Προς το περιεχόμενο

Mafia III

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 857
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχθες (14/10) βγηκε 2ο patch 1.2GB...

....το οποίο δεν έφτιαξε τίποτα και δεν έκανε απολύτως τίποτα, αν κρίνω από τις συζητήσεις το community hub...

Δημοσ.

Εγώ το αγόρασα την μέρα που βγήκε όπως και το mafia 2 όταν είχα βγει. Το mafia 2 το έχω τερματίσει σε όλα τα επίπεδα δυσκολίας ( όλη την ιστορία από την αρχή κάθε φορά ) και το παίζω ακόμα και τώρα ( τα έξτρα που είχαν βγάλει μετά αλλά και ελεύθερα ) και ακόμα και τώρα κάθε φορά το χαίρομαι......

Καταλαβαίνεται πόσο περίμενα να βγει και να παίξω το mafia 3 αλλά τελικά ξενέρωμα .... Τώρα το παίζω απλά για να τερματισω για να δικαιολογήσω στον εαυτό μου τα λεφτά που έδωσα

• Like 1
Δημοσ.

το τεσταρα απο τον θειο.. με ολα τα updates.. νταξει καμια σχεση με το 2, αντι να παει μπροστα, παει πισω.. απογοητευση και delete

Δημοσ.

γιατι?επειδη θελω λιγα αξιοπρεπη fps , με το καλο (πιστευω ) συστημα που εχω?

Βαλε το πρωτο update που εχει βγει,και μετα πηγαινε στις ρυθμισεις γραφικων εχει επιλογη για τα καρε.

Δημοσ.

γιατι?επειδη θελω λιγα αξιοπρεπη fps , με το καλο (πιστευω ) συστημα που εχω?

Άλλο αυτό και άλλο να λές οτι σε πείραξε τόσο που είσαι σε σημείο να κάνεις εμετό.  Εάν συνέβει πράγματι αυτό, μιλάμε για αυθυποβολή στο μέγιστο...Επίσης ήδη από την 2-3 μέρα βγήκε patch που ξεκλειδώνει τα fps, δεν το έχεις μάθει;

Δημοσ.

Άλλο αυτό και άλλο να λές οτι σε πείραξε τόσο που είσαι σε σημείο να κάνεις εμετό.  Εάν συνέβει πράγματι αυτό, μιλάμε για αυθυποβολή στο μέγιστο...Επίσης ήδη από την 2-3 μέρα βγήκε patch που ξεκλειδώνει τα fps, δεν το έχεις μάθει;

Ισχυει αυτο αλλα πως τρεχει το παιχνιδι ειπαμε?Α ναι χαλια.

Επισης για ποιο λογο βγηκε patch για να προσφερει κατι που ειναι αυτονοητο εδω και πανω απο 15χρονια,ειδικα σε ΑΑ τιτλους που τους κοστολογουν στα 50 και 60ευρω?

Με αρκετά χαμηλά GPU usage τα παρακάτω νούμερα μιας και οι CPUs βαράνε 100%.

m3_1920.png

Εδω καμαρωσε κοσμο για το patch για τα 60fps . 2 καρτες συνολικης αξιας κοντα 1500ευρω πανω κατω και σε 1080p δεν μπορουν να πετυχουν 60fps.....

Δημοσ.

Ισχυει αυτο αλλα πως τρεχει το παιχνιδι ειπαμε?Α ναι χαλια.

Επισης για ποιο λογο βγηκε patch για να προσφερει κατι που ειναι αυτονοητο εδω και πανω απο 15χρονια,ειδικα σε ΑΑ τιτλους που τους κοστολογουν στα 50 και 60ευρω?

Εδω καμαρωσε κοσμο για το patch για τα 60fps . 2 καρτες συνολικης αξιας κοντα 1500ευρω πανω κατω και σε 1080p δεν μπορουν να πετυχουν 60fps.....

Αν το ψάξεις θα δεις ότι αυτά τα bench είναι τελείως λάθος, δεν χρειάζεται να πας μακριά και μέσα σε αυτό το thread θα το βρείς, απλά έχω κουραστεί από τις υπερβολές των gamers. Έχουν τα δίκια τους αλλά έχουν γεμίσει και παραξενιές παράλληλα, γενικότερα μιλώντας πάντα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να χάνουν και παιχνίδια κατά τα άλλα αξιόλογα γιατί τους ξύνισε το τάδε texture π.χ.

Δημοσ.

Αν το ψάξεις θα δεις ότι αυτά τα bench είναι τελείως λάθος, δεν χρειάζεται να πας μακριά και μέσα σε αυτό το thread θα το βρείς, απλά έχω κουραστεί από τις υπερβολές των gamers. Έχουν τα δίκια τους αλλά έχουν γεμίσει και παραξενιές παράλληλα, γενικότερα μιλώντας πάντα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να χάνουν και παιχνίδια κατά τα άλλα αξιόλογα γιατί τους ξύνισε το τάδε texture π.χ.

Εμ οχι. Μακαρι το μοναδικο προβλημα του παιχνιδιου να ηταν αν υποστηριζει πχ πανω απο 60fps ή οχι .

Οι πολιτικες των εταιριων ειναι που εχουν καταντησει κουραστικες,και το γεγονος οτι περνανε τους gamers/καταναλωτες για χαζους οτι δεν θα κατσουν να ασχοληθουν με τετοια πραγματα.

Δημοσ.

Εμ οχι. Μακαρι το μοναδικο προβλημα του παιχνιδιου να ηταν αν υποστηριζει πχ πανω απο 60fps ή οχι .

Οι πολιτικες των εταιριων ειναι που εχουν καταντησει κουραστικες,και το γεγονος οτι περνανε τους gamers/καταναλωτες για χαζους οτι δεν θα κατσουν να ασχοληθουν με τετοια πραγματα.

Εντάξει, νομίζω οτι ισχύουν και τα δύο και αυτό που λές και αυτό που λέω. Με gtx 1070 παίζω με ~55-60, να πώ την αλήθεια νόμιζα ότι έτρεχε καλύτερα, όχι όμως οτι δεν τρέχει ομαλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...