Προς το περιεχόμενο

Mafia III

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο βίντεο ακούω ότι το story είναι πολύ δυνατό, για μένα είναι αρκετό.

Κόντρα σε όλους και όλα, δηλώνω οτι ευχαριστιέμαι το παιχνίδι! :lol: 

• Like 7
Δημοσ.

Παιδιά μετά το τελευταίο update δεν υποτίθεται ότι βελτίωσαν το key mapping? Εγώ εξακολουθώ και δεν μπορώ να κάνω map τα additional buttons του ποντικιού. Μόνο τα κλασικά left, right , middle δέχεται, είναι αρκετά εκνευριστικό και αυτό μεταξύ άλλων.

Συμβαίνει και σε άλλους αυτό? (Όσοι δεν το παίζεται με gamepad δλδ)

Δημοσ.

Μ' αυτα που διαβαζω μαγκες μονο και μονο επειδη ειναι mafia και θελω να παιξω εστω για την ιδεα θα κανω τη καλη να το αγορασω απ τον θειο

• Like 2
Δημοσ.

crasharei ανελέητα...Στην αρχή νόμιζα ότι έφταιγε το sweet fx Κ το έσβησα Αλλά όταν καταφέρνω να παίξω πάνω από ένα τέταρτο τους στέλνω Κ ευχαριστήριο email...win10 latest drivers...

Δημοσ.

Το άρχισα και γω πριν λίγο, εφόσον έκανε 72 ώρες να κατέβει.

Θα πω και γω με τη σειρά μου επίσης κόντρα σε όλους και όλα, οτι το παιχνίδι είναι το καλύτερο mafia που έχει βγεί εώς τώρα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μου έχει κρασάρει ποτέ, δεν έχω βάλει sweetFX, windows 10.

Το παιχνίδι έχει stuttering στην οδήγηση.

Δεν έχω παρατηρήσει κάτι παρά μόνο σε μια περίπτωση σήμερα για 1-2 δευτερόλεπτα, αφού παραξενεύτηκα που το έκανε. Το παιχνίδι τρέχει από εξωτερικό σκληρό.

Δημοσ.

Tωρα μολις το ξεκινησα. Και τι βλεπω? Αθλια γραφικα με ολα τερμα 1440p εκτος απο το aa που το εβαλα στο low και το motiobn blur που τα εχω απενεργοποιημενα επειδη θολωνουν την εικονα!

Δειτε εδω πως ειναι1042np2.png    Και σαν μην εφτανε αυτο με αυτα τα αθλια γραφικα σερνεται και αναγκαστηκα να βαλω τα refections στο low!!  Τι ειναι αυτα ρε? ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΑΚΙ? Εντωμεταξυ φημες που κυκλοφορουν εδω και ωρες σε ολο το ιντερνετ ειναι πως οι υπαλληλοι της Hangar 13 ειναι 13 ξανθιες με γυαλια εκει καπου γυρω στα 20 που τωρα σπουδαζουν game development και τους ζητησαν να φτιαξουν ενα παιχνιδι στα γρηγορα και να το αποτελεσμα!!  Μονο ξανθιες θα μπορουσαν να φτιαξουν παιχνιδι με τοσα bugs και τετοια αποδοση σε τερας pc!!!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tωρα μολις το ξεκινησα. Και τι βλεπω? Αθλια γραφικα με ολα τερμα 1440p εκτος απο το aa που το εβαλα στο low και το motiobn blur που τα εχω απενεργοποιημενα επειδη θολωνουν την εικονα!

Και σαν μην εφτανε αυτο με αυτα τα αθλια γραφικα σερνεται και αναγκαστηκα να βαλω τα refections στο low!!  Τι ειναι αυτα ρε? ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΑΚΙ? τετοια αποδοση σε τερας pc!!!

Οντως δεν ντρεπονται?Αναγκαζουν τον καημενο τον συμφορουμιτη με την 970 να χρειαζεται να ριξει το AA και το reflection στο low, και να μην μπορει να τρεξει το παιχνιδι με ολα τερμα σε 1440p ,που προφανως και για αυτη την αναλυση ειναι η καρτα.......

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 4
Δημοσ.

πριν λίγες μέρες έπαιξα το μαφια 2 και σήμερα ξεκίνησα και το 3.τα γραφικά είναι άθλια και η ατμόσφαιρα του παιχνιδιού δεν έχει καμία σχέση με του 2 που ήταν εκπληκτική. δεν μου κρασαρει μέχρι στιγμής αλλά είναι απογοήτευση.

• Like 1
Δημοσ.

Οντως δεν ντρεπονται λιγακι?

Οντως δεν ντρεπονται?Αναγκαζουν τον καημενο τον συμφορουμιτη με την 970 να χρειαζεται να ριξει το AA και το reflection στο low, και να μην μπορει να τρεξει το παιχνιδι με ολα τερμα σε 1440p ,που προφανως και για αυτη την αναλυση ειναι η καρτα.......

Βαλε και τα λεφτα που έδωσε για να το παρει.. κολεκτορας, σιγουρακι. Οι ξανθιες με τα γυαλιά ειναι το φετιχ του ομως, λυγισε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...