Προς το περιεχόμενο

Mafia III

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχουμε πει ηδη οτι λογω των προβληματων που εχει η nvidia σε dx 12 δεν αξιζει απο 970 η 980 να κανεις αναβαθμιση αλλα καλυτερα να περιμενεις το 2018 που θα βγουν οι volta με πληρη υποστηριξη dx12. Γι αυτο δεν πηρα 1080 ακομα. Επεξεργαστη θα παρω τον 7700κ που συφμωνα με  benrhmarks που εχουν διαρευσει ειναι μεχρι 40% ισχυροτερος απο τον 6700κ και θα κυκλοφορησει τον Ιανουαριο αλλα εγω θα περιεμνω μεχρι τελος 2017 που θα βγουν οι pci 4.0 μητρικες γιαιτ ειπαν πως οι νεες καρτες που θα βγουν απο κει και περα δεν θα λειτουργουν σε pci 3.0 η pci 2.0 μητρικες.

Τον έχω όχι με μόνιμο OC αλλά μέσω του boost στα @4.2 δεν πάει και παραπάνω.

Και εγω ετι του εκανα μονιμα oc εδω και 1 μηνα. Μονο μεσω του boost που το εβαλα το target απο 3.7 σε 4.2 οτιδηποτε παραπανω να βαλω κολλαει το pc.

• Απαντ. 857
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όχι δεν έχουμε πει κάτι τέτοιο(Εμείς οι υπόλοιποι τουλάχιστον) και ο 7700K δεν θα 'ναι 40% πάνω από τον 6700K σε καμία διάσταση, σε διαβεβαιώ. Κατά τα άλλα κλασικές μπαρπουτσαλιές Oroku Saki.

Αναβαθμίζεις από 970 σε 1070 ή δεν έχει κάποιο νόημα με τα παιχνίδια που βγάζουν;

Επειδή απ' ότι έχω καταλάβει, μπορείς να ζήσεις και με συμβιβασμούς στα settings, αν ήσουν με 1080P monitor θα σου έλεγα μείνε με την 970. Αλλά σε 1440P αξίζει η μετάβαση για τα επόμενα 2+ χρόνια.

• Like 2
Δημοσ.

Γενικά θεωρείτε ότι καλύπτομαι με τον 3570K για την gtx 1070;

Με το συστημα της υπογραφης (3570Κ@4.5 / GTX 1080@2100, 1440p) πραγματικα δεν εχω δει ενα παιχνιδι που δεν παιζει 100% gpu.

Δεν εχω δοκιμασει το επι του θεματος (και ουτε προκειται) ουτε το τελευταιο DeusEX.

• Like 1
Δημοσ.

Αναβαθμίζεις από 970 σε 1070 ή δεν έχει κάποιο νόημα με τα παιχνίδια που βγάζουν;

η GTX 1070 ειναι απο 80 έως και 100% γρηγοροτερη σε ορισμένες περιπτώσεις απο την GTX 970, και αν παιζεις σε 1080p/144hz ή 1440p ναι αξίζει, βεβαια αυτο εχει να κανει και με τα παιχνιδια που παιζεις, αν εχουν υψηλές απαιτήσει κτλ. Επιπλεον εξαρταται και απο τις δικες σου απαιτησεις.

o τυπος αυτος τα λέει πολύ ωραία και απλά

Δημοσ.

Κακά τα ψέματα επειδή έζησα 1.5 χρόνο την 970...ωραία τα 60 frame κ μπορώ να πω ότι η κάρτα είναι <<σκυλί>> σε 1080 p . αλλά όταν αγόρασα την msi gtx 1080x κ παίζω τα πάντα πάνω από 120 frame σε 2κ ανάλυση και 55..60 frame σε 4κ χωρις αντιαλαιζινκ η κίνηση είναι απίστευτα φυσική κ ομαλή...απλά κολλάς...!!βέβαια το κόστος είναι τεράστιο ειδικά για την Ελλάδα

Δημοσ.

Κακώς, μια χαρά αέρας θα σου παίξει με την 1080 το Deus Ex.

Δε μου αρεσει... Προτιμω παιχνιδια τυπου Skyrim,  tomb raider, witcher, divine divinity κλπ. Εχω βεβαια και 3000 ωρες στο warthunder :P

Αντε στο τσακιρ κεφι να ξεκινησω κανα GTA Που ποτε δε τελειωνω ....

Δημοσ.

Παιδιά μόλις διαπίστωσα κ άλλο πρόβλημα στο παιχνίδι....τράκαρα σε ενα σπίτι κ το αυτοκίνητο απογειώθηκε στο φεγγάρι.....υπάλληλοι απο ta lidl το σχεδίασαν χαχααααα.....συνάντησε κάποιος κατι ανάλογο στο παιχνίδι? ?

Δημοσ.

Παιδιά μόλις διαπίστωσα κ άλλο πρόβλημα στο παιχνίδι....τράκαρα σε ενα σπίτι κ το αυτοκίνητο απογειώθηκε στο φεγγάρι.....υπάλληλοι απο ta lidl το σχεδίασαν χαχααααα.....συνάντησε κάποιος κατι ανάλογο στο παιχνίδι? ?

Συφμωνα με τα βιντεο που δημοσιευσαν σε προηγουμενα ποστ, δε μου φαινεται καθολου περιεργο :P

Δημοσ.

Συφμωνα με τα βιντεο που δημοσιευσαν σε προηγουμε ποστ, δε μου φαινεται καθολου περιεργο :P

έτσι ακριβώς φίλε μου. ..ποια υλοποίηση της gtx 1080 έχεις? Κ σε τι θερμοκρασία δουλεύει? Εγώ έχω την msi gtx 1080x..μέχρι 69 βαθμούς πιάνει στα παιχνίδια

Επίσης τα ρολόγια της καρτας σ εν ώρα παιχνιδιού που βρίσκονται χωρις o.c.εμενα φτάνει 1967 ο πυρήνας

Δημοσ.

έτσι ακριβώς φίλε μου. ..ποια υλοποίηση της gtx 1080 έχεις? Κ σε τι θερμοκρασία δουλεύει? Εγώ έχω την msi gtx 1080x..μέχρι 69 βαθμούς πιάνει στα παιχνίδια

Επίσης τα ρολόγια της καρτας σ εν ώρα παιχνιδιού που βρίσκονται χωρις o.c.εμενα φτάνει 1967 ο πυρήνας

Strix 1080 Gaming με +200 core και +600 μνημες.

με 60% fan καπου αναμεσα σε 60-70C αναλογα το παιχνιδι, με 80% το πολυ 60.

Δεν εχω ιδεα χωρις oc που ειναι τα ρολογια, χωρις οc ετρεξε μονο κατα το πρωτο boot και μεχρι να ρυθμισω το afterburner :P

Δημοσ.

Strix 1080 Gaming με +200 core και +600 μνημες.

με 60% fan καπου αναμεσα σε 60-70C αναλογα το παιχνιδι, με 80% το πολυ 60.

Δεν εχω ιδεα χωρις oc που ειναι τα ρολογια, χωρις οc ετρεξε μονο κατα το πρωτο boot και μεχρι να ρυθμισω το afterburner :P

βασικά άνοιξε το gpu-z την ώρα του παιχνιδιού κ τσέκαρε το κάποια στιγμή αν μπορείς φίλε μου!κ η asus είναι πολύ καλή επιλογή σε 1080..ήμουν ανάμεσα σε αυτην κ msi

Μετά από 3 ώρες συνεχόμενου game μόνο 2 απογειωσεις του στυλ σουπερμαν σε αυτοκίνητο κ πεζό μ έτυχαν...κατά τα άλλα όλα καλά παιδιά....τρέχει ικανοποιητικα το παιχνίδι χωρίς σφάλματα...δοκίμασα από περιέργεια να χτυπήσω στο ίδιο κτήριο να δω αν θα ξαναβρεθω στον ουρανό. ..αλλά ευτυχώς δεν συνέβη το ίδιο....μάλλον όποτε θέλει βγάζει σφάλματα

Δημοσ.

Ναι, σε 1440p είμαι. Απλά αναρωτιέμαι συναρτήσει των παιχνιδιών που κυκλοφορούν.

Δηλαδή ΟΚ, να πάρω περισσότερα frames, αλλά αν είναι να αξιοποιηθούν από ελάχιστα games και τα υπόλοιπα να είναι κακά ports, ξέρω 'γω, κάπως πεταμένα χρήματα μου φαίνονται.

Δημοσ.

Aυτο παντως που οταν χτυπας καποιον στο δρομο η απλα τον σπρωχνεις και πεθαινει ειναι αδιανοητο...ρεαλισμος μηδεν σε ολα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...