Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γενικα το ινσομνια το χουν μυριστει και οποτε παιζει θεμα εδω μετα πανε και τα αλλαζουν. παει μαγκες.το χασαμε το προβαδισμά μας.

Για ποιο λογο το αλλαζουν?Δεν θελουν να πουλησουν?

• Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

γ αυτο θα πρεπει να βρουμε και να ρωτησουμε καποιον που δουλευει μεσα σ αυτα.αν εχει τα cojones να μας απαντησει ειλικρινα κ οχι κλασικ "η προσφορα ισχυει για τοτε και μονο"

Δημοσ.

Για αυτους που η παραγγελία έχει γίνει με 699 τι θα γίνει? Γιατί αν είναι με 999 σορρυ αλλά δεν το θέλω...

αν κανεις ηλεκτρονικη παραγγελια σε μια τιμη κ σου ερθει email καταχωρησης της παραγγελιας,η τιμη που θα πληρωσεις ειναι αυτη που υπαρχει στο email καταχωρησης,ανεξαρτητα αν αλλαξει μετα η τιμη

Δημοσ.

Γιατί στο e-mail αναφέρει:

Η Μultirama δεν δεσμεύεται για την εκτέλεση της παραγγελίας σας στην περίπτωση που λόγω μηχανογραφικού ή τυπογραφικού λάθους στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα αναφέρονται λανθασμένες τιμές από τις τιμές του ισχύοντος τιμοκαταλόγου.

Δημοσ.

μόλις έλαβα email για αποστολή με ACS (απο Δευτέρα λογικά θα το έχω)

- παραγγελία 8/8 Public στα €688

πολλά thanks στον dimoskoutr και σε όλα τα παιδιά που ποστάρουν/κρίνουν προσφορές

ελπίζω να βγει οκ το φορητό, έχω διαβάσει για πολλά προβλήματα

με πληκτρολόγιο (θέλει πίεση στο κέντρο του πλήκρου), touchpad (υπερευαίσθητο)

και wireless card (διακοπές σύνδεσης, αδύναμο σήμα, κλπ)

Τα δύο τελευταία σε πολλούς βελτιώθηκαν με update drivers.

Οι ήδη κάτοχοι έχουν να καταθέσουν σχετικές πληροφορίες;

Δημοσ.

Ξανα-ματα-χαίρομαι που προλάβες και το τσίμπησες MakisCE. Στην τιμή που το πήρες είναι άπαιχτο! Είμαι σίγουρος ότι θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος. Για το wifi δεν έχω ακούσει κάτι, το touchpad θέλει αμέσως update στους drivers, όσο για το πληκτρολόγιο φαντάζομαι είναι το αδύνατο σημείο του ultrabook, όμως αν δεν γράφεις κατεβατά κείμενα συνέχεια πιστεύω δεν θα σε ενοχλεί τόσο και θα το συνηθήσεις σιγά σιγά...τελικά ψιλο-μετάνιωσα που δεν το χτύπησα και εγώ. :eek: :blink: :wacko: :huh:

Δημοσ.

Στην τιμή αυτή τα specs απλά δεν υπάρχουν..

ultrabook ( <1.5 kg)

core i7

256gb SSD (μόνο ο δίσκος κοντεύει 200€!)

οθόνη πάνω από την αστεία standard 1366x768 (1600x900)

(wtf 768?? πριν 10 χρόνια είχαμε 1024x768 διάολε!)

δεν υπάρχει φορητό με αυτά τα χαρακτηριστικά κάτω απο 1000€, πόσο μάλλον ultrabook

ελπίζω να βγει καλό και στην πράξη

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω και εγω τον dimoskoutr,

Το τσιμπισα σήμερα το απογευμα , με ειδοποιησαν οτι το εστειλαν στο Mall,το μεσημέρι.

( Η αλήθεια ειναι οτι περίμενα ακύρωση,οπως αλλες φορές απο Public)

Πολυ ομορφο,κανένα προβλημα με keybord και touchpad,

αθόρυβο,λιγο σε μια στιγμη ακουστηκε ο ανεμιστήρας λιγο.

Ζεσταθηκε πανω απο το πληκτρολογιο.

Ο ηχος πολυ καλός.

αξιολόγηση windows 5,6

• Like 1
Δημοσ.

ΜΠράβο μπράβο ρε παίδες...τελικά ο topic starter δεν το τσίμπησε μόνο...θέλω ποσοστό από μια μέρα με το ultrabook του καθενός εδώ μέσα που το τσίμπησε! :-D :-D :-D

Ααααααααααααααα τελικά πείτε μου το πληκτρολόγιο είναι μεταλλικό;;;; Ή απλά είναι βαμμένο στο ίδιο χρώμα του laptop;;;;;;;

Δημοσ.

Να ευχαριστήσω κι εγώ με την σειρά μου τον τόπικ στάρτερ... σήμερα παρ΄λαβα και είμαι ενθουσιασμένος για την ώρα...

Θετικά:

Υπέροχα καταπληκτικά όμορφο - το μόνο που στέκεται επάξια δίπλα σε ένα macbook air (και του ριχνει ίσως)

Υπέροχη οθόνη... καθαρή και φωτεινή... αρκεί να την κοιτάς ευθεία... στις γωνίες χάνει (όπως τα περισότερα)

Γρήγορο και όπως το βλέπω χωρίς προβλήματα throttling του επεξεργαστή

Ελαφρύ σαν πούπουλο

Δεν ζεσταίνεται (όχι σε ενοχλητικό βαθμό)... επιτέλους μπορώ να το έχω στην αγκαλιά μου το καλοκαίρι φορώντας μόνο το σορτσάκι μου και να μην καίγομαι ολόκληρος!!!!

Δίνει μαζί τσάντα-φάκελο, usb to lan και mini hdmi σε vga - σωστοί!!!

Αρνητικά:

Τραγικό πληκτρολόγιο... και όταν λέω τραγικό το εννοώ... πιο χάλια και από ένα toshiba υπερφορητό που είχα που ήταν ήδη χάλια... και δεν έχει και οπίσθιο φωτισμό... φρίκη.... άσε που έχει και κουμπιά αλλαγμένα και μπερδεύεσαι (μικρο αριστερό shift, μικρότερο tab, enter μεγάλο και όρθιο κ.λ.π.)

Ο δίσκος βγάζει μόνο 5.9 στο Windows Performance Index... περίεργο, ενώ είναι SATA3 και έχει καλούτσικες ταχύτητες... δεν προβληματίζει πάντως σε καμια περίπτωση κατά την λειτουργία του

Υ.Γ. Αυτό είναι το πρώτο μεγάλο κείμενο που έγραψα και έκανα ένα σκασμό λάθη... Σας είπα ότι το πληκτρολόγιο είναι χάλια;;; Ε, είναι ακόμα χειρότερο... θα το αντέξω όμως... είναι όλα τα υπόλοιπα τόσο σέξυ βλέπετε!!!

Η ταχύτητα του δίσκου είναι υποφερτή για την κατηγορία του...

-----------------------------------------------------------------------

CrystalDiskMark 3.0.1 x64 © 2007-2010 hiyohiyo

Crystal Dew World : http://crystalmark.info/

* MB/s = 1,000,000 byte/s [sATA/300 = 300,000,000 byte/s]

Sequential Read : 434.193 MB/s

Sequential Write : 253.157 MB/s

Random Read 512KB : 243.410 MB/s

Random Write 512KB : 17.434 MB/s

Random Read 4KB (QD=1) : 12.339 MB/s [ 3012.3 IOPS]

Random Write 4KB (QD=1) : 10.144 MB/s [ 2476.5 IOPS]

Random Read 4KB (QD=32) : 29.200 MB/s [ 7128.8 IOPS]

Random Write 4KB (QD=32) : 7.157 MB/s [ 1747.3 IOPS]

Test : 1000 MB [C: 42.6% (43.7/102.5 GB)] (x5)

Date : 2012/08/10 23:11:00

OS : Windows 7 Home Premium Edition SP1 [6.1 Build 7601] (x64)

• Like 1
Δημοσ.

ΜΠράβο μπράβο ρε παίδες...τελικά ο topic starter δεν το τσίμπησε μόνο...θέλω ποσοστό από μια μέρα με το ultrabook του καθενός εδώ μέσα που το τσίμπησε! :-D :-D :-D

Ααααααααααααααα τελικά πείτε μου το πληκτρολόγιο είναι μεταλλικό;;;; Ή απλά είναι βαμμένο στο ίδιο χρώμα του laptop;;;;;;;

Πλαστικα τα πληκτρα, βαμμενα ,αλλα σε βαση σκουρα αλουμινιου.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση σχετικά με το πληκτρολόγιο, έτσι θυμόμουν και εγώ από όσο το ψαχούλεψα στην θεσ/νίκη πριν καιρό. Τελικά αφού πληκτρολογώ αρκετά για τα φυλλάδια μου στα μαθηματικά ίσως καλύτερα που δεν το πήρα αν έχει τόσο χάλια πληκτρολόγιο...εν αναμονή του prime τελικά...άντε χαρείτε το και αφού είστε τόσοι που το τσιμπήσατε κάποιος ας προσπαθήσει να μας κάνει ένα πλήρες review...το πρώτο θα είναι στα ελληνικά...άντε πάμε...τέτοιο μηχάνημα πήρατε!!!

Η ταχύτητα του δίσκου είναι υποφερτή για την κατηγορία του...

CrystalDiskMark 3.0.1 x64 © 2007-2010 hiyohiyo

Crystal Dew World : http://crystalmark.info/

* MB/s = 1,000,000 byte/s [sATA/300 = 300,000,000 byte/s]

Sequential Read : 434.193 MB/s

Sequential Write : 253.157 MB/s

Random Read 512KB : 243.410 MB/s

Random Write 512KB : 17.434 MB/s

Random Read 4KB (QD=1) : 12.339 MB/s [ 3012.3 IOPS]

Random Write 4KB (QD=1) : 10.144 MB/s [ 2476.5 IOPS]

Random Read 4KB (QD=32) : 29.200 MB/s [ 7128.8 IOPS]

Random Write 4KB (QD=32) : 7.157 MB/s [ 1747.3 IOPS]

Test : 1000 MB [C: 42.6% (43.7/102.5 GB)] (x5)

Date : 2012/08/10 23:11:00

OS : Windows 7 Home Premium Edition SP1 [6.1 Build 7601] (x64)

Μήπως παίζει κάτι με το δίσκο; Οι μετρήσεις του είναι αδικαιολόγητα χαμηλές...

Σε review του ίδιου laptop με τον 128άρη δίσκο δες τις μετρήσεις περίπου στο κέκτρο της σελίδας με το CrystalDiskMark...

http://www.notebookcheck.net/Asus-Zenbook-UX31E-DH52B-Laptop-Review.65718.0.html

Επίσης στον ταπεινό μου intel 330 series 120gb σε Sata 2 τα reads και τα writes στα 4k είναι πολύ πολύ καλύτερα...24,80 - 60,74 - 115,6 - 146,2 MB/s αντίστοιχα...μπορείς με κάποιο software να δεις το μοντέλο του δίσκου; Πολύ εντύπωση μου κάνει...

Δημοσ.

Sandisk ειναι ο δισκος;

Πολλοι εχουν αναφερει πως ειναι σχετικα αργος (για ssd)

Στην αρχη η asus εβαζε ADATA (αν θυμαμαι σωστα) στο notebookreview forum εχει ενα τεραστιο thread για το φορητο

Δημοσ.

η οθόνη όντως έχει πρόβλημα με τις γωνίες, αλλά σε αυτά τα λεφτά δεν υπάρχει απλά κάτι καλύτερο.

Όσο για το πληκτρολόγιο προσωπικά δεν με πειράζει. Τώρα με τον SSD ίσως με κάποιο firmware update να αυξάνονται οι επιδόσεις στα μούφα συνθετικά bechmarks και σε πραγματικές συνθήκες να υπάρχει κάποιο δέκατο του δευτερολέπτου διαφορά :)

Το γεγονός είναι ότι το laptop bootarei σφαίρα και γενικά δείχνει πολύ γρήγορο, στο λίγο διάστημα τουλάχιστον που πρόλαβα να ασχοληθώ μαζί του. Στα λεφτά που το πήρα είναι κορυφή απλά!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...