Προς το περιεχόμενο

Mafia III

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό με το καθρέφτη δε μου το έκανε στον χαρακτήρα μου αλλά μία φορά που έκανα sneak και σκότωσα ένα τύπο που κοιτάζονταν στο καθρέφτη. Το είδωλό του παρέμεινε εκεί παρόλο που αυτός ήταν στο πάτωμα  :P

• Like 1
Δημοσ.

ΧΑΧΑΧ αυτο με τον καθρεφτη μοιαζει σαν τις ταινιες θριλερ που το ειδωλο στο καθρεφτη μενει ενω ο αλλος εχει απομακρυνθει μονο εκει αυτο συμβαινει απειδη υπαρχει καποιο φαντασμα!

Δημοσ.

Πραγματικα θα γινω γραφικος και το εχω αναφερει εκατομμυρια φορες στο παρελθον πως ειναι δυνατον να μιλαμε για i5 και i7 και 970 κτλπ και συστηματα 1000+ ευρω και να αναγκαζομαστε να ριξουμε αν οχι ολα τα μισα settings για να εχουμε 50fps, δηλαδη αν ειναι να  ''πρεπει'' να αγορασεις μια titanX για να κλειδωνεις στα 60fps σταθερα τοτε παω πασο αλλα τουλαχιστον ας τα βαζουν στις ελαχιστες απαιτησεις να ξερουμε και τι μας γινετε.

Δεν εχω παιξει το game και ουτε και ψηνομε να το παρω με αυτα που διαβαζω και  με αυτα που βλεπω με τα απειρα γελοια bugs αλλα απο λιγα walkthrough που ειδα δεν το λες και οπτικη οπτασια για να ζηταει τοσα πολλα.

εσεις να τα βλεπετε που ριχνετε οπως ειπες 1000+ευρω και καθεστε και τα καμαρωνετε,ενω εμεις με 500αρικο εχουμε καθαρισει ;)

• Like 1
Δημοσ.

εσεις να τα βλεπετε που ριχνετε οπως ειπες 1000+ευρω και καθεστε και τα καμαρωνετε,ενω εμεις με 500αρικο εχουμε καθαρισει ;)

Κανεις λαθος αγαπητε(για να μην πω το κλασσικο ''οσα δεν φτανει η αλεπου'').Πολυ απλα εταιριες που δεν σεβονται τον πελατη τους και πανε να πουλησουν μισο τελειωμενα πραγματα τρωνε ενα ωραιοτατο ακυρο και τελειωνει η υποθεση.

Ουτως ή αλλως δεν ειναι τυχαιο οτι τετοια παιχνιδια που τρεχουν χαλια ειναι σχεδον παντα μετριοτητες στην καλυτερη.

• Like 2
Δημοσ.

Κανεις λαθος αγαπητε(για να μην πω το κλασσικο ''οσα δεν φτανει η αλεπου'').

Κακιούλα αυτό που είπες! Μεγάλη...

Αλλά θα συμφωνήσουμε σε αυτό που είπες, ότι δηλαδή "οι εταιρείες δεν σέβονται τον πελάτη και πωλούν μισοτελειωμένα πράγματα...

• Like 1
Δημοσ.

Στο βίντεο ακούω ότι το story είναι πολύ δυνατό, για μένα είναι αρκετό.

Μακαρι, αλλα οπως ειναι στην παρουσα φαση(και για τα χρηματα που ζηταει μαζι με το season pass φυσικα)απο εμενα τρωει ακυρο μεχρι να το φτιαξουν οπως πρεπει(και αρα και σε price drop).

Δημοσ.

So I boot up Mafia Tres, and i am thinking this is gunna be a mastapeece cuz it has a 3 in the title like the bitcher 3 but it was a No Man's Lie because the only 3 in the game is the "3" in 30 fps! What the fuck, Nintendo? What a piece of shit. Unplayable made me wanna kill myself because my migranes were so bad.

Game must of been made by racist clowns like Hillary Putin.

:cry:  :cry:  :cry:
  • Like 1
Δημοσ.

Κακιούλα αυτό που είπες! Μεγάλη...

Αλλά θα συμφωνήσουμε σε αυτό που είπες, ότι δηλαδή "οι εταιρείες δεν σέβονται τον πελάτη και πωλούν μισοτελειωμένα πράγματα...

Αλλος ειναι αυτος που ''την ειπε'' σε οποιον μπορει και του αρεσει να δινει το κατι παραπανω για το hobby του(δηλαδη pc gaming),και η ειρωνια ειναι οτι και το pc του παραπανω συμφορουμιτη που το εγραψε κοστιζει αρκετα παραπανω απο 500ευρω αλλα τεσπα μην βγουμε off topic χωρις λογο

• Like 1
Δημοσ.

Aπό αυτά που βλέπω πάντως σε streams/videos νομίζω ότι πρόκειται για το driver parallel lines 2 και δε θα 'λεγα ότι με ενθουσιάζει ιδιαιτέρως αυτό.  :unsure:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...