Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι εγώ σας ζηλεύω γιατί ενώ το παρηγγειλα από τα multirama στην τιμή της προσφοράς, δεν έχω καταφέρει να βγάλω άκρη μαζί τους.

Εξυπηρέτηση χείριστη!

• Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σκέψου τι ζημιά θα πάθεις, όταν κάποια στιγμή πιάσεις ένα από αυτά στα χέρια σου... :P

Θα σε μαλώσω δεν διαβάζεις όλο το thread...έπιασα ένα από αυτά το ψαχούλεψα κανένα μισάωρο...όμως έπιασα και prime και MBP με retina...οπότε δεν νομίζω να πάθω τρελή ζημιά...εσύ να δεις τι ζημιά θα πάθεις αν δεις live ένα από τα δύο που προείπα. :devil:

Δημοσ.

Θα σε μαλώσω δεν διαβάζεις όλο το thread...έπιασα ένα από αυτά το ψαχούλεψα κανένα μισάωρο...όμως έπιασα και prime και MBP με retina...οπότε δεν νομίζω να πάθω τρελή ζημιά...εσύ να δεις τι ζημιά θα πάθεις αν δεις live ένα από τα δύο που προείπα. :devil:

Το διάβασα όλο... αλλά δεν συγκρατώ ονόματα... μόνο άβαταρ (και να δεις το δικό σου κάτι μου θύμιζε :P )

Δεν θα πάθω καμία ζημία διότι εκεί που θα τα δω, θα έχει και την τιμή τους από δίπλα... ;)

Δημοσ.

Δεν έχεις και άδικο...αν και λόγω της τιμής τους θα πάθεις πλάκα... :-D...θα σκέφτεσαι "να το πουλήσω τελικά το νεφρό;αφού και με ένα ζεις κανονικά..."

Δημοσ.

Δεν έχεις και άδικο...αν και λόγω της τιμής τους θα πάθεις πλάκα... :-D...θα σκέφτεσαι "να το πουλήσω τελικά το νεφρό;αφού και με ένα ζεις κανονικά..."

Άσε, εχουμε φτασει σε ηλικία που το νεφρό μας δεν πιάνει πια όσα έπιανε παλιά... !!! P

Δημοσ.

Παλιότερα που είχα το ίδιο προβλημα, το έλυσα αντικαθιστώντας το hdmi καλώδιο (ενώ με τον προηγούμενο φορητό λειτουργουσε μια χαρά....), προφανώς επρόκειτο για ιδιοτροπία του καλωδίου που συνεργάστηκε με κάποια ιδιοτροπία του φορητού...

θα αλλαξω το καλωδιο λοιπον, σε ευχαριστω για την απαντηση.

Μια ακομα ερωτηση παιδια.

Εχετε βρει καμια ρυθμιση/εφαρμογη, με την οποια να ρυθμιζουμε να μη φορτιζει η μπαταρια πανω απο ενα ποσοστο (π.χ. 80%) για να διατηρειτε καλυτερα σε βαθος χρονου?

Το vaio που ειχα συμπεριλαμβανε με τετοια ρυθμιση και πραγματι μετα απο 1 χρονο δεν εχει πεσει η αποδοση της.

Ευχαριστω

ΥΓ Εχετε εντοπισει κανενα καλο φορουμ για το φορητο μας?

Δημοσ.

Αν κάποιος το έχει παραγγείλει και τελικά αποφάσισε να μην το παραλάβει ας επικοινωνήσει μαζί μου γιατί θέλω ένα για έναν φίλο μου - δεν έχει σημασία σε ποια πόλη είναι, θα τα βολέψουμε...

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καποιος που μετανιωσε την αγορα του zenbook και θελει να το πουλησει η να το ανταλσξει με hp probook 4330s +διαφορα απο εμενα

Θα κάνεις μεγάλο λάθος αν το αλλάξεις με το zenbook. Με έναν ssd του βαράς στα αυτιά εκτός από την ανάλυση οθόνης και τα υλικά κατασκευής.

Δημοσ.

Θα κάνεις μεγάλο λάθος αν το αλλάξεις με το zenbook. Με έναν ssd του βαράς στα αυτιά εκτός από την ανάλυση οθόνης και τα υλικά κατασκευής.

Ο λογος που του βαραω στα αφτια μπορειτε να μου το εξιγισετε και εμενα σε τι θεμα? i3 φοραω πανω...

Το dvd rw που εχω παραπανω και τα 2κg βαρος;μπορει το hp να ειναι πολυ προσεγμενο και πολυ καλο ποιοτικα αλλα δεν νομιζω να σιγκρινετε με το asus..

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν μάλλον μπερδεύεσαι αρκετά με τόσους επεξεργαστές που έχει η intel. Ο ι3 που φοράς εσύ επάνω είναι Mobile...ο ι7 που φοράει το asus είναι Ultra Low Voltage Mobile δηλαδή υπέρ χαμηλής κατανάλωσης επεξεργαστής. Ε οι επιδόσεις τους δεν συγκρίνονται με των Mobile επεξεργαστών. Απλά πιθανολογώ ότι το Asus λόγω πολυ χαμηλής κατανάλωσης του επεξεργαστή έχει καλύτερη διάρκεια μπαταρίας.

Μπες εδώ http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html και δες μετρήσεις του δικού σου επεξεργαστή με τον i7 του Asus...είστε στα ίδια παρόλο που ο δικός σου είναι i3 και ο άλλος i7. Το πλεονέκτημα του i7 είναι η κατανάλωση. Μέχρι περίπου τις επιδόσεις ενός i3 mobile φτάνουν οι σημερινές επιδόσεις των ULV επεξεργαστών...που φυσικά μια χαρά επιδόσεις είναι μην παρεξηγούμαστε...

Δημοσ.

Λοιπόν μάλλον μπερδεύεσαι αρκετά με τόσους επεξεργαστές που έχει η intel. Ο ι3 που φοράς εσύ επάνω είναι Mobile...ο ι7 που φοράει το asus είναι Ultra Low Voltage Mobile δηλαδή υπέρ χαμηλής κατανάλωσης επεξεργαστής. Ε οι επιδόσεις τους δεν συγκρίνονται με των Mobile επεξεργαστών. Απλά πιθανολογώ ότι το Asus λόγω πολυ χαμηλής κατανάλωσης του επεξεργαστή έχει καλύτερη διάρκεια μπαταρίας.

Μπες εδώ http://www.notebookc...ist.2436.0.html και δες μετρήσεις του δικού σου επεξεργαστή με τον i7 του Asus...είστε στα ίδια παρόλο που ο δικός σου είναι i3 και ο άλλος i7. Το πλεονέκτημα του i7 είναι η κατανάλωση. Μέχρι περίπου τις επιδόσεις ενός i3 mobile φτάνουν οι σημερινές επιδόσεις των ULV επεξεργαστών...που φυσικά μια χαρά επιδόσεις είναι μην παρεξηγούμαστε...

Μην κολάς... τα πάντα σε αυτόν τον κόσμο δεν είναι ο επεξεργαστής... Εγώ π.χ. δεν χρειάζομαι τόσο πολύ την επεξεργαστική ισχύ και την θυσιάζω στον βωμό της χαμηλής θερμοκρασίας ενός ULV επεξεργαστή - στο σπίτι έχω το laptop πάντα στα πόδια μου και το θέλω όσο πιο κρύο γίνεται (το συγκεκριμένο είναι σούπερ κρύο!!!). Επίσης αν το κουβαλάς όλη μέρα μαζί σου το βάρος είναι σημαντικό παράγοντας, όπως και το συνολικό μέγεθος, άρα και ο χώρος που καταλαμβάνει στην τσάντα σου κατά την καθημερινή μετακίνηση.

Δημοσ.

Παιδες, αν το θελει κανεις στα 688 ευρω, ισως υπαρχει ακομα πιθανότητα να το παρει,

μετα απο δικια μου μη παραλαβή της παραγγελίας.

Μαλλον τοχει η ACS τωρα και θα το επιστρεψει στο Public.

Δημοσ.

Παιδες, αν το θελει κανεις στα 688 ευρω, ισως υπαρχει ακομα πιθανότητα να το παρει,

μετα απο δικια μου μη παραλαβή της παραγγελίας.

Μαλλον τοχει η ACS τωρα και θα το επιστρεψει στο Public.

καλησπερα. Σου εχω στειλει πμ.

Δημοσ.

Μην κολάς... τα πάντα σε αυτόν τον κόσμο δεν είναι ο επεξεργαστής... Εγώ π.χ. δεν χρειάζομαι τόσο πολύ την επεξεργαστική ισχύ και την θυσιάζω στον βωμό της χαμηλής θερμοκρασίας ενός ULV επεξεργαστή - στο σπίτι έχω το laptop πάντα στα πόδια μου και το θέλω όσο πιο κρύο γίνεται (το συγκεκριμένο είναι σούπερ κρύο!!!). Επίσης αν το κουβαλάς όλη μέρα μαζί σου το βάρος είναι σημαντικό παράγοντας, όπως και το συνολικό μέγεθος, άρα και ο χώρος που καταλαμβάνει στην τσάντα σου κατά την καθημερινή μετακίνηση.

Δεν κολάω καθόλου...απλά εξηγώ στο παλικάρι που μου ανέφερε τον i3 που έχει, σε ποιά σημεία ρίχνει στο asus ο δικός του αξιόλογος υπολογιστής. Τεκμηριώνω γιατί κατά την αποψή μου δεν είναι καλή κίνηση να ανταλάξει τον hp, να πληρώσει και έξτρα χρήματα και να πάρει το asus. Καλό και άγιο το asus, μην είμαστε υπερβολικοί όμως. Μια χαρά μηχάνημα έχει το παιδί...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...