zHsHs_87 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 καλησπερα παιδια εχω την παρακατω μητρικη και θελω να ρωτισω μια απορεια που εχω στην μητρικι εκει που συνδεεις το ρευμα για τον επεξεργαστη εχει τα 4 διπα απ αυτο εχει ακομα 4 ενομενα αυτο τι ειναι δινει ποιο πολυ ρευμα στο cpu??? http://www.asus.com/..._SuperComputer/ στη φοτο ακριβως διπλα εκει που μπαινει το cpu exei ena bismataki me 8 πινακια εγω εχω συνδεσει μονο τα κλασσικα 4 στο τροφοδοτικο μ εχει και με 8 να βαλω εκεινο κερδιω κατι παραπανω????
stm00192 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Ναι να βαλεις εκεινη με τα 8 για πιο σωστή παροχή ρεύματος ειδικά σε ένα υπερκαταναλωτικο επεξεργστή σαν το δικο σου.... Και τώρα μια εγκυκλοπεδική ερωτηση ... η μητρική σου έιναι μια πανακριβη μητρική με καθαρα επαγγελματικό χαρακτηρα... απο τις ερωτήσεις σου και χωρίς παρεξήγηση αντιλαμβανομαι ότι οι γνώσεις σου πανω στο hw δεν είναι και παρα πολύ καλες? οποτε με πιο κριτιριο επελεξες μια τετοια μητρική?? Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2012 από stm00192
zHsHs_87 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 καλισπερα φιλε μ κανενα προβλιμα, ηθελα μια μητρικη για το επεξ. να ταιριαζει απολιτα και ετσι ηρθε αυτη ηταν δωρο!!!απο γνωσεις δεν εχω και της τελειες αλλα κατι ξερω!!!! υπεθεσα οτι τα 8 πιν θα ειναι για ι7 επεξεργ. για περισοτερο ρευμα απλα ηθελα μια επιβεβαιοση σε ευχαριστω πολυ!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα