Προς το περιεχόμενο

Mafia III

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελειώνω αποστολή -> Crash

Μαζεύω περιοδικό, αφίσα, δε ξερω και γω τι -> Crash

Ανοιγώ μενού, παταω Collection -> Crash

@@*^)(Ι%%$|  :X  :X  :X

Pro Tip: Μη δοκιμάσεις να αλλάξεις πάρα πολλές φορές τα display settings ενώ είσαι μέσα στο παιχνίδι... μάντεψε τι θα γίνει...

Ερώτηση όποιος μπορεί να μου εξηγήσει,

είμαι με ακριβώς το ίδιο setup 970 2600κ στα 4.0 Ghz 16 gb μνήμη.δοκίμασα τα ίδια settings κ ανεβοκατεβαινω 45-55 μαξ....μου ξεφεύγει κάτι;;

θα ποστάρω αργότερα σκριν με afterburner.

κλειδωμένο στα 60 in-game με gpu 99% k cpu πολύ χαμηλότερα σε απόδοση

Όχι δε σου ξεφεύγει τίποτα, απλά η ομάδα ανάπτυξης είναι τόσο μπροστά που το παιχνίδι τρέχει διαφορετικά ακόμα και ανάμεσα σε PC με το ίδιο hardware...

• Απαντ. 857
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μετά από αρκετό ψάξιμο κατάφερα να το κάνω να τρέχει σχεδόν πάντα με 60+ fps στο pc της υπογραφής μου (2600k, 970 στα 1080p). Απαραίτητη προϋπόθεση ήταν να ρίξω στα low τα reflections και volumetric effects που είναι τα μεγαλύτερα hogs στο game. Παραθέτω τα settings που χρησιμοποιώ:

Ambient Occulsion: High

Motion Blur: Off

Geometry Detail: High

Shadow Detail: High

Reflection Detail: Low

Volumetric Effects: Low

Antialiasing: Low ( στο high κάνει blur τα πάντα )

Επίσης απαραίτητο για να μειωθεί η θολούρα το sweetFx profile του K-putt https://sfx.thelazy....es/preset/6220/ τεράστια η διαφορά(προς το καλύτερο). Βάλτε και anisotropic filtering x16 από nvidia panel και είστε good to go

Δοκίμασα τις παραπάνω ρυθμίσεις και με το σύστημα της υπογραφής έχω ακριβώς την ίδια συμπεριφορά. Σε εσωτερικούς χώρους βαράει και 70άρια ή και παραπάνω, σε εξωτερικούς χώρους πάνω από 50 (πλην κάποιων εξαιρέσεων).

Το Volumetric Effects παλεύεται και σε Medium (έπαιζα μεταξύ 57-60+) αλλά το Reflection detail με το που πήγαινε Medium έριχνε τα frames κατά 15-20 ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι δεν είχε καμία διαφορά από Medium σε High σε frames (από low σε medium όμως τα σκίζει όλα...).

Επίσης για να είμαι ειλικρινής δεν μπορώ να πω ότι διαπίστωσα ΤΙΣ τρελές διαφορές στα reflections ή στoυς φωτισμούς για τέτοιο πετσόκομμα στα frames.

• Like 1
Δημοσ.

ποτε δεν περίμενα να μην ψήνομαι να παίξω Mafia :(

Ένα πέρασμα έστω και για το main story θα το κάνουμε ύστερα από μήνες, αφού βγουν 5 – 6 πατσάκια και πέσει η τιμή του αρκετά, έτσι για χάρη του Vito ;)

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδη εγω με Xeon 3,2 και 970 gtx να μην το παρω καν το παιχνιδι ε?
Περα απο την πλακα το εχω και εχω 50 fps με απλο δισκο οχι ssd και 4gb ram 

τρεχει καλα αλλα με περιορισμους στα γραφικα.

Σημερα βγηκε και patch για να δουμε θα βελτιωσει κατι ?
Γιατι προχτες εβγαλε και για το NBA 2K17 patch και εφτιαχνε και το θεμα FPS

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.gamezone.com/news/mafia-3-is-getting-ripped-apart-across-social-media-3444301

Oλοι το βριζουν! Κανεις δεν το θελει! Πραγματικα δεν το περιμενα κατι τετοιο. Ενταξει να ειχε μερικα bugs αλλα σε τετοιο βαθμο ? Τι εκαναν τοσα xρονια ηθελα να ηξερα!!

Επεξ/σία από Oroku Saki
Δημοσ.

Ήθελα να το πάρω, αλλά με αυτά που διαβάζω σκέφτομαι ότι θα τα κλάψω. Κοίταξα και τα minimum specs που θέλει και είμαι μέσα σε όλα εκτός από CPU, αλλά ο i5-2500k που θέλει min. είναι στα 3,4GHz κι ο δικός μου είναι OC στα 3,52GHz, οπότε θεωρητικά δεν είμαι ok? Εσείς τι λέτε; Είναι τόσο unplayable όσο λένε όλοι;

Δημοσ.

με o/c 760 δεν υστερείς ιδιαίτερα σε σχέση με στοκ 2500Κ , αν τον πήγαινες και γύρω στα 3.8 όπως είχα τον 750 μου θα είσαι στα ίδια περίπου 

εμένα πάντως περισσότερο θα με προβλημάτιζε το πόσο καλό είναι το παιχνίδι

Δημοσ.

Πραγματικα θα γινω γραφικος και το εχω αναφερει εκατομμυρια φορες στο παρελθον πως ειναι δυνατον να μιλαμε για i5 και i7 και 970 κτλπ και συστηματα 1000+ ευρω και να αναγκαζομαστε να ριξουμε αν οχι ολα τα μισα settings για να εχουμε 50fps, δηλαδη αν ειναι να  ''πρεπει'' να αγορασεις μια titanX για να κλειδωνεις στα 60fps σταθερα τοτε παω πασο αλλα τουλαχιστον ας τα βαζουν στις ελαχιστες απαιτησεις να ξερουμε και τι μας γινετε.

Δεν εχω παιξει το game και ουτε και ψηνομε να το παρω με αυτα που διαβαζω και  με αυτα που βλεπω με τα απειρα γελοια bugs αλλα απο λιγα walkthrough που ειδα δεν το λες και οπτικη οπτασια για να ζηταει τοσα πολλα.

• Like 1
Δημοσ.

με o/c 760 δεν υστερείς ιδιαίτερα σε σχέση με στοκ 2500Κ , αν τον πήγαινες και γύρω στα 3.8 όπως είχα τον 750 μου θα είσαι στα ίδια περίπου 

Δεν είναι ξεκλείδωτος, τα 3,52GHz είναι το ταβάνι του από τη μητρική για σταθερό OC. Ρεύμα και τέτοια δεν θέλω να πειράξω, γιατί ήδη τραβάει ζόρια και δεν λέει να τον κάψω ή να μειώσω την ήδη μακρά διάρκεια ζωής του για κανένα game. Λογικά τα πιάνω τα minimun, αλλά εδώ μιλάμε ότι πολύ καλύτερα pc's δεν το τρέχουν, γι' αυτό ρωτάω τι γίνεται.

Δημοσ.

Aυτο παντως που οταν χτυπας καποιον στο δρομο η απλα τον σπρωχνεις και πεθαινει ειναι αδιανοητο...ρεαλισμος μηδεν σε ολα...

χαχαχαχα εκλαψα!  :shock:

Δημοσ.

Πραγματικα θα γινω γραφικος και το εχω αναφερει εκατομμυρια φορες στο παρελθον πως ειναι δυνατον να μιλαμε για i5 και i7 και 970 κτλπ και συστηματα 1000+ ευρω και να αναγκαζομαστε να ριξουμε αν οχι ολα τα μισα settings για να εχουμε 50fps, δηλαδη αν ειναι να  ''πρεπει'' να αγορασεις μια titanX για να κλειδωνεις στα 60fps σταθερα τοτε παω πασο αλλα τουλαχιστον ας τα βαζουν στις ελαχιστες απαιτησεις να ξερουμε και τι μας γινετε.

Δεν εχω παιξει το game και ουτε και ψηνομε να το παρω με αυτα που διαβαζω και  με αυτα που βλεπω με τα απειρα γελοια bugs αλλα απο λιγα walkthrough που ειδα δεν το λες και οπτικη οπτασια για να ζηταει τοσα πολλα.

Άστα φίλε....Ενώ είμαι κατά των preorder, σε αυτό έκανα προαγορά γιατί "είναι Mafia, τι μπορεί να πάει στραβά?" και τελικά αποδείχτηκε το fail της χρονιάς...

Δημοσ.

Άστα φίλε....Ενώ είμαι κατά των preorder, σε αυτό έκανα προαγορά γιατί "είναι Mafia, τι μπορεί να πάει στραβά?" και τελικά αποδείχτηκε το fail της χρονιάς...

Μπα νομιζω το NoMansSky δεν μπορει να το ξεπερασει και ας μην ειναι πολυ καλο το παιχνιδι.

• Like 3
Δημοσ.

Δεν είναι ξεκλείδωτος, τα 3,52GHz είναι το ταβάνι του από τη μητρική για σταθερό OC. Ρεύμα και τέτοια δεν θέλω να πειράξω, γιατί ήδη τραβάει ζόρια και δεν λέει να τον κάψω ή να μειώσω την ήδη μακρά διάρκεια ζωής του για κανένα game. Λογικά τα πιάνω τα minimun, αλλά εδώ μιλάμε ότι πολύ καλύτερα pc's δεν το τρέχουν, γι' αυτό ρωτάω τι γίνεται.

δεν υπήρχαν κλειδωμένοι και ξεκλείδωτοι επεξεργαστές εκείνη την εποχή, όλοι πάνω κάτω το ίδιο ξεκλείδωτοι ήταν και ούτε είχαμε ένα σωρό μοντέλα i5 χωρίς λόγο, ένας ήταν ο 4πυρηνος και έκανες τη δουλειά σου δεν έδινες άλλο ένα 50αρικο όπως σήμερα για o/c

στον 750/760 πειράζεις και πολλαπλασιαστή και bclk και κάνεις ό,τι θες

το πού σε φτάνει η μητρική σου είναι άλλο θέμα , αλλά αυτός ο επεξεργαστής δεν ήταν κλειδωμένος, αυτές οι καραγκιοζιές άρχισαν από την επόμενη γενιά με τους Κ και μη Κ 

τον 750 σε καθημερινή χρήση πάντως τον είχα σε 3.8, αλλά από ένα σημείο κι έπειτα γενικά δε τράβαγε σε cpu intensive παιχνίδια για αυτό και τον άλλαξα 

ΥΓ μη βγω πολύ offtopic αλλά αν έχεις βάλει κάνα αυτόματο προφίλ για ο/c μάλλον του μειώνεις χειρότερα τη ζωή και τον ψήνεις από το να το μάθαινες να το κάνεις με το χέρι, η μητρική σου μπορεί να δίνει ένα σκασμό ρεύμα ενώ δε χρειάζεται για "σταθερότητα" , αυτά για να γίνουν σωστά τα κάνεις μόνος σου ειδικά σε πιο παλιές μητρικές 

• Like 1
Δημοσ.

δεν υπήρχαν κλειδωμένοι και ξεκλείδωτοι επεξεργαστές εκείνη την εποχή, όλοι πάνω κάτω το ίδιο ξεκλείδωτοι ήταν και ούτε είχαμε ένα σωρό μοντέλα i5 χωρίς λόγο, ένας ήταν ο 4πυρηνος και έκανες τη δουλειά σου δεν έδινες άλλο ένα 50αρικο όπως σήμερα για o/c

στον 750/760 πειράζεις και πολλαπλασιαστή και bclk και κάνεις ό,τι θες

το πού σε φτάνει η μητρική σου είναι άλλο θέμα , αλλά αυτός ο επεξεργαστής δεν ήταν κλειδωμένος, αυτές οι καραγκιοζιές άρχισαν από την επόμενη γενιά με τους Κ και μη Κ 

τον 750 σε καθημερινή χρήση πάντως τον είχα σε 3.8, αλλά από ένα σημείο κι έπειτα γενικά δε τράβαγε σε cpu intensive παιχνίδια για αυτό και τον άλλαξα 

ΥΓ μη βγω πολύ offtopic αλλά αν έχεις βάλει κάνα αυτόματο προφίλ για ο/c μάλλον του μειώνεις χειρότερα τη ζωή και τον ψήνεις από το να το μάθαινες να το κάνεις με το χέρι, η μητρική σου μπορεί να δίνει ένα σκασμό ρεύμα ενώ δε χρειάζεται για "σταθερότητα" , αυτά για να γίνουν σωστά τα κάνεις μόνος σου ειδικά σε πιο παλιές μητρικές 

Πως τον ψήνω όταν είναι idle στους 40C και load στους 70C max? Επειδή όμως είμαστε οφ-τοπικ και φαίνεται να το κατέχεις, αν δεν σου κάνει κόπο θα με ενδιέφερε να το συνεχίσουμε με pm να με καθοδηγήσεις αν μπορώ να τον βελτιώσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...