Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Μην παιρνεις και ορκο...μπορει να συμβαινει και το αντιθετο...πως θα πουλησει η NV εαν δεν υπαρχουν τετοιοι τιτλοι? Θα πουλήσει κάρτες με το Mafia 3 δηλαδή ; Γιατί ; Μήπως έχει τα τρομερά γραφικά ; Εάν έχουν ανέβει οι πωλήσεις στο High-end HW τώρα, σκέψου αν βλέπαμε ακόμα τίτλους σαν το πρώτο Crysis. Σαν ζεστά ψωμάκια θα φεύγαν οι 1080 Απλά εκεί θα πουλούσαν κάρτες οι AMD/NV αλλά οι developers όχι, γιατί η πλειοψηφία θα γκρίνιαζε ότι δεν τρέχει καλά.
vste Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Θα πουλήσει κάρτες με το Mafia 3 δηλαδή ; Γιατί ; Μήπως έχει τα τρομερά γραφικά ; Μα για το αντιθετο πρεπει να πιεσουν οι καταναλωτες φιλτατε (και υπολοιποι). Οκ θελω να παρω την νεα gpu/cpu/mb. Εχω τα χρηματα και το μερακι. Εσυ κα Nvidia μπορεις να κανεις κατι ωστε να δω ανταποδοση σαν hard core user για τα χρηματα που εσκασα; Εχεις δυναμη να πιεσεις τις εταιριες παραγωγης να κανουν σωστα την δουλεια τους; Αν οχι ποιος ο λογος να αγορασω το προιον σου; Δυστυχως παιδια, περισυ και φετος ενω βγηκαν και παιχνιδαρες σε pc, εχουμε και ενα πολυ μεγαλο ποσοστο απο αρπαχτες. Και καποτε (εποχη crysis) ελεγες οτι αν εχω το μηχανημα θα το τρεξω. Σημερα πληρωνεις τρελα ποσα και βλεπεις παραδειγματα σαν το Mafia η το No Man's Sky. Μην ξεχνατε οτι το μεγαλο crash των videogames που εγινε στις ΗΠΑ το 83 για αυτο το λογο εγινε. Και μετα προκειμενου να ισιωσει η Nintendo εβγαλε το Seal of quality. 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 H NV προμοτάρει το 4Κ για να πουλήσει High-end κάρτες, οι developers φτιάχνουν τα παιχνίδια σύμφωνα με τον lowest common denominator(Που είναι το OG Xbox One), οπότε στο PC δεν βλέπουμε High-end visuals αφού όπως λέει η nUbisoft, είναι άδικο το παιχνίδι στο PC να δείχνει πολύ καλύτερα από τις κονσόλες. Λες και το High-end PC κοστίζει 299$ όσο η κονσόλα. Κάθε φορά που θυμάμαι τέτοιες μαλακισμένες δηλώσεις συγχύζομαι. Η NV και η AMD δεν μπορούν να κάνουν απολύτως τίποτα, παρά μόνο να τα σκάσουν για specific optimizations για τις κάρτες τους(Async, GameWorks κλπ). 1
tolisrx8 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δηλαδη τι ακριβως ειναι το φανταστικο σεναριο.Οτι ειπε η nvidia και η Amd να βγαλουν το παιχνιδι με κλειδωμενα 30fps την ημερα κυκλοφοριας του?Θα τρελαθουμε τωρα? Οκ σε καποιους τιτλους μπορει να το κανουν ετσι για να σπρωξουν τις νεες τους καρτες οι εταιριες δεν ειναι κατι το απιθανο αλλα ειπαμε οχι τοσο ακραια πραγματα. Μηπως φταιει η Nvidia και η Amd και για την περιπτωση του No Mans Sky? Δεν αναφερομαι συγκεκριμενα στα 30fps,αλλα οταν ξεκλειδωσουν μην νομιζεις οτι θα εχεις 60αρι με μια 970-980-1060-480... το εχουμε δει το παραμυθι σε αρκετους τιτλους...Μια χαρα βαζουν το χερακι τους nvidia-amd για να πουλησουν τις νεες "ναυαρχιδες"...
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Για όλο αυτό το σκηνικό, φταίει και ο κόσμος όμως. Γιατί όταν βγήκε το πρώτο Crysis, γκρινιάζαν επειδή δεν μπορούσαν με mid-range συστήματα να το max-άρουν. Γιατί ρε μεγάλε να max-άρεις ένα παιχνίδι με GPU των 200 ευρώ ; Και οι κάρτες των 600-700 ευρώ γιατί υπάρχουν ; Αυτά βλέπαν στην Crytek και ξενέρωσαν και πήραμε ένα πολύ χειρότερο Crysis 2. Ο περισσότερος κόσμος, δυστυχώς είναι τσακωμένος με την λογική. Το βλέπουμε παντού αυτό, στην καθημερινότητά μας, στο τι ψηφίζουμε, στην βιομηχανία του video gaming κλπ κλπ. Και όσο περνάνε τα χρόνια χειροτερεύει η κατάσταση.
vste Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 H NV προμοτάρει το 4Κ για να πουλήσει High-end κάρτες, οι developers φτιάχνουν τα παιχνίδια σύμφωνα με τον lowest common denominator(Που είναι το OG Xbox One), οπότε στο PC δεν βλέπουμε High-end visuals αφού όπως λέει η nUbisoft, είναι άδικο το παιχνίδι στο PC να δείχνει πολύ καλύτερα από τις κονσόλες. Λες και το High-end PC κοστίζει 299$ όσο η κονσόλα. Κάθε φορά που θυμάμαι τέτοιες μαλακισμένες δηλώσεις συγχύζομαι. Η NV και η AMD δεν μπορούν να κάνουν απολύτως τίποτα, παρά μόνο να τα σκάσουν για specific optimizations για τις κάρτες τους(Async, GameWorks κλπ).Ξαναδιαβασε λιγο αυτο που εγραψα για το oculus. Που μπορω προσωπικα να σου εγγυηθω οτι ισχυει. Αν η καθε Nvidia/AMD/Intel δει μειωση κερδων κατι θα πρεπει να κανει. Ειτε να ζορισει developers, ειτε να χρηματοδοτήσει το νεο crysis ωστε να πουλησει τις καρτες της, ειτε.. Ειναι και αυτο κομματι της καταναλωτικης κουλτουρας.
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Κάρτες πουλάνε, διότι δουλεύει καλά το marketing και εκτός αυτού, βοηθάει και η κατάσταση στις κονσόλες σε όλο αυτό. Σου λέει ο άλλος, θα τα σκάσω σε καλή GPU να έχω 60FPS. Το Mafia 3 ή μάλλον η Hangar 13 θέλει να καταργήσει ακόμα και αυτό, να κονσολοποιηθεί εντελώς το PC. Κακά visuals, 30FPS lock, κονσολό-ΑΑ με μεγάλη θολούρα που δεν μπορείς να απενεργοποιήσεις κλπ.
Fulgore Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Ξαναδιαβασε λιγο αυτο που εγραψα για το oculus. Που μπορω προσωπικα να σου εγγυηθω οτι ισχυει. Αν η καθε Nvidia/AMD/Intel δει μειωση κερδων κατι θα πρεπει να κανει. Ειτε να ζορισει developers, ειτε να χρηματοδοτήσει το νεο crysis ωστε να πουλησει τις καρτες της, ειτε.. Ειναι και αυτο κομματι της καταναλωτικης κουλτουρας. Που κολλαει το Occulus με τα multiplatform παιχνιδια που βλεπουμε τα τελευταια χρονια και τα console ports. Μην μπερδευουμε αλλα πραγματα μεταξυ τους. Μιλαμε και αναφερομαστε σε συγκεκριμενα πραγματα που φυσικα εχουν σχεση με το Mafia 3 του τιτλου.
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Anyway, βγήκε το patch. Τώρα γκρινιάζουν ότι δεν έχει κλειδωμένο 60άρι.
vste Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Που κολλαει το Occulus με τα multiplatform παιχνιδια που βλεπουμε τα τελευταια χρονια και τα console ports. Μην μπερδευουμε αλλα πραγματα μεταξυ τους. Μιλαμε και αναφερομαστε σε συγκεκριμενα πραγματα που φυσικα εχουν σχεση με το Mafia 3 του τιτλου. Κολαει και παρα κολαει. Αν εσυ ως καταναλωτης δειξεις οτι δεν ανεχεσαι παραδειγματα σαν το Mafia 3 και δουν οτι τα κερδη πεφτογν στα ταρταρα θα υπαρξει ενα quality control. Η Atari την εποχη του crash ειχε αφησει ελευθερη την κυκλοφορια των παιχνιδιων στις κονσολες της. Ακριβως οπως ειναι και στο PC. Οταν ο κοσμος γυρισε μαζικα την πλατη του (πραγμα που πιστευω οτι δεν απεχει τρελα να γινει στην σημερινη εποχη των DLC, Patches, Season Pass, Carbon copy open world games like Nubisoft, unoptimized mess) η πλατφορμα κατέρρευσε. Μετα χρειάστηκε τρελος ελεγχος απο την Nintendo ωστε να ανακαμψει παλι. Δεν ζουμε σε καλη περιοδο gaming. Ναι μπορει να γραφω βλακειες, αλλα ολοι μας συμφωνουμε οτι κατι πρεπει να γινει ωστε να.μην εχουμε παραδειγματα σαν το Mafia.
nektarios_rs Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Κατέβασα το patch..Στο low έχω 60fps με την επιλογή unlimited fps.Στο medium 40-45Στο high 35Το αστείο είναι ότι με mix medium/high πάλι 45 έχω.Ένα άλλο αστείο είναι πως η μόνη διαφορά οπτικά ανάμεσα presets είναι τα volumetric effects (στα medium και high ο ήλιος και τα φώτα είναι πιο έντονα). 970 έχω αλλά και οι 1070/1080 έχουν παρόμοια απόδοση σε 1080p απ' ότι λένε στο hub. Να γιατί το είχαν κλειδώσει στα 30... Τουλάχιστον στα 45fps το adaptive vsync δουλεύει και δεν υπάρχει tearing πλέον. Η κίνηση γενικά είναι αισθητά πιο όμαλή.
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Ρίξε τα reflections, αυτά διαβάζω ότι ρίχνουν το frame-rate.
nektarios_rs Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Βασικά reflections και volumetric effects σε εμένα τουλάχιστον από το low στο high ρίχνουν έως και 20fps. Τουλάχιστον αν υπήρχαν όντως reflections να πω πάει στο καλό, αλλά αυτές είναι reflections από τα lidl.... 1
vfragos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Κατέβασα το patch.. Στο low έχω 60fps με την επιλογή unlimited fps. Στο medium 40-45 Στο high 35 Το αστείο είναι ότι με mix medium/high πάλι 45 έχω. Ένα άλλο αστείο είναι πως η μόνη διαφορά οπτικά ανάμεσα presets είναι τα volumetric effects (στα medium και high ο ήλιος και τα φώτα είναι πιο έντονα). 970 έχω αλλά και οι 1070/1080 έχουν παρόμοια απόδοση σε 1080p απ' ότι λένε στο hub. Να γιατί το είχαν κλειδώσει στα 30... Τουλάχιστον στα 45fps το adaptive vsync δουλεύει και δεν υπάρχει tearing πλέον. Η κίνηση γενικά είναι αισθητά πιο όμαλή. 1070 έδώ, όλα high κάτω από 60 δεν πέφτει, συνήθως 75-85, έχω δεί και πάνω από 100. Η cpu δουλεύει στο 100% ή κάρτα γύρω στο 55%
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα