκλοφόρησαν σε ολα τα καλα μαγαζια και θα είχε νοημα να τα βάλεις στο μηχανημα σου, μιας και θα ειναι τελειως διαφορετικη εμπειρια.
filip123go Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Γιατί θέλεις να αλλάξεις λειτουργικό...?? Android ούτε να το σκέφτεσαι. Θα έχεις χίλια δυο προβλήματα, από ασυμβατότητα driver μεχρι χάλια ανάλυση. Αν θέλεις κάτι τελείως διαφορετικό μπορείς να πας σε linux.
TASOS60 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας θα παραμείνω σε windows!!
guyvergr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Εχω το turbo x 450 και μολις χτες εβαλα τα 8αρια τα προ 9200 build. Μαμαει γενικα δοκιμασε ταα. Εγω ηθελα να το δωσω και το κρατησα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα