Προς το περιεχόμενο

Mafia III

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επισης το να κανεις παραπονα απο ενα παιχνιδι που το παιζεις δωρεαν απο το Θειο,ουτε αυτο ειναι οτι το καλυτερο.

Θέλεις να αδειάσει το insomnia;

:-D  :-D  :-D

• Like 3
Δημοσ.

Θέλεις να αδειάσει το insomnia;

:-D  :-D  :-D

Αν ειναι να γραφονται τετοιες χαζομαρες ναι. Διολου τυχαιο πως τα θεματα των windows store παιχνιδιων ειναι ψιλο αδεια :D

Δημοσ.

Τελικά αν εξαιρέσουμε το θέμα της απόδοσης και των γραφικών το παιχνίδι πώς είναι? Ακούω καλά λόγια για το σενάριο και το gameplay και με τραβάει πολύ το 70's blaxploitation.

Δημοσ.

Τελικά αν εξαιρέσουμε το θέμα της απόδοσης και των γραφικών το παιχνίδι πώς είναι? Ακούω καλά λόγια για το σενάριο και το gameplay και με τραβάει πολύ το 70's blaxploitation.

Αν θές την προσωπική μου άποψη το παιχνίδι είναι καλό....

Δημοσ.

Δυστυχώς καζουαλοποίηση, κονσολοποίηση, ριμαστερομανία και το κακό συναπάντημα αυτά τα αποτελέσματα έχουν μεταξύ άλλων.Η ίδια σειρά να είναι σε τεχνικό επίπεδο καλύτερη 15 χρόνια πριν...Κοροϊδία.

• Like 4
Δημοσ.

Σε καμια περιπτωση το mafia 1 δεν ειναι καλυτερο τεχνικα απο το 3 . Σαν gameplay ομως ναι το mafia 1 στο hard ηταν πιο δυσκολο απο το 3 επειδη ειχε καλυτερη ΑΙ.

Δημοσ.

Δεν ξέρω τί λέτε εσείς για επιδόσεις, γραφικά και συγκρίσεις... Αυτό που ξέρω είναι όταν θα πέσει λίγο η τιμή του θα το τσιμπήσω και θα περάσω μερικές ώρες ευχάριστα.. Αυτό μου φτάνει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...