kostasR1 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 εγώ έριξα παραγγελία αλλά στο status λέει ''υπό επεξεργασία'', τι να παίζει?
vagreek Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Απλά να διορθώσω σε κάτι τον φίλτατο vagreek. Φυσικά το πληκτρολόγιο δεν είναι μέταλλο αλλά βαμένο στο ίδιο χρώμα με το υπόλοιπο μηχανάκι. Δεν σου φάνηκε καθόλου ψεύτικο; Εννοώ αρκετά ρηχό και κάπως στο θέμα κατασκευής των πλήκτρων; Δεν ξέρω ίσως ήταν εντύπωσή μου, ίσως επειδή το συγκεκριμένο που είδα ήταν εκθεσιακό οπώτε το είχαν επεξεργαστεί πολλοί πριν από εμένα...Η οθόνη όντως πολύ αξιόλογη ε; Άντε με υγεία να το χαρείτε οι τυχεροί που το πήρατε...περιτό να πω ότι ζηλεύω... Καλύτερο keyboard έχω δει μόνο σε MacBook pro που είχα στο παρελθόν. Αναφορικά με τα υλικά του keyboard του zenbook παντού αναφέρεται σαν μεταλλικό το πληκτρολόγιο http://www.trueproductreviews.net/laptop/asus-zenbook-ux31-the-latest-ultrabook/ http://www.myultrabooklaptop.com/asus-ux31-review/ Δεν το έχω κοντά μου να το τσεκάρω προσεκτικά, μπορω να το διακρίνω εύκολα... Δεν είναι ο,τι καλύτερο σε force feedback, αλλα μου άφησε πολυ καλές εντυπωσεις. Ναι η οθόνη του είναι πολυ καλη, αλλα αυτο που με ενθουσιάζει σε αυτο το μηχάνημα είναι τα εξαιρετικά -a la MacBook air -υλικά που έχουν επιλέγει. Μπράβο στην asus που ξέφυγε απο την πεπατημένη των αστειων πλαστικών...
dimoskoutr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Ξανατσέκαρε το με το υλικό του πληκτρολογίου, δεν είναι μέταλλο. Κανένα laptop δεν έχει μέταλλο στο πληκτρολόγιο. Ούτε το prime έχει...και μάλιστα το λένε και σε reviews...μην λέμε πράγματα που δεν ισχύουν. Πάντος χαίρομαι πολύ που το ευχαριστιέσαι γιατί και εγώ το θεωρώ το καλύτερο πρώτης γενιάς ultrabook με προσεκτικά συναρμολογημένα υλικά και υπέροχη οθόνη.
vagreek Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Ξανατσέκαρε το με το υλικό του πληκτρολογίου, δεν είναι μέταλλο. Κανένα laptop δεν έχει μέταλλο στο πληκτρολόγιο. Ούτε το prime έχει...και μάλιστα το λένε και σε reviews...μην λέμε πράγματα που δεν ισχύουν. Πάντος χαίρομαι πολύ που το ευχαριστιέσαι γιατί και εγώ το θεωρώ το καλύτερο πρώτης γενιάς ultrabook με προσεκτικά συναρμολογημένα υλικά και υπέροχη οθόνη. Θα το τσεκάρω μιας και έχουν περάσει αρκετά μηχανήματα απο τα χέρια μου και μπορω να το διακρίνω. Πάντως ήδη σου παρέθεσα δυο reviews -και μπορω να βρω πολλά ακόμα - που αναφέρουν ξεκάθαρα πως είναι μεταλλικά τα πλήκτρα. Αύριο θα το τσεκάρω ο ίδιος...
dimoskoutr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Από τα καλύτερα reviews που υπάρχουν κατά την γνώμη μου για το συγκεκριμένο μηχανάκι Γενικά θεωρώ το σάιτ έγκυρο και πολύ λεπτομερές στα reviews του. Εκεί επισημένει ότι είναι metal-like το πληκτρολόγιο, αν και κατ' εμέ αποτυχημένο...Ένα πράγμα που ακριβώς γι αυτό το λόγο το άλλαξαν στο prime...
korina_gr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Η εγγύηση τελικά είναι ένα ή δυο έτη? Ρωτησε κανείς την asus? Κι εγώ τώρα σκέφτομαι να το παραγγειλω στα 699 εννοείται. 1
themis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 ρε παιδια αφου το σαητ λεει 999. παιζει ακομα στα 699? επισης...δεν ισχυει υποχρεωτικη 2ετης εγγυηση? ευρωπη δεν ειμαστε?(μουαχαχαχα)
korina_gr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 παιζει μου πανε με τηλ σ ενα καταστημα στα 699 αν το παραγγειλεις απο το net, ακόμα και με επιλογή παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημα. Έβαλα κι εγώ παραγγελία, αλλά με προβληματίζει η εγγυηση...στα multirama λένε 1 έτος και σε όλα τα άλαλ site που το πουλάνε λένε 2. Τι ισχυει τελικά?
Nick_Iommi Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 2 ετη ειναι η εγγυηση στα Zenbook.Επικυρωμενο απο την Asus.Ουτως η αλλως αυτη δινει την εγγυηση και οχι το καταστημα που το αγοραζεις.
themis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 μπορεις να μου πεις πως γινεται να το βρω στα 700 κ εγω σημερα?
korina_gr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 http://www.multirama.gr/products/product?pid=0681351&catid=010700 παρρειγειλε το από το link.
Nick_Iommi Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 αλλαξε και στα multrimama ή τιμη,πηγε και εκει στο 1000ρικο.Λες και βλεπω χρηματιστηριο ειναι
themis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 γενικα το ινσομνια το χουν μυριστει και οποτε παιζει θεμα εδω μετα πανε και τα αλλαζουν. παει μαγκες.το χασαμε το προβαδισμά μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα