Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tην προηγουμενη Πεμπτη ειχα καλεσει στην αντιπροσωπεια της ασους και ρωτησα αν εχει το λαπτοπ (zenbook) accidental damage warranty (αν το τσεκαρετε στο google θα δειτε οτι στην Αμερικη το δινουν με 2 χρονια βασικης εγγυησης, απο την οποια ο πρωτος ειναι accidental damage).

Μου ειπε πως δεν εχει accidental damage warranty και οταν του ανεφερα για πακετα επεκτασης μου ειπε οτι το ανωτατο χρονικο οριο της τυπικης εγγυησης στα asus laptop ειναι τα 3 χρονια..

• Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν ειναι ετσι τοτε γτ βγαλαν αυτο το πακετο που υπαρχει στο mysystems?

Mια υποθεση ειναι οτι επειδη σχεδον σε ολα τα λαπτοπ τους (εκτος απο το zenbook) δινουν 1 χρονο εγγυηση, με το πακετο η συνολικη/τυπικη whatever πως τη λενε αυτοι παει στα 3.

Δημοσ.

Αν ειναι ετσι τοτε γτ βγαλαν αυτο το πακετο που υπαρχει στο mysystems?

Mια υποθεση ειναι οτι επειδη σχεδον σε ολα τα λαπτοπ τους (εκτος απο το zenbook) δινουν 1 χρονο εγγυηση, με το πακετο η συνολικη/τυπικη whatever πως τη λενε αυτοι παει στα 3.

Το πιθανοτερο ειναι αυτο, ναι.

Τα περισσοτερα μοντελα της asus εχουν ενα χρονο εγγυηση, ενω το Zenbook ειναι στα 2 ετη.

Εκανα τη σχετικη ερωτηση και μολις λαβω απαντηση θα ενημερωσω.

Δημοσ.

Το τσίμπησα και εγώ τελικά, από multirama στα 699, πάνω που μου χάλασε το HP nx8220 που είχα εδώ και 7 χρόνια. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά που αναφέρανε τις προσφορές.

Όσο για το laptop, δεν μπορώ να πω και πολλά. Προσπαθώ να συνέλθω ακόμα από το αρχικό σοκ...... :-D (Είναι τόσο γρήγορο, που το desktop μάλλον πάει για πέταμα..... :wacko: )

• Like 1
Δημοσ.

Παρηγγειλα από τα mutlirama στα 699 την Παρασκευή το πρωί, αλλά δεν έχω κανένα νεότερο. Ξέρει κανένας πόσο διάστημα παίρνει η επεξεργασία της παραγγελία?

Δημοσ.

Εχω τωρα ενα hp probook 4330s αξιζει να το δωσω και να μεταβω σε τετοιο μηχανιμα η να του χωσω ενα ssd και να το κρατησω ακομα;η hd3000 δεν ειναι για πολλα πολλα..

Δημοσ.

Εχω τωρα ενα hp probook 4330s αξιζει να το δωσω και να μεταβω σε τετοιο μηχανιμα η να του χωσω ενα ssd και να το κρατησω ακομα;η hd3000 δεν ειναι για πολλα πολλα..

Ρίχνεις ssd επάνω και είσαι μια χαρά φυσικά. Μάλιστα ο επεξεργαστής σου δεν είναι ULV όπως του asus οπώτε είσαι καλύτερος σε αυτό. Αν έχεις και 4gb ram είσαι άρχοντας.

Δημοσ.

Το πιθανοτερο ειναι αυτο, ναι.

Τα περισσοτερα μοντελα της asus εχουν ενα χρονο εγγυηση, ενω το Zenbook ειναι στα 2 ετη.

Εκανα τη σχετικη ερωτηση και μολις λαβω απαντηση θα ενημερωσω.

Εχω ρωτησει στην Asus για το zenbook για καποιο λογο δεν παιρνει επεκταση εγγυησης.

Μου είπαν οτι εχει κανονικα 2 χρονια και αυτό είναι.

Οι επεκτάσεις που προσφέρουν τα διάφορα καταστήματα είναι για τα μοντέλα που έχουν 1 χρόνο εγγύηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρελαβα σημερα απο public.ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ το μηχανημα!Βαζει κατω ΜΗΛΑ,αχλαδια ολο τον κηπο μην σας πω.Στο trackpad ποιους drivers βαλατε γιατι εγω που εβαλα τους ASUS Smart Gesture (Touchpad Driver) δεν παρατηρησα καμια αισθητη βελτιωση.Παντως παει σφαιρα!!ο ssd κανει δουλεια!l

λοιπον μετα απο αρκετο goooglarisma οι καλυτεροι drivers για το touchpad,touς οποιους δοκιμασα,ειναι oi elantech drivers,δηλαδη το προτελευταιο update.

Επεξ/σία από Nick_Iommi
  • Like 1
Δημοσ.

Εχω ρωτησει στην Asus για το zenbook για καποιο λογο δεν παιρνει επεκταση εγγυησης.

Μου είπαν οτι εχει κανονικα 2 χρονια και αυτό είναι.

Οι επεκτάσεις που προσφέρουν τα διάφορα καταστήματα είναι για τα μοντέλα που έχουν 1 χρόνο εγγύηση.

Παραθετω την απαντηση της asus στη σχετικη ερωτηση μου:

Dear customer,

The max period of warranty is 3 years. We invite you to purchase an extension warranty 1 year.

Best Regards

ASUS HELP DESK

Με λιγα λογια ο Ελληνας εκπροσωπος τους αναφερει ξεκαθαρα οτι δεχεται πακετα επεκτασης 1 ετους (κι οχι 2), με συνολικη εγγυηση τα 3 χρονια.

Μια ερωτηση παιδια.

Δουλευω το λαπτοπ οπως ολα τα 13αρια που ειχα στο παρελθον (macbook pro, sony z21 κλπ).

Δηλαδη συνδεδεμενο μονιμα με hdmi σε ενα εξωτερικο monitor, οταν βρισκομαι στο γραφειο του σπιτιου μου.

Ομως, καθε φορα που ανοιγω το λαπτοπ (κι ενω το εχω ρυθμισει να περναει εικονα μονο στο εξωτερικο μονιτορ) για καποιο λογο δεν αναγνωριζει το πανελ και πρεπει να αποσυνδεσω και να συνδεσω στιγμιαια το καλωδιο hdmi για να διαβασει το dell monitor και να μου δωσει εικονα.

Μπορειτε να σκεφτειτε το λογο που γινεται αυτο?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Μια ερωτηση παιδια.

Δουλευω το λαπτοπ οπως ολα τα 13αρια που ειχα στο παρελθον (macbook pro, sony z21 κλπ).

Δηλαδη συνδεδεμενο μονιμα με hdmi σε ενα εξωτερικο monitor, οταν βρισκομαι στο γραφειο του σπιτιου μου.

Ομως, καθε φορα που ανοιγω το λαπτοπ (κι ενω το εχω ρυθμισει να περναει εικονα μονο στο εξωτερικο μονιτορ) για καποιο λογο δεν αναγνωριζει το πανελ και πρεπει να αποσυνδεσω και να συνδεσω στιγμιαια το καλωδιο hdmi για να διαβασει το dell monitor και να μου δωσει εικονα.

Μπορειτε να σκεφτειτε το λογο που γινεται αυτο?

Ευχαριστω.

Παλιότερα που είχα το ίδιο προβλημα, το έλυσα αντικαθιστώντας το hdmi καλώδιο (ενώ με τον προηγούμενο φορητό λειτουργουσε μια χαρά....), προφανώς επρόκειτο για ιδιοτροπία του καλωδίου που συνεργάστηκε με κάποια ιδιοτροπία του φορητού...

Δημοσ.

Μπορώ να συνεχίσω να δηλώνω πόσο σας ζηλεύω ε; :blink: :wacko: :unsure: :huh: :eek: :-) :-D

Σκέψου τι ζημιά θα πάθεις, όταν κάποια στιγμή πιάσεις ένα από αυτά στα χέρια σου... :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...