Προς το περιεχόμενο

Mafia III

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εαν γνωριζω την απαντηση θα βοηθησω τον καθε φιλο που ρωταει για να μην μπαινει στον κοπο να ψαχνει..αυτη ειναι η λογικη μου..και αυτο ειναι το σωστο..σε αυτο δεν υπαρχει το πως βλεπει ο καθενας τα πραματα..

Εαν ειναι τοσο μεγαλος κοπος να ψαξει ο αλλος για τοσο απλα πραγματα που δεν παιρνουν ουτε μισο λεπτο,τοτε τι να πω. 

τα forum χασαν την ουσια τους απο την στιγμη που καποιοι βαριουνται να διαβασουν κατι το οποιο τους ενδιαφερει δεν νμζ ειναι αυτος ο ορισμος των φορουμ...διαλογος και ανταλλαγη αποψεων ειναι οχι ρωταω γτ βαριεμαι και απαιτω απαντηση χθες γτ ολοι την ξερετε αρα μπορειται να την μοιραστειτε!

Οτι ακριβως γραφτηκε πιο πανω πολυ σωστα. 

• Απαντ. 857
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επανερχομαι..εαν ειναι τοσο μεγαλος κοπος απο το να απαντησεις την εξυπναδα,να γραψεις ενα ναι ή οχι τοτε τι να πω και γω..

• Like 3
Δημοσ.

Επανερχομαι..εαν ειναι τοσο μεγαλος κοπος απο το να απαντησεις την εξυπναδα,να γραψεις ενα ναι ή οχι τοτε τι να πω και γω..

Οσο μεγαλος κοπος ειναι για τον αλλο να πατησει 1-2σελιδες πισω και να δει μονος του αυτα που παει να ρωτησει αν εχουν αναφερθει ή οχι. 

Τεσπα οτι ειχα να πω προσωπικα το ειπα(που ολως τυχαιως δεν απεχει πολυ απο το τι πιστευουν και οι περισσοτεροι αλλα τεσπα) ,επειδη τσαμπα σελιδες συμπληρωνονται και δεν αξιζει κιολας ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του.

Το patch για unlock frames υποτιθεται θα βγει σημερα ή αυριο(με οτι αλλα προβληματα μπορει να φερει αυτο)και τα reviews του παιχνιδιου αναμενονται απο αρχες εβδομαδας.

Δημοσ.

Παλικάρια πείτε τα αλλου..με πμ ξερω γω. Ξεφυγαμε.

Δεν εχω παιξει πολυ αλλα μεχρι στιγμης το περιβαλλον μου φαινεται ψιλοάδειο. Λίγος κοσμος λιγα αμαξια.. Στο 2 ο κοσμος ηταν περισσοτερο ζωντανος

Και φυσικα το preset του Κ-putte εδιωξε τη βαζελινη !

Δημοσ.

Παλικάρια πείτε τα αλλου..με πμ ξερω γω. Ξεφυγαμε.

Δεν εχω παιξει πολυ αλλα μεχρι στιγμης το περιβαλλον μου φαινεται ψιλοάδειο. Λίγος κοσμος λιγα αμαξια.. Στο 2 ο κοσμος ηταν περισσοτερο ζωντανος

Και φυσικα το preset του Κ-putte εδιωξε τη βαζελινη !

Οντως ξεφυγε η κουβεντα αλλα ουτως ή αλλως δεν μπορει να γινει και κατι καλυτερο οπως εχω ηδη γραψει οταν δεν υπαρχει καν review για ολους τους υποψηφιους αγοραστες και περιμενει ο κοσμος να δει τι θα γινει με τα patch που εχει ταξει η εταιρια.

Γιαυτο και γραφουμε να αποφευγει ο κοσμος τα Pre order γιατι υπαρχουν εταιριες που βγαζουν τα παιχνιδια επιτηδες νωριτερα απο οσο πρεπει με πολλα προβληματα.

Δημοσ.

FPS uncap και SweetFX οπωσδήποτε, αλλιώς δεν παίζεται.

Και να φυγει το fps cap και να βαλεις και sweetfx να δειχνει πιο ομορφο,αν το υπολοιπο παιχνιδι ειναι open world αλλα με αδειο κοσμο και οι αποστολες βαρετες ε δεν νομιζω να κανουν την διαφορα.

Δημοσ.

Θα το παίξω και θα δω, και για το Mafia 2 είχαν ακουστεί κακά λόγια αλλά το τερμάτισα 3-4 φορές.

Το Gameblog.fr που έδωσε 50/100 στο Mafia 3, είχε δώσει 40/100 στο Mafia 2 και έλεγε ακριβώς τα ίδια..

http://www.metacritic.com/game/pc/mafia-ii

Δημοσ.

Αναρωτιέμαι ποιος είναι περισσότερο συνυπεύθυνος γι' αυτή τη σαπίλα, εκείνος που τα σκάει για να το αγοράσει, ή εκείνος που του το φέρνει ο μπάρμπας του.

• Like 1
Δημοσ.

Απλά θα αφήσω αυτό εδώ.

https://www.youtube.com/watch?v=JZokdmzvDGA

Απλά γελάω... για να μην κλάψω.... Ευτυχώς κρατήθηκα και δεν έκανα pre-order...

Πω πω.....Πραγματικα για κλαματα....κριμα κριμα γιατι το mafia 1-2 ηταν εξαιρετικα παιχνιδια..Πρωτη φορα βλεπω τετοιο πραμα....Τοσα bugs..

Δημοσ.

Απλά θα αφήσω αυτό εδώ.

https://www.youtube.com/watch?v=JZokdmzvDGA

Απλά γελάω... για να μην κλάψω.... Ευτυχώς κρατήθηκα και δεν έκανα pre-order...

Ποικιλια συναισθηματων βλεποντας το παραπανω.

:D  :lol:  :shock:  :cry:  :angry:

Αναρωτιέμαι ποιος είναι περισσότερο συνυπεύθυνος γι' αυτή τη σαπίλα, εκείνος που τα σκάει για να το αγοράσει, ή εκείνος που του το φέρνει ο μπάρμπας του.

Οι reviewers που κλασσικα θα παιξουν την εκδοση για κονσολες που αν δεν εχει τα μισα απο τα παραπανω θα του δωσουν και καλο score.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...