Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Διάβασε το review που έχει κάνει το Anandtech. Έχει το new πλάι πλάι με το παλιό σε photos και δείχνει τη διαφορά στην απεικόνιση. Βασικά το μεγαλύτερο πρόβλημα του παλιού είναι ότι η οθόνη χάνει πολύ υπό γωνία, κάτι που προσωπικά δεν με νοιάζει. Σε κανονικές συνθήκες φαίνονται ίδιες και συν της άλλης 1920x ανάλυση σε τόσο μικρή οθόνη είναι too much (θα πρέπει να αυξήσεις το font size στα windows),

Προσωπικά παράγγειλα το παλιό γιατί δύσκολες εποχές για τα επιπλέον 600 ευρώ του prime..

Thanks στον topic starter για το heads up.

Χαίρομαι που το heads up έπιασε τόπο και κάποιος πρόλαβε την απίθανη τιμή...τώρα όμως περιμένουμε εντυπώσεις από το μηχανάκι...κυρίως οθόνη και πληκτρολόγιο που μου φάνηκε πολύ ψεύτικο...στην αναμονή λοιπόν για ένα μινι review από μέρους σου...

Επίσης στα multirama ακόμη υπάρχει η προσφορά: http://www.multirama.gr/products/product?pid=0681351&catid=010700

Δημοσ.

Τελικά τι από όλα ισχύει για το multirama; Μόνο ένα τηλέφωνο θα λύσει το θέμα (αν και στο ένα link το μοντέλο είναι RY010V και στο άλλο είναι το RY010X).

Δημοσ.

Για ποιο λογο ανεβασαν την τιμη σε μια μερα?Εγω προλαβα και παριγγειλα στην αλλη τιμη,αλλα αν πουλανε σαν τρελοι με τα 699 νομιζουν οτι θα συνεχισουν να πουλανε κ στα 999?

Δημοσ.

Μετά από πολλές προσπάθειες να το παραγγείλω ηλεκτρονικά απο Public και μετά από Multirama χωρίς επιτυχία (ενω έχω παραγγείλει τα απίστευτα από παντού) πήρα τηλ σε ένα Multirama και πήγα και το πήρα.

Δημοσ.

Όντως 699 έκανε απο multi; Περιμένουμε εντυπώσεις όπως είπα και πριν από οθόνη και πληκτρολόγιο...εγώ τα είδα όσο να ναι πολύ λίγη ώρα. Εσείς που το πήρατε είστε πιο έγκυροι να μας πείτε εντυπώσεις...

Δημοσ.

Παιδιά το έχω εδω και 10 μέρες, μόλις το είχαν βγάλει απο public και τότε στα 699.

Επειδή πέρασε και απο τα χέρια μου το πανάκριβο Sony z21, θα σας πω ότι αξίζει αυτη την τιμη μέχρι τελευταίου ευρώ λεπτού.

Υποδειγματική ποιότητα κατασκευής (το πληκτρολόγιο κάθε άλλο παρά μέτριο είναι, μέταλλο κι εκει), γρήγορο και με καλή οθόνη (με καλύτερο λευκο απο το Sony, αλλα με χειρότερες γωνίες θέασης).

Συμπέρασματικα αν το βρείτε σε αυτη την τιμη πάρτε το χωρίς δεύτερη σκέψη...

Παιδιά το έχω εδω και 10 μέρες, μόλις το είχαν βγάλει απο public και τότε στα 699.

Επειδή πέρασε και απο τα χέρια μου το πανάκριβο Sony z21, θα σας πω ότι αξίζει αυτη την τιμη μέχρι τελευταίου ευρώ λεπτού.

Υποδειγματική ποιότητα κατασκευής (το πληκτρολόγιο κάθε άλλο παρά μέτριο είναι, μέταλλο κι εκει), γρήγορο και με καλή οθόνη (με καλύτερο λευκο απο το Sony, αλλα με χειρότερες γωνίες θέασης).

Να προσθέσω πως ένα μείον είναι η micro hdmi γιατί θα πηξουμε στους ανταπτορες. Στα συν ότι έχει pouch μεταφοράς στη συσκευασία , καθώς και VGA, Ethernet adaptors...

Δημοσ.

Από θέμα εγγύησης τι παίζει όμως με τα ASUS? 'Η θα είναι τίποτε παραεισαγωγές και θα τρέχει μετά ο κόσμος?

Ελληνικοτατα είναι με ελληνικά quick start guide , τύπωμενους χαρακτήρες στο keyboard κλπ.

Επίσης 2 χρόνια επιβεβαιωμενη εγγύηση απο asus (είχα στείλει σχετικό email γιατι απο τα public μου έλεγαν για 1 έτος)...

Δημοσ.

Να προσθέσω πως ένα μείον είναι η micro hdmi γιατί θα πηξουμε στους ανταπτορες. Στα συν ότι έχει pouch μεταφοράς στη συσκευασία , καθώς και VGA, Ethernet adaptors...

Πως είναι από θερμοκρασίες κατά την λειτουργία και από θόρυβο; Ζεσταίνεται το κάτω μέρος (που είναι αλουμίνιο) όταν το ζορίζεις; Κάνει φασαρία ο ανεμιστήρας (έστω και λίγο) κατά το απλό browsing;

Δημοσ.

Πως είναι από θερμοκρασίες κατά την λειτουργία και από θόρυβο; Ζεσταίνεται το κάτω μέρος (που είναι αλουμίνιο) όταν το ζορίζεις; Κάνει φασαρία ο ανεμιστήρας (έστω και λίγο) κατά το απλό browsing;

Κοίταξε, αυτο που μου έκανε μεγάλη εντύπωση είναι πως δεν έχω ακούσει ακόμα τον ανεμιστήρα να παίζει σε υψηλές στροφές, τη στιγμή που το Sony με την ίδια χρήση στροφαρε σαν τρελό.

Με αλλα λόγια είναι εξαιρετικά ήσυχο για τα δεδομένα ενός ultra book.

Για ακριβείς θερμοκρασίες δυστυχώς δεν έχω κάποια απάντηση, καθώς μέχρι τώρα το χρησιμοποιω σχεδόν αποκλειστικά συνδεδεμένο με ένα dell ips monitor και external keyboard.

Δημοσ.

Απλά να διορθώσω σε κάτι τον φίλτατο vagreek. Φυσικά το πληκτρολόγιο δεν είναι μέταλλο αλλά βαμένο στο ίδιο χρώμα με το υπόλοιπο μηχανάκι. Δεν σου φάνηκε καθόλου ψεύτικο; Εννοώ αρκετά ρηχό και κάπως στο θέμα κατασκευής των πλήκτρων; Δεν ξέρω ίσως ήταν εντύπωσή μου, ίσως επειδή το συγκεκριμένο που είδα ήταν εκθεσιακό οπώτε το είχαν επεξεργαστεί πολλοί πριν από εμένα...Η οθόνη όντως πολύ αξιόλογη ε; Άντε με υγεία να το χαρείτε οι τυχεροί που το πήρατε...περιτό να πω ότι ζηλεύω... :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...