Fulgore Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 όταν θα πέσει λίγο η τιμή του θα το τσιμπήσω και θα περάσω μερικές ώρες ευχάριστα.. Αυτό μου φτάνει! Μιλαμε για το πως ειναι το παιχνιδι για τα το παρει καποιος τωρα day one?Που κολλαει αυτο που αναφερεις εσυ?Ναι οκ σε χαμηλοτερη τιμη προφανως και δεν θα σε νοιαζουν αρκετα πραγματα οπως τα παραπανω που αναφερονται αλλα το θεμα ειναι πως ειναι το παιχνιδι για τα χρηματα που ζηταει τωρα,και οχι μετα απο μηνες.... 2
Federacion Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δεν είναι θέμα χρημάτων. Αν δεν είναι καλό παιχνίδι, δεν είναι καλό παιχνίδι τέλος. 4
Bigi444444 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δεν ξέρω τί λέτε εσείς για επιδόσεις, γραφικά και συγκρίσεις... Αυτό που ξέρω είναι όταν θα πέσει λίγο η τιμή του θα το τσιμπήσω και θα περάσω μερικές ώρες ευχάριστα.. Αυτό μου φτάνει! A, το έχεις προαποφασίσει εσύ δηλαδή! 2
fever25 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Προφανώς και το έχω προαποφασίσει ! Για αυτό περιμένουμε, διαβάζουμε reviews, ψαχνόμαστε και αφού είμαστε σίγουροι αγοράζουμε ένα παιχνίδι. Από τη στιγμή που εσύ, σύμφωνα με την έρευνά σου, το τιμολογείς στα 20€ και ο εκδότης του στα 60€ , περιμένεις να πέσει η τιμή. Όπως δεν μπορείς να πεις στον δημιουργό πόσο θα κοστολογήσει αυτό που προσφέρει, έτσι δεν μπορείς να υποχρεώσεις τον αγοραστή να πληρώσει όσα ζητά ο δημιουργός. Εφόσον βλέπεις ότι δεν αξίζει τα χρήματα τώρα, δεν το παίρνεις τώρα και περιμένεις απλά να πέσει η τιμή. 2
phanispal Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δεν εννοούσε αυτό βασικά. Εννοούσε ότι έχεις προαποφασίσει ότι θα περάσεις μερικές ώρες ευχάριστα. 3
logistoulis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 έχει να κάνει κανείς review για το παιχνίδι σαν παιχνίδι; (να το έχει προχωρήσει και κάποιες ώρες)
fever25 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δεν εννοούσε αυτό βασικά. Εννοούσε ότι έχεις προαποφασίσει ότι θα περάσεις μερικές ώρες ευχάριστα. Θα περάσω καλά επειδή ξέρω πλέον τί περιμένω από το Mafia III. Δεν θα απογοητευτώ...
Fulgore Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μαζι σου αυτο που λες αλλα αυτο που εγραψες πιο πισω που ακριβως κολλαει με τα αλλα δεν καταλαβαινω. Δεν ξέρω τί λέτε εσείς για επιδόσεις, γραφικά και συγκρίσεις... 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Open forum dude...άμα κάθεσαι να ψάχνεις το κάθε post του καθενός...*** no offence intended σε οποιοδήποτε τυχών παρεξηγήθηκε 1
Fulgore Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Το point μου ειναι οτι ειναι απολυτα λογικο να γινεται κουβεντα για επιδοσεις,γραφικα και προβληματα στην παρουσα φαση για οσους το αγορασαν το παιχνιδι ή τους ενδιαφερει να το παρουν αμεσα. Αργοτερα οταν πεσει η τιμη του μπορει τα περισσοτερα να εχουν λυθει με patch,sweet fx(πχ ο καιρος)ή δεν ξερω και εγω τι. Στην παρουσα φαση ομως το παιχνιδι εχει δυστηχως μπολικα θεματα προς διορθωση,αν και αυτα που αναφερει παραπανω και ο γνωστος youtuber(δηλαδη την μεγαλη επαναληψη)δεν μπρορουν να διορθωθουν δυστηχως). 2
KouMasGR Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=DGoX-c3C5M8&feature=youtu.be
pirate79 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Και αυτοι οι εχθροί..;ολοι ίδιοι!!;;; Σαν τους κινεζους ενα πραμα
SOAD1981 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 τα 30FPS μου εφεραν ζαλαδα , σε σημειο να θελω να κανω εμετο....motion sicknes?
Cowboy Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Εχθες (14/10) βγηκε 2ο patch 1.2GB "UPDATE 10/14: We just rolled out a hotfix on PC that addresses blurry rendering for some players, and other stability improvements.We’re still working on more fixes for Mafia III and will share more details in the coming week. Thanks for the feedback! " Τα ιδια χάλια βλεπω και παλι με 5 λεπτα που επαιξα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα