Προς το περιεχόμενο

Mafia III

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λογικό να δεις χαοτική διαφορά από Q9550 σε 6600K, δεν υπάρχει καμία επαφή μεταξύ των δύο. Αλλά ο 6600K δεν έχει ουσιαστικές διαφορές με τον 6700K, 4-5FPS το πολύ(Και αυτό αν δουλεύει σωστά το HT).

σε frame όντως δεν έχει μεγάλη διαφορά...εκεί που είδα διαφορά ηταν στο περιβάλλον των Windows λειτουργεί με μεγαλύτερη άνεση το pc..όλα εκτελούνται αστραπιαία

Αυτό που ανέφερα πιο πάνω με την εκτόξευση του πεζού στον αέρα το συνάντησε κάποιος άλλος? ?

• Απαντ. 857
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μηπως εβαλες και καναν ssd μαζι με τον νεο επεξεργαστη?η επεσε κανα φορματ?γτ αλλιως μου κανει εντυπωση να ειναι τοσο πιο γρηγορος σε περιβαλλον windows...

δουλεύω με ssd samsung 1tera 850pro κ εννοείται το format ηταν αναγκαίο

Σίγουρα ανάμεσα σε i5 κ i7 6700k δεν υπάρχει χαοτική διάφορα...απλά είναι αισθητή η διαφορά στην απόδοση

Ειδικά σε κατάσταση overclocking o i7 6700k ξεφεύγει....

Δημοσ.

Γενικά θεωρείτε ότι καλύπτομαι με τον 3570K για την gtx 1070;

θεωρώ οτι δεν καλυπτεσαι 100% ...θεωρώ ότι χάνεις κάποια frame στα παιχνίδια....η 1070 είναι ενα κτηνος....χρειάζεσαι κατι καλύτερο για να δεις την πλήρη απόδοση της
Δημοσ.

Μια χαρά είσαι.

Τώρα είδα ότι έχουμε το ίδιο setup. :-) Πάντως έχω την εντύπωση οτι κάποια frame θα τα κερδίζαμε, βέβαια δεν νομίζω οτι αξίζει. Άσχετο όποιος θέλει με κάνει add στο steam, id: flyawaygr

Δημοσ.

Αναβαθμίζεις από 970 σε 1070 ή δεν έχει κάποιο νόημα με τα παιχνίδια που βγάζουν;

εννοείται πως αναβαθμίζεις....όλα θα σου φανούν διαφορετικά με την άνεση που θα παίζεις τα game στο pc
  • Like 1
Δημοσ.

Αναβαθμίζεις από 970 σε 1070 ή δεν έχει κάποιο νόημα με τα παιχνίδια που βγάζουν;

Εγώ θεωρώ ότι άνετα σε κρατάει η 970 σε ανάλυση 1080p, όχι όμως ότι αν αναβαθμίσεις δεν θα δεις διαφορά σε frame, θα δεις και μπορώ να πω μεγάλη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...