Oroku Saki Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Οντως δεν ντρεπονται?Αναγκαζουν τον καημενο τον συμφορουμιτη με την 970 να χρειαζεται να ριξει το AA και το reflection στο low, και να μην μπορει να τρεξει το παιχνιδι με ολα τερμα σε 1440p ,που προφανως και για αυτη την αναλυση ειναι η καρτα....... Μπορει και τρεχει αλλα παιχνιδια με καλυτερα γραφικα σε 1440p και δεν μπορει να τρεξει το mafia 2 επειδη δεν εχουν κανει καλο optimization. Να ειχε γραφικα με 4κ textures να λεγα αλλα εδω ειναι φανερο πως φταιει το optimization και οχι η καρτα. 1
Tzini_Gr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Κανεις λαθος αγαπητε(για να μην πω το κλασσικο ''οσα δεν φτανει η αλεπου'').Πολυ απλα εταιριες που δεν σεβονται τον πελατη τους και πανε να πουλησουν μισο τελειωμενα πραγματα τρωνε ενα ωραιοτατο ακυρο και τελειωνει η υποθεση. Ουτως ή αλλως δεν ειναι τυχαιο οτι τετοια παιχνιδια που τρεχουν χαλια ειναι σχεδον παντα μετριοτητες στην καλυτερη. δεν μιλησα για εταιρειες που δεν σεβονται...μιλησα για εσας που ριχνετε χιλιαρικα και στην ουσια βρισκεστε εδω λεγοντας οτι με τα βιας πιανετε 60 fps κτλπ..μετρια παιχνιδια τα οποια εξακολουθουν οι περισσοτεροι με μηχανημα 1000ευρω να κανουν pre order
Fulgore Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 δεν μιλησα για εταιρειες που δεν σεβονται...μιλησα για εσας που ριχνετε χιλιαρικα και στην ουσια βρισκεστε εδω λεγοντας οτι με τα βιας πιανετε 60 fps κτλπ..μετρια παιχνιδια τα οποια εξακολουθουν οι περισσοτεροι με μηχανημα 1000ευρω να κανουν pre order Οταν καποιος πληρωνει για κατι ειναι λογικο να εχει απαιτησεις.Και δεν αναφερομαι στο pc hardware αλλα στο παιχνιδι αυτο καθαυτο. Εχει μεγαλη διαφορα το ενα με το αλλο. Επισης αν παρακολουθουσες περισσοτερο τα θεματα των pc παιχνιδιων θα γνωριζες αν ειδικα εγω ειμαι υπερ των pre order. Τα 1000ρικα για pc δεν ξερω που τα ειδες.Να ειμασταν σε αλλα πιο μεγαλα site του εξωτερικου που εκει θα πετυχεις και τυπαδες με Sli titan να το καταλαβω. Στην Ελλαδα με μισθους 500-600ευρω ποσοι ειναι αυτοι που δινουν 1000ρικα οπως γραφεις και εσυ? Αλλωστε να σου πω γιατι εγω γενικα νευριασα για την περιπτωση του Mafia?Οχι γιατι ειναι το παιχνιδι ετσι οπως ειναι. Αλλα επειδη θα βγουν και 3 story dlc και ειναι οπως ειναι το παιχνιδι. http://www.metacritic.com/game/playstation-4/mafia-iii?ref=hp
johnyboy Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 να δώσεις 1000 ευρώ και να μην υπάρχει παιχνίδι της προκοπής.ένα μαφια περίμενα και αυτό το σκάτωσαν
phanispal Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Βασικά κι εμένα αυτή είναι η «ένστασή» μου με τη λογική του να παίρνεις enthusiast GPU's/CPU's. Τα σκας και δεν υπάρχει ένα παιχνίδι να τα χαρείς. Και κάτι κουβέντες τύπου «όσα δε φτάνει η αλεπού», είναι τουλάχιστον αστείες, μην πω γελοίες. Εδώ και αρκετά χρόνια έχουμε καταντήσει να παίρνουμε δυνατές κάρτες γραφικών και να τις ζορίζουμε σχεδόν αποκλειστικά με κάτι Valley και game benchmarks. Έχει χάσει το νόημά του το πράγμα. 6
Μαγειρας Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Εμενα με 6700k και r9 280 vtx εχει κολλημένα 29-30 fps με κλειστο motion blur και το antialiasing στο medium..ολα τα αλλα high..
Tzini_Gr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 @Fulgore ποσα ατομα εχουν παρει εδω στην ελλαδα ακριβες καρτες; απο τις πιο high σου λεω εγω...μεγαλο ποσοστο...ποσοι κανουν preorder και μετα κλαιγονται επειδη δεν τους τρεχει κομπλε? πολυς κοσμος..παραδειγμα οι πιτσιρικαδες (και ισχυει).. δεν ειπα να μην δωσεις 1000ευρω μαγκια σου και μπραβο που ιδρωσες και εβγαλες πολλα παραπανω.. αλλα οταν βλεπεις οτι τα τελευταια χρονια εξακολουθουν να βγαζουν χαλια gamez στον τομεα του perfomance και εσυ συνεχιζεις να δινεις λευτα για τοπ hardware ε τοτε δεν σου φταιει ο dev που βλεπει οτι ειναι αναλογικα αυτα τα 2 και οχι αντιστροφως αναλογα.. εσυ μιλησες για hardare αν δεις στην 1η μου παραθεση που εκανα..για intel i5,i7 gtx 970 ktlp και ''και συστηματα 1000+ ευρω και να αναγκαζομαστε να ριξουμε αν οχι ολα τα μισα settings για να εχουμε 50fps'' πανω σε αυτο το κομματι εγω παρεθεσα την προταση μου ''εσεις να τα βλεπετε....''
Fulgore Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Βασικά κι εμένα αυτή είναι η «ένστασή» μου με τη λογική του να παίρνεις enthusiast GPU's/CPU's. Τα σκας και δεν υπάρχει ένα παιχνίδι να τα χαρείς. Και κάτι κουβέντες τύπου «όσα δε φτάνει η αλεπού», είναι τουλάχιστον αστείες, μην πω γελοίες. Μια χαρα παιχνιδια υπαρχουν που να αξιοποιουν(αναλογα και την εταιρια βεβαια) το καλυτερο hardware. Για φετος ως τωρα μετραμε Rise of the tomb raider(dx11 κυριως),Doom,Overwatch,Gears of War 4,Deus Ex(απο mmo Warcraft Legion και FF14),Dark Souls 3,Forza(θελει λιγη δουλιτσα το συγκεκριμενο) και βεβαια οτι προτιμηση υπαρχει απο πλευρας fps απο τα παιχνιδια που θα βγουν αυτο και τον αλλο μηνα @Fulgore ποσα ατομα εχουν παρει εδω στην ελλαδα ακριβες καρτες; απο τις πιο high σου λεω εγω...μεγαλο ποσοστο...ποσοι κανουν preorder και μετα κλαιγονται επειδη δεν τους τρεχει κομπλε? πολυς κοσμος..παραδειγμα οι πιτσιρικαδες (και ισχυει).. δεν ειπα να μην δωσεις 1000ευρω μαγκια σου και μπραβο που ιδρωσες και εβγαλες πολλα παραπανω.. αλλα οταν βλεπεις οτι τα τελευταια χρονια εξακολουθουν να βγαζουν χαλια gamez στον τομεα του perfomance και εσυ συνεχιζεις να δινεις λευτα για τοπ hardware ε τοτε δεν σου φταιει ο dev που βλεπει οτι ειναι αναλογικα αυτα τα 2 και οχι αντιστροφως αναλογα.. εσυ μιλησες για hardare αν δεις στην 1η μου παραθεση που εκανα..για intel i5,i7 gtx 970 ktlp και ''και συστηματα 1000+ ευρω και να αναγκαζομαστε να ριξουμε αν οχι ολα τα μισα settings για να εχουμε 50fps'' πανω σε αυτο το κομματι εγω παρεθεσα την προταση μου ''εσεις να τα βλεπετε....'' Το οτι υπαρχουν καποιες εταιριες που βγαζουν κουτσουρεμενα παιχνιδια δεν σημαινει οτι ολες το κανουν αυτο. Γιαυτο το λογο υπαρχει το Internet,τα forum,το youtube και γενικα η ενημερωση για να ξερουμε τι βγαινει και πως τρεχει πριν παμε σε αγορα. Επισης να με συγχωρεις οπως ειχα πει και παλιοτερα αλλα το αν καποιος διαθετει ή οχι χρηματα για καλυτερη καρτα ειναι αναλογο και απο τα ποσα παιχνιδια τον ενδιαφερουν και γενικα αγοραζει καθε χρονο. Για καποιον που θα κατσει να αγορασει 1-2παιχνιδια το 2016 προφανως και δεν αξιζει η ακριβοτερη καρτα.Για καποιον ομως που θα αγορασει αρκετα παιχνιδια(πανω απο 4-5)τοτε και να μην τα δωσει σε ακριβη καρτα θα πανε στα παιχνιδια.Κοινως μια η αλλη βγαινει. Εγω αλλωστε το ειπα για μενα.Στην παρουσα φαση,οσο καιλο και να ειναι το mafia,τρωει ακυρο απο μενα και περιμενω να δω αν θα το μαζεψουν καθολου ή οχι και απο του χρονου σε price drop ισως το κοιταξω(αν αξιζουν και τα dlc).
phanispal Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Λόγω έλλειψης ελεύθερου χρόνου, δεν έχω ασχοληθεί εδώ και καιρό με το θέμα, οπότε ΑΝ όντως είναι έτσι, πάσο. Απλά όταν τυχαίνει να μπω σε thread για παιχνίδι, σχεδόν πάντα πέφτω πάνω σε κράξιμο για το optimization. Αν υπάρχουν games με άριστο optimization στα οποία υπάρχει γραμμικότητα στην απόδοση του hardware, καλώς.
Anuminas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Βασικά κι εμένα αυτή είναι η «ένστασή» μου με τη λογική του να παίρνεις enthusiast GPU's/CPU's. Τα σκας και δεν υπάρχει ένα παιχνίδι να τα χαρείς. η αλήθεια ειναι πως υπάρχουν πολλά παιχνιδια να τα χαρείς και το λέω απο προσωπικη εμπειρια.
iceblazer Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 lags,stutter,bugs,κακα γραφικα αλλα μουσικαρα και οσο παιζω ευχαριστιεμαι την ιστορια. Δεν ειναι αυτο που περιμενα αλλα και παλι το ευχαριστιεμαι απειρα. Επισης εγω δεν εχω φαει κανενα crash με 380 χωρις τους τελευταιους drivers
Federacion Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Σε μένα κρασάρει στο desktop. Καμία πρόταση;
Thanofski Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 δυστηχως και εγω δεν μπορω ακομα να το παιξω...crasharei μετα απο κανα εικοσαλεπτο,ξερα χωρις μηνυμα...σβηνω τα παντα για να το τρεξω,ουτε sweet fx ουτε τπτ...συνηθως,χωρις να ειμαι σιγουρος γινεται μετα απο cutscene...
Federacion Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Σε μένα κρασάρει από την αρχή. Δείχνει το σήμα MAFIA III και μετά... το desktop. update: WARNING: Mafia III DOES NOT work on Intel/AMD CPUs without SSE 4.1/4.2 support, Developer looking into it Τα πιάσαμε τα λεφτά μας... όποτε όσοι έχετε Phenom, στην αναμονή, όπως και το (πως το λένε, κοιτα που το ξεχνάω)....α να γειά σου το No Man's Sky....
johnyboy Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 μαρέσει που λέγατε για 60fps σε 1440p.με την r9 390 σε 1080 και δεν περνάει τα 30fps.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα