Προς το περιεχόμενο

Mafia III

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα μέχρι στιγμής δεν μου έχει τύχει κάτι περίεργο, είμαι σε μια αποστολή με ένα τραινακι του τρόμου, μου αρέσει....

Δημοσ.

Ναι, σε 1440p είμαι. Απλά αναρωτιέμαι συναρτήσει των παιχνιδιών που κυκλοφορούν.

Δηλαδή ΟΚ, να πάρω περισσότερα frames, αλλά αν είναι να αξιοποιηθούν από ελάχιστα games και τα υπόλοιπα να είναι κακά ports, ξέρω 'γω, κάπως πεταμένα χρήματα μου φαίνονται.

θα δεις χαοτικές διαφορές φίλε μου. ..το ίδιο παιχνίδι οταν θα παίζει στα 100 frame αντι 55..60 πίστεψε με θα νομίζεις οτι παίζεις άλλο τίτλο παιχνιδιού...

Aυτο παντως που οταν χτυπας καποιον στο δρομο η απλα τον σπρωχνεις και πεθαινει ειναι αδιανοητο...ρεαλισμος μηδεν σε ολα...

αυτό όντως τραγικό φίλε μου έχεις δίκιο...αταρι μ θύμισε....????????????
Δημοσ.

Εμένα μέχρι στιγμής δεν μου έχει τύχει κάτι περίεργο, είμαι σε μια αποστολή με ένα τραινακι του τρόμου, μου αρέσει....

καθόλου περίεργο να δεις το τρενάκι στο ουρανό....????????????????πέρα από την πλάκα κ τα αρνητικά σχόλια που πήρε έχει πολύ καλές αποστολές...απλά θα έπρεπε να προσέξουν λιγο την ρεαλιστικιτητα στα χτυπήματα με το αυτοκίνητο....
Δημοσ.

χθες το τσιμπησα και εγω...επαιξα λιγο και το παρατησα διοτι οντως με το 30 capped fps ηταν τραγικο πιο πολυ στον εξω κοσμο αφου επαιζα με 25fps...σημερα αφου περασα και το update ξαναμπηκα να δω..

εχω κλεισει το motion blur και το antialasing το εβαλα στο medium (μου πηρε καμια 10αρια σελιδες μεχρι να διαβασω κατι ενδιαφερον εκτος το οτι ο καθενας ελεγε το μακρυ και το κοντο του :) ) και μπορω να πω πως ειναι ικανοποιητικο σαν επειδοση...

η gpu καρφωμενη στο 100%, ο cpu εξω στον δρομο που ειδα μεχρι τωρα μεχρι 72% και μεσα στα κτηρια κτλπ μεχρι 47%

απο γραφικα μου αρεσε ο φωτισμος που εχει..οσον αφορα τα textures οντως δεν ειναι οτι τα καλυτερα αλλα δεν ξερω εμενα με ελκυει η ατμοσφαιρα στο συγκεκριμενο παιχνιδι..ναι με χαλασε αρκετα μπορω να πω οταν με εβγαλε εξω στον δρομο και εβλεπα περα τον δρομο λες και επαιζα san andreas αλλα οκ :P

τα υπολοιπα σε settings τα εχω φουλ

Τελος ελπιζω ναναι καλη η ιστορια χΔ

Δημοσ.

Μετά από αρκετό ψάξιμο κατάφερα να το κάνω να τρέχει σχεδόν πάντα με 60+ fps στο pc της υπογραφής μου (2600k, 970 στα 1080p). Απαραίτητη προϋπόθεση ήταν να ρίξω στα low τα reflections και volumetric effects που είναι τα μεγαλύτερα hogs στο game. Παραθέτω τα settings που χρησιμοποιώ:

Ambient Occulsion: High

Motion Blur: Off

Geometry Detail: High

Shadow Detail: High

Reflection Detail: Low

Volumetric Effects: Low

Antialiasing: Low ( στο high κάνει blur τα πάντα )

Επίσης απαραίτητο για να μειωθεί η θολούρα το sweetFx profile του K-putt https://sfx.thelazy.net/games/preset/6220/ τεράστια η διαφορά(προς το καλύτερο). Βάλτε και anisotropic filtering x16 από nvidia panel και είστε good to go.

• Like 2
Δημοσ.

Τελειώνω αποστολή -> Crash

Μαζεύω περιοδικό, αφίσα, δε ξερω και γω τι -> Crash

Ανοιγώ μενού, παταω Collection -> Crash

@@*^)(Ι%%$|  :X  :X  :X

Phenom ΙΙ έχεις ?

• Like 1
Δημοσ.

Μαζεύω περιοδικό, αφίσα, δε ξερω και γω τι -> Crash

Ανοιγώ μενού, παταω Collection -> Crash

@@*^)(Ι%%$|  :X  :X  :X

ΟΧΙΙΙΙΙ! Δεν εχουν ουτε ιερο, ουτε οσιο! Οχι και στα κοριτσια του Playboy ρε παιδια! :(

Δημοσ.

Μετά από αρκετό ψάξιμο κατάφερα να το κάνω να τρέχει σχεδόν πάντα με 60+ fps στο pc της υπογραφής μου (2600k, 970 στα 1080p). Απαραίτητη προϋπόθεση ήταν να ρίξω στα low τα reflections και volumetric effects που είναι τα μεγαλύτερα hogs στο game. Παραθέτω τα settings που χρησιμοποιώ:

Επίσης απαραίτητο για να μειωθεί η θολούρα το sweetFx profile του K-putt https://sfx.thelazy.net/games/preset/6220/ τεράστια η διαφορά(προς το καλύτερο). Βάλτε και anisotropic filtering x16 από nvidia panel και είστε good to go.

Ερώτηση όποιος μπορεί να μου εξηγήσει,

είμαι με ακριβώς το ίδιο setup 970 2600κ στα 4.0 Ghz 16 gb μνήμη.δοκίμασα τα ίδια settings κ ανεβοκατεβαινω 45-55 μαξ....μου ξεφεύγει κάτι;;

θα ποστάρω αργότερα σκριν με afterburner.

κλειδωμένο στα 60 in-game με gpu 99% k cpu πολύ χαμηλότερα σε απόδοση

Δημοσ.

Πρεπει να ηταν παιχνιδι του 2004 το οποιο αποφασισαν να κυκλοφοροησουν τωρα με το ονομα mafia 3. 512Χ512 tectures upscale απο 720p ενα σωρο bugs..... Την ιδια περιοδο ομως ειχαν βγει αλλα παιχνιδια με 1024χ1024 textures και υποστηριξη αναλυσεων μεγαλυτερες απο 720p αρα μαλλον αυτο καποιυ θε το ξεχασαν και μετα απο 10 χρονια το θυμηθηκαν και ειπαν ε δεν το κυκλοφορουμε τωρα ? Ολη η ποιοτητα του παιχνιδιου θυμιζει παιχνιδι εκεινης της εποχης.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...