Bumbo Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Καλησπέρα, έχω 2 pc που τρέχουν πάνω τους το ένα Windows 7 Ultimate SP1 και το άλλο Windows XP Pro SP3.Θέλω να κάνω remote desktop connection, να συνδέομαι απο τα ΧΡ στα 7.Δεν είναι στο ίδιο δύκτιο.Το ένα είναι στο γραφείο(ΧΡ) και το άλλο στο σπίτι(7).Γίνεται remote connection; και αν ναι πως; Ευχαριστώ
rafail1994 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Ο ποιο απλός τρόπος είναι με ένα προγραμματάκι το teamviewer .
Bumbo Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 το ξέρω αυτό.με Remote Desktop Connection δε γίνεται;
rafail1994 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Γίνεται αλλά θα πρέπει να φτιάξεις μια vpn σύνδεση. Θέλει να κάνεις κάτι συγκεκριμένο η απλά θέλεις να χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα τον windows ;
rohas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 ενεργοποιησε στα 7 να δεχετε remote κλησεις ο υπολογιστής και μετα ανοιξε τις σωστες θυρες στο modem/router που εχεις στο σπιτι. Μετα απο τα ΧΡ θα τρεχεις το remote desktop connection (mstsc) και θα γραφεις σαν ΙΡ την ΙΡ που εχει εκεινη τη στιγμη το modem/router στο σπιτι σου (εαν εχεις συνδεση adsl με dynamic IP χρησιμοποιησε το no-ip.com για να βρισκεις την ΙΡ σου). Δεν χρειαζεται να συνδεθεις μεσω vpn.
Bumbo Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 daaaaaaaaaaaaaaaaaat answer.ευχαριστώ πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα