Fulgore Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 μαρέσει που λέγατε για 60fps σε 1440p.με την r9 390 σε 1080 και δεν περνάει τα 30fps. Αφου εχουν κανει χαζο δουλεια ρε συ τι περιμενεις.
johnyboy Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Αφου εχουν κανει χαζο δουλεια ρε συ τι περιμενεις. είχα κάνει εγώ ***, είχε μια ρύθμιση limit 30 fps και δεν την είχα δει, όχι ότι έγινε και τίποτα τρελό αλλά να χαμε να λέγαμε.
nektarios_rs Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Μια χαρα παιχνιδια υπαρχουν που να αξιοποιουν(αναλογα και την εταιρια βεβαια) το καλυτερο hardware. Για φετος ως τωρα μετραμε Rise of the tomb raider(dx11 κυριως),Doom,Overwatch,Gears of War 4,Deus Ex(απο mmo Warcraft Legion και FF14),Dark Souls 3,Forza(θελει λιγη δουλιτσα το συγκεκριμενο) και βεβαια οτι προτιμηση υπαρχει απο πλευρας fps απο τα παιχνιδια που θα βγουν αυτο και τον αλλο μηνα Σίγουρα υπάρχουν παιχνίδια που αξιοποιούν το καλύτερο hardware, απλά στο 90% των περιπτώσεων για να δεις διαφορά ανάμεσα στα presets, και ιδιαίτερα ανάμεσα σε high-ultra, πρέπει να τα βάλεις δίπλα δίπλα, εκεί είναι το θέμα. Το Crysis 1 που αναφέρεται συχνά ως παράδειγμα ήταν όντως ασήκωτο για την εποχή του γιατί είχε πολύ βαρύ engine. Στα υπόλοιπα PC games όμως, ιδιαίτερα εποχής PS3 και μετά, τα graphics presets είχαν όντως νόημα. Το low έδειχνε σαν κονσόλα προηγούμενης γενιάς και το very high σαν demo της Ε3.. Άλλαζες ένα setting και επιτόπου έβλεπες τη διαφορά οπτικά μέσα στο παιχνίδι. 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Είπα να το βάλω σε 4Κ αλλά εκτός από το άθλιο performance, δεν κάνει scale με την ανάλυση το HUD και φαίνονται όλα μικροσκοπικά.
Fulgore Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Σίγουρα υπάρχουν παιχνίδια που αξιοποιούν το καλύτερο hardware, απλά στο 90% των περιπτώσεων για να δεις διαφορά ανάμεσα στα presets, και ιδιαίτερα ανάμεσα σε high-ultra, πρέπει να τα βάλεις δίπλα δίπλα, εκεί είναι το θέμα. Ε και τι εγινε.Εμενα με ενδιαφερει το παιχνιδι αυτο καθαυτο να ειναι κυριως αξιολογο και μετα να εχει και λιγο καλα γραφικα για να δενουν με το υπολοιπο παιχνιδι. Δεν τα εβαλες ολα στα Ultra και τα εβαλες σε high και τι εγινε δηλαδη?Δεν θα μπορουμε να κοιμηθουμε το βραδυ απο το οπτικο αποτελεσμα που χανουμε?ισα ισα που κερδιζεις και αρκετα fps.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 πως το βαζεις να τρεχει σε 60 fps ?εχω κανει το update
pirate79 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Στις ρυθμίσεις γραφικών θα πας, λιγακι πιο πάνω εχει "fps" 1
nektarios_rs Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Ε και τι εγινε.Εμενα με ενδιαφερει το παιχνιδι αυτο καθαυτο να ειναι κυριως αξιολογο και μετα να εχει και λιγο καλα γραφικα για να δενουν με το υπολοιπο παιχνιδι. Δεν τα εβαλες ολα στα Ultra και τα εβαλες σε high και τι εγινε δηλαδη?Δεν θα μπορουμε να κοιμηθουμε το βραδυ απο το οπτικο αποτελεσμα που χανουμε?ισα ισα που κερδιζεις και αρκετα fps. Δεν έγινε κάτι,το σχόλιό μου αφορούσε τη κουβέντα που είχες με τον ταλιμπάν (tzini) σχετικά με το "enthusiast" hardware
Mikeasdf Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Μου πεταει τα εξης: msvcp100.dll is missing from your computer & The program can't start because vcruntime140.dll is missing. Ειμαι 99% σιγουρος οτι φταινε τα 10αρια γιατι και αλλοι 2 φιλοι μου εχουν αλλα ερρορς με windows10... 1
panoc Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Μου πεταει τα εξης: msvcp100.dll is missing from your computer & The program can't start because vcruntime140.dll is missing. Ειμαι 99% σιγουρος οτι φταινε τα 10αρια γιατι και αλλοι 2 φιλοι μου εχουν αλλα ερρορς με windows10... https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=14632 και https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=48145 edited 1
Mikeasdf Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=14632 και https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=48145 edited Πριν τα κατεβασω αυτα εκανα μια ενημερωση τα windows και βρηκε 2 πραγματα που επρεπε να ενημερωσει. Λογικα ηταν το service pack. Τωρα δουλευει κομπλε, σ'ευχαριστω για τον κοπο
Oroku Saki Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Και δεν ειναι μονο τα αθλια γραφικα λογω χαμηλης αναλυσης των textures (512χ512 αντι για 4κ που θε πρεπε να ειναι)αλλα και οτι σαν παιχνι ειναι πανευκολο αν και το παιζω στο Hard. Οι εχθροι περφτουν με την μια αν τους πετυχεις στο κεφαλι και δεν σε κυνηγανε πατνου οπως θα επρεπε . Ειναι σαν το easy αλλων παιχνιδιων. Καμια προκληση. Τους καθαριζω ολους με τη μια. Φανταστειστε πως θα ειναι στο easy εκει και παιδακι του δημοτικουθ α μπορει να το παιξει..... 1
johnyboy Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 το να ρίχνεις σε κάποιον στο κεφάλι και να πεθαίνει είναι ρεαλιστικό και μαρέσει σε αντίθεση με άλλα ηλίθια παιχνίδια που τους αδειάζεις 50 γεμιστήρες στο κεφάλι και ακόμα ζουνε. 3
Fulgore Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 σαν παιχνι ειναι πανευκολο αν και το παιζω στο Hard. Οι εχθροι περφτουν με την μια αν τους πετυχεις στο κεφαλι.Καμια προκληση. Μπορεις να μην ξανασχολιασεις σε παρακαλω σε οτι παιχνιδι εμπεριεχει οπλα? Επισης το να κανεις παραπονα απο ενα παιχνιδι που το παιζεις δωρεαν απο το Θειο,ουτε αυτο ειναι οτι το καλυτερο. 4
pirate79 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Στην οδήγηση πατώντας το πλήκτρο "ctrl" δίνει μια ώθηση στο αυτοκίνητο, its funny.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα