Προς το περιεχόμενο

Mafia III

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

2560x1440 ..το παιχνίδι χρειάζεται ισχυρό επεξεργαστή.πιστευω οτι κ η 970 είναι αρκετή γιαυτό το παιχνίδι με ένα καλό επεξεργαστή.πριν αγοράσω την gtx 1080x είχα 970 κ έτρεχε τα πάντα σε ανάλυση 1080p πάνω από 60 frame

Δημοσ.

Σε 2500 ανάλυση με κλειστό αντιαλαιζινκ κ όλα στο τέρμα

Σου είναι εύκολο να δεις που δουλεύουν ο επεξεργαστής και η κάρτα;

Δημοσ.

Το παιχνίδι έχει κάποια λάθη...μόλις χτύπησα κάποιον με το αυτοκίνητο κ εκτοξεύθηκε σαν πύραυλος στον ουρανό...δεν γνωρίζω αν συμβαίνει κ σε άλλους αυτό

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θα επρεπε ομως να πεφτει ουτε κατω απο 60 fps με 2500κ και 970 σε 1440p. Οκ 100 fps ειναι υπερβολικο. Αν οτι λεει ο John οτι το παιχνιδι θελει ισχυρο επεξεργαστη ισχυει τοτε να γιατι τρεχει σε 6700κ τοσο καλα. Ο 2500κ στα 4.2 που του εχω κανει overclock λετε να φτανει η θελει οπωσδηποτε καλυτερο επεξεργαστη ? Πανω απο 4.2 δεν αντεχει κολλαει με την stock ψυκτρα και κανει επανεκινηση το pc.

φίλε μου απλά αγόρασε εναν επεξεργαστή. .η κάρτα σ είναι μια χαρά. ..άλλωστε στο sait της εταιρείας την έχει προτινομενη γιαυτό το παιχνίδι
Δημοσ.

Γράψτε άκυρο για τις μετρήσεις του GameGPU, τα αποτελέσματά του δεν ισχύουν.

Καλά αυτό είναι το μόνο σίγουρο, ήθελα να ήξερα πως τα βγάλανε.

cpu 100 gpu 44

Εγώ με i5 [email protected] και gtx 1070, cpu 100% gpu 45% - 55%.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Γράψτε άκυρο για τις μετρήσεις του GameGPU, τα αποτελέσματά του δεν ισχύουν.

τι ειναι αυτη; ιστοσελιδα της παραπληροφόρησης; :-D

Δημοσ.

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Το ότι ο CPU χτυπάει 100% στο συγκεκριμένο παιχνίδι, δε σημαίνει ότι δεν είναι αρκετός, αλλά ότι το optimization του παιχνιδιού είναι για τα μπάζα. Το παιχνίδι θέλει πολλά patches για να στρώσει(Αν στρώσει ποτέ).

• Like 3
Δημοσ.

Έχω δοκιμάσει την msi gtx970 με 3 cpu.q9550 όπου έφαγα μεγάλο μπουκάλι στα μισά παιχνίδια που ειχαν κυκλοφορήσει τα τελευταία 1..2 χρόνια. ..μετά αγόρασα i5 6600k κ είδα χαοτικές διαφορές στα frame. .τουλάχιστον 25 frame πάνω παντού....με τον i7 6700k ακόμη περισσότερη επίδοση...κ όλα αυτά με μια 970

Δημοσ.

Δοκιμάστε την επιλογή 60fps και όχι το "unlimited".

Με 60 cap έχω 60% CPU  - 100% GPU.

Επίσης, για να μην απάντησε κανείς μάλλον δε δουλεύει το Steam Overlay γενικά με το reshade ε?

Δημοσ.

Έχω δοκιμάσει την msi gtx970 με 3 cpu.q9550 όπου έφαγα μεγάλο μπουκάλι στα μισά παιχνίδια που ειχαν κυκλοφορήσει τα τελευταία 1..2 χρόνια. ..μετά αγόρασα i5 6600k κ είδα χαοτικές διαφορές στα frame. .τουλάχιστον 25 frame πάνω παντού....με τον i7 6700k ακόμη περισσότερη επίδοση...κ όλα αυτά με μια 970

Λογικό να δεις χαοτική διαφορά από Q9550 σε 6600K, δεν υπάρχει καμία επαφή μεταξύ των δύο. Αλλά ο 6600K δεν έχει ουσιαστικές διαφορές με τον 6700K, 4-5FPS το πολύ(Και αυτό αν δουλεύει σωστά το HT).

• Like 1
Δημοσ.

Δοκιμάστε την επιλογή 60fps και όχι το "unlimited".

Με 60 cap έχω 60% CPU  - 100% GPU.

Επίσης, για να μην απάντησε κανείς μάλλον δε δουλεύει το Steam Overlay γενικά με το reshade ε?

Τι gpu έχεις; Εγώ όταν το κάνω πέφτει η χρήση της cpu γύρω στο 75% - 80%, ανεβαίνει η Gpu στο 75% αλλά underclocked, γύρω στα 950mhz!

Δημοσ.

καλα μου φαινεται θα περιμενω κανα μηνα για αγορα...και αυτο αν στρωσουν τα πραγματα...ποσο κριμα ρε φιλε...μετα κατηγορουμε παιχνιδια που μας αρμεγουν τυπου BF και COD...ειδαμε και τα μεγαλα που ξεχωριζουν τι κανουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...