graphist83 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Τις εχεις δει απο κοντα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir_platanight Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 καλημερα,οχι απλα απο reviews...αλλα σε εμπιστευομαι αμα μου λες για την samsung! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Πάντως κάνε μια προσπάθεια να τις δεις να παίζουν. Αν και υπάρχουν μαγαζιά δεν έχουν καλές ρυθμίσεις. Δες και καμιά μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir_platanight Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Είμαι επαρχία και δύσκολα θα εχουν τέτοιο μοντέλο..εσυ την samsung την έχεις δει;; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι και, κατά την γνώμη μου, έχει πολύ καλή εικόνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
June Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Να κάνω και εγώ μια ερώτηση, σχετική με το θέμα.. Αυτές οι τηλεοράσεις με τις επιλογές πχ 400hz όπως η samsung, δίνουν την δυνατότητα αυτής της δυνατότητας και όταν δουλεύουν ως 2ο μόνιτορ υπολογιστή για ταινίες; Η μόνο όταν έχεις ως πηγή την τηλεόραση; Ρωτάω γιατί η LCD που έχω τώρα είναι παλιάς τεχνολογίας και δεν έχει τόσες επιλογές... 1 ψωρο-hdmi έχει μόνο και συμβιβάζομαι με αυτή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι λειτουργεί σε ολες τις πηγες. Γενικα οτι απεικονίζει το πανελ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα