Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλα το σκεφτομε να δωσω το hp και να βαλω 300ε γιατι και ssd και να του χωσω εναssd 256 στα 190 ευρο θα μου παει..απλα με τα 100ε παραπανω θα εχω καλητερη οθονη και λιγο καλητερη ποιοτητα κατασκευη με ελαχιστα λιγο καλητερο επεξεργαστη.

• Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και γιατί να μην πάρεις έναν 120 ή 128gb ssd και μια 2,5" εξωτερική θήκη για τον δίσκο που έχεις τώρα; Έτσι και τον ssd στο laptop θα έχεις και με 15ευρώ θα κάνεις τον δίσκο που έχεις τώρα εξωτερικό για φωτογραφίες, βίντεο κ.λ.π. Ένα κατοστάρικο βαριά θα σου στοιχήσει αυτο....

Δημοσ.

Και γιατί να μην πάρεις έναν 120 ή 128gb ssd και μια 2,5" εξωτερική θήκη για τον δίσκο που έχεις τώρα; Έτσι και τον ssd στο laptop θα έχεις και με 15ευρώ θα κάνεις τον δίσκο που έχεις τώρα εξωτερικό για φωτογραφίες, βίντεο κ.λ.π. Ένα κατοστάρικο βαριά θα σου στοιχήσει αυτο....

Πολυ σωστα και αυτο σκεφτομαι να κανω απλα ενα που δεν ξερω αν το λαπτοπ εχει σατα3 για max επιδωσεις.Και το αλλο ειναι οτι ειναι και λιγο βαρυ παναθεματο...

Δημοσ.

Για το αν έχει sata 3 πρέπει να βρεις το μοντέλο της μητρικής σου. Υπάρχουν νομίζω προγράμματα που τσεκάρουν το hardware του υπολογιστή. Το sisoft sandra ή κάπως έτσι...για το βάρος δεν υπάρχει κάτι να κάνεις. Αν είναι τόσο σημαντικό για σένα τότε ένα ultrabook είναι σχεδόν μονόδρομος. 13,3 δεν είναι το laptop; Τόσο βαρύ είναι;

Αααααα....ακόμη και αν το laptop δεν έχει sata3 αλλά sata2 θα δεις τεράστια διαφορά με τους συμβατικούς ssd...αντιθέτως δεν είναι πολλές οι περιπτώσεις όπου ένας μέσος χρήστης μπορεί να δει διαφορά σε ταχύτητα ανάμεσα σε ssd σε sata2 και σε ssd σε sata3...

Δημοσ.

Για το αν έχει sata 3 πρέπει να βρεις το μοντέλο της μητρικής σου. Υπάρχουν νομίζω προγράμματα που τσεκάρουν το hardware του υπολογιστή. Το sisoft sandra ή κάπως έτσι...για το βάρος δεν υπάρχει κάτι να κάνεις. Αν είναι τόσο σημαντικό για σένα τότε ένα ultrabook είναι σχεδόν μονόδρομος. 13,3 δεν είναι το laptop; Τόσο βαρύ είναι;

Αααααα....ακόμη και αν το laptop δεν έχει sata3 αλλά sata2 θα δεις τεράστια διαφορά με τους συμβατικούς ssd...αντιθέτως δεν είναι πολλές οι περιπτώσεις όπου ένας μέσος χρήστης μπορεί να δει διαφορά σε ταχύτητα ανάμεσα σε ssd σε sata2 και σε ssd σε sata3...

Hm65 ειναι το chipset πρεπει να ψαξω να δω αν εχει.Ειναι στα 2κg δεν το λες ελαφρυ γτ ειναι 13αρι ολο αλουμινιο ειναι..

Δημοσ.

Κατέβασε το sisoft sandra την free έκδοση και τρέξε το...θα δεις σε κάποιο σημείο και πληροφορίες για την motherboard. Στα 2 κιλά έλα ρε μια χαρά είναι. Νομίζω είναι υπερβολικό να σου φαίνεται βαρύ...τουλάχιστον εγώ αυτό πιστεύω...300 ευρώ να πληρώσεις για μισό κιλό λιγότερο; Πήγαινε και πάρε 300 ευρώ κρέας και ρίχτο στα κάρβουνα να κάνεις ένα τσιμπούσι τρικούβερτο με την παρέα σου καλύτερα!!! :-D :-D :-D

• Like 1
Δημοσ.

Κατέβασε το sisoft sandra την free έκδοση και τρέξε το...θα δεις σε κάποιο σημείο και πληροφορίες για την motherboard. Στα 2 κιλά έλα ρε μια χαρά είναι. Νομίζω είναι υπερβολικό να σου φαίνεται βαρύ...τουλάχιστον εγώ αυτό πιστεύω...300 ευρώ να πληρώσεις για μισό κιλό λιγότερο; Πήγαινε και πάρε 300 ευρώ κρέας και ρίχτο στα κάρβουνα να κάνεις ένα τσιμπούσι τρικούβερτο με την παρέα σου καλύτερα!!! :-D :-D :-D

Μη το λες αυτό... η γυναίκα ενός φίλου μου έδωσε πολύ περισσότερα και τελικά δεν έχασε ούτε το μισό κιλό... (έβαλε κιόλας) :-D :-D :-D

• Like 3
Δημοσ.

Μη το λες αυτό... η γυναίκα ενός φίλου μου έδωσε πολύ περισσότερα και τελικά δεν έχασε ούτε το μισό κιλό... (έβαλε κιόλας) :-D :-D :-D

Καμμένοι όλοι είμαστε....

Δημοσ.

Παιδες το πηρα και εγω το λαπτοπ αλλα εχω ενα θεμα.

Το λαπτοπ δεν φορτιζει πανω απο το 87% και παραμενει εκει περα.

Ειχε κανενας απο εσας παρομοιο θεμα;

Δημοσ.

Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις κάποιο battery extention mode έτσι το λέει η samsung στα ultrabook

Παιδες το πηρα και εγω το λαπτοπ αλλα εχω ενα θεμα.

Το λαπτοπ δεν φορτιζει πανω απο το 87% και παραμενει εκει περα.

Ειχε κανενας απο εσας παρομοιο θεμα;

Δημοσ.

Μηπως.. λεω μηπως :P

εχει τελικα προβλημα η μπαταρια του λαπτοπ;

wear level 70% σε καινουριο λαπτοπ;;

http://img850.images...04/28506528.png

(την τυχη μου.. παει και η εξεταστικη του Σεπτεμβριου .. :P)

btw, bios update πως κανατε ρε παιδια;

Τι τυπος αρχειου ειναι αυτος μεσα στο site της asus;

Δημοσ.

Μηπως.. λεω μηπως :P

εχει τελικα προβλημα η μπαταρια του λαπτοπ;

wear level 70% σε καινουριο λαπτοπ;;

http://img850.images...04/28506528.png

(την τυχη μου.. παει και η εξεταστικη του Σεπτεμβριου .. :P)

btw, bios update πως κανατε ρε παιδια;

Τι τυπος αρχειου ειναι αυτος μεσα στο site της asus;

κανε μια πληρη αποφορτιση (σε σημειο που να μη μπορει να εκκινησει το μηχανημα καν) και φορτισε πληρως.

Αν το wear level παραμεινει σε αυτα τα επιπεδα (βασικα επρεπε να ειναι 0%) υπαρχει προβλημα...

Δημοσ.

Εκανα πληρη αποφορτιση αλλα τιποτα παλι.

Οποτε παπαλα το λαπτοπ!

εε ρε ποιος τρεχει παλι στα public;;

Θα του κανω και ενα bios update (απλα καποιο παιδι να μου πει πως γινεται γιατι δεν προκειται να βγαλω ακρη με τετοιο τυπο αρχειου

που εχει στο site της asus), μπας και δουμε ασπρη μερα!

Δημοσ.

Καλεσα την αντιπροσωπεια και πιθανοτατα εχει προβλημα η μπαταρια και μου ειπαν οτι θα το αντικαταστησουν με καινουριο. Οποιο παιδι το θελει, του το δινω σφραγισμενο, οπως και ΑΝ, θα το παραλαβω τελικα. Στα 688.66 (επειδη ειμαι λαρτζ τα 66 λεπτα χαρισμα σας.. :P), οσο αγοραστηκε.

Δημοσ.

Πως και το δίνεις; Δεν έμεινες ικανοποιημένος; Από τι; Ρωτάω να μας πεις εντυπώσεις για να έχουμε μια πιο καλή εικόνα του laptop από εσάς που το αγοράσατε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...