Προς το περιεχόμενο

Mafia III

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ουτως ή αλλως για το παιχνιδι στην παρουσα φαση κουβεντα δεν μπορει να γινει γιατι

Οσο για τα περι του παιχνιδιου που λες ,και να θελουμε δεν μπορουμε να πουμε και πολλα ουτως ή αλλως οπως φανταζομαι θα γνωριζεις.

Απο την μια υπαρχει αναμονη για το patch που εχει υποσχεθει η εταιρια,απο την αλλη δεν το εχουν αγορασει και πολλοι με αυτα που διαβαζουν ,και δεν εχουν ακομα κυκλοφορησει και τα reviews.

Δε το πατε pm, λεω τωρα γω?

Δημοσ.

Οχι φίλε fulgore...δεν θα κάτσω να διαβάσω 30 σελίδες. Ευχαριστώ rpdrummer για την άμεση απάντηση σου

Και το hype που είχα έπεσε κατακόρυφα. Skip λοιπόν και περιμένουμε Dishonored 2...

Δεν είδαν τι έγινε με το arkham knight και τόλμησαν να βγάλουν game με 30 fps cap και τόσο broken?

Διαβάζω ότι δεν έδωσαν ούτε καν review copies σε μεγάλα gaming site & περιοδικά και ότι πολλά reviews θα βγουν από βδομάδα μιας και μόλις σήμερα ξεκίνησαν να παίζουν το παιχνίδι. Μωρέ έχουμε ξεφύγει για τα καλά λέμε :( βρε ουστ. Τα σχόλια ότι το παιχνίδι στην ουσία είναι μία επανάληψη πληθαίνουν. Όποιος το παίζει να μας δώσει τα φώτα του. Επίσης στα 30 locked πως είναι η αίσθηση; θα μπορέσουν άτομα με παλαιότερης γενιάς κάρτες 670/680/770 να το τρέξουν ή θα έχουμε βούτες ;

Ως προς το framerate, ανακοινώθηκε πως ετοιμάζουν ήδη patch το οποίο -όπως διευκρίνισαν σήμερα- εφόσον εξελιχθούν ομαλά τα πράγματα θα ανέβει μέσα στο σαββατοκύριακο.

Εμένα πάντως με φοβίζει αυτό.

Το παιχνίδι από ότι φαίνεται το δημιούργησαν με βάση τα 30fps και τώρα προσπαθούν να το πάνε στα 60.

Ελπίζω να το κάνουν σωστά ώστε να μην υπάρξουν άλλα προβλήματα.

Ως εκ θαύματος 2 σελίδες πίσω απ την ερώτηση σου έχει 4 αναφορές στο framerate οχι 30 σελίδες πίσω και ενώ απ την μια ρωτάς 2 πράγματα που μπορείς πολύ εύκολα να βρεις απαντήσεις εντός και εκτός του φόρουμ, απ την μια δεν μπαίνεις στην διαδικασία να δεις μια, δυο σελίδες πίσω πολύ εύκολα μπαίνεις στην διαδικασία να προσπαθήσεις να βγάλεις τους πάντες κακούς που δεν κάνανε το google για σένα!

Ps Στο steam είναι και στα popular new releases και ως new on steam στο παράθυρο που δείχνει νέα και προτεινόμενα παιχνίδια και χθες ή προχθές ήταν και το backround του store πριν βάλουν το publishers sale. Επίσης  είναι retailer στο site του game και αν γράψεις mafia 3 στα 5 πρώτα λήμματα ειναι και η σελίδα του mafia στο steam.

• Like 2
Δημοσ.

Ωπα ,αλλαζει το θεμα τοτε.Σου αρεσε το watch dogs?Κατσε να το ξανασκεφτω για αγορα για το μαφια.

Όχι δεν μου άρεσε σαν παιχνίδι.

Σίγουρα όμως πέρασα καλύτερα από το Mafia.

Δημοσ.

Άρα το mafia είναι αισχος, γιατί το watch dogs ήταν κακό προς μέτριο και φαντάζομαι για σύγκριση με GTA ούτε λόγος..

Δεν έχω παίξει πολλές ώρες αλλά μέχρι στιγμής το θεωρώ πολύ καλό παιχνίδι, καλύτερο από Watch dogs σίγουρα πάντως, δεν αναφέρομαι στον τεχνικό τομέα.

Υπόψιν δεν έχω παίξει το mafia 2 για να έχω μέτρο σύγκρισης με αυτό.

Δημοσ.

Οταν καθομαι και ακουω υποδειξεις σε αλλους απο ατομα με σχεδον μηδενικη παρουσια και συμμετοχη(στην παρουσα φαση στο pc gaming)ειναι πραγματικα να απορεις για το ποιος εχει κατανοησει τι ρολο ακριβως βαρανε τα forum.

..Η συμμετοχή να ξέρεις εξαρταται και απο τις απαντησεις που δινουν οι βετερανοι των forum ..
  • Like 1
Δημοσ.

Αν κρινω σε γενικες γραμμες για το τι διαβαζω στα reviews σαν πρωτες εντυπωσεις βλεπω το παιχνιδι να παιζει σε σκορ μεταξυ 6.5-7

Δημοσ.

Συνεχιζω γτ δε μπορω να το χωνέψω..

Ποσο τραγικο ειναι να απαντατε σε καποιον να ανατρεξει στην προηγουμενη σελιδα για να βρει την απαντηση..

Χανεις το χρονο σου για να απαντησεις την εξυπναδα παρα να του πεις ενα ναι ή οχι.

Οσον αφορα τη μηδαμινη συμμετοχή μην αναρωτιέστε μερικοι αφου ιδιοι απαντατε οτι υπαρχει το google..

• Like 2
Δημοσ.

Εντάξει φιλε μ τότε σταμάτα να σχολιάζεις εδώ μέσα αφού είπαμε όλα θα στα λύσει το google....δεν υπάρχει λογος να κάνεις εγγραφή σε forum...με αυτόν τον τροπο αν το καταλαβες προσβάλλεις την ύπαρξη του forum....αλλά συγνώμη είπαμε έχεις τεράστια εμπειρία εδώ μέσα κ έχεις το αλάνθαστο....έβγαλε κ αρχηγούς τώρα το forum κ θα μας λένε τι θα ρωτάμε κ τι όχι....

Συνεχιζω γτ δε μπορω να το χωνέψω..

Ποσο τραγικο ειναι να απαντατε σε καποιον να ανατρεξει στην προηγουμενη σελιδα για να βρει την απαντηση..

Χανεις το χρονο σου για να απαντησεις την εξυπναδα παρα να του πεις ενα ναι ή οχι.

Οσον αφορα τη μηδαμινη συμμετοχή μην αναρωτιέστε μερικοι αφου ιδιοι απαντατε οτι υπαρχει το google..

Αλλος το πηγε αλλου το θεμα αγαπητε μην τα γραφουμε τα ιδια συνεχεια. Ουτε κατι παραλογο αναφεραμε.

Ναι εχεις δικιο το πετυχες.Δεν μπαινει ο αλλος στα προσφατα pc games να σχολιασει για αυτα επειδη υπαρχει το google.....Ε ρε τι διαβαζουμε παλι...

Δημοσ.

Εχετε αναλογιστει οτι ο αλλος δεν μπαινει στη διαδιακασια να ρωτησει γτ υπαρχουν απαντησεις σαν τις (βλ προηγουμενη σελιδα)..

• Like 2
Δημοσ.

Εχετε αναλογιστει οτι ο αλλος δεν μπαινει στη διαδιακασια να ρωτησει γτ υπαρχουν απαντησεις σαν τις (βλ προηγουμενη σελιδα)..

Ολοι οι ενδιαφερομενοι του εν λογω παιχνιδιου θες να μας πεις οτι θελουν να ρωτησουν αν το παιχνιδι τρεχει στα 30fps και αν τρεχει για steam.Μαλιστα.....

Εχεις εσυ αναλογιστει οτι ο αλλος δεν μπαινει καν στην διαδικασια να ρωτησει γιατι πολυ απλα δεν τον ενδιαφερει το παιχνιδι,θα το παιξει απο τον Θειο κλασσικα τσαμπε ή οτι δεν ειναι τοσο δημοφιλες/εμπορικο παιχνιδι για να υπαρχει μεγαλο ενδιαφερον(για το Mafia 3 μιλαω συγκεκριμενα οχι για τα προηγουμενα)σε σχεση πχ με το GTA απο το οποιο δανειζεται αρκετα στοιχεια?

• Like 1
Δημοσ.

Καλα κανει κ δεν ρωταει τοτε...δλδ σε καθε σελιδα θα λεμε τα ιδια και τα ιδια για 20 διαφορετικους που δεν τα ειδαν?και εγω δεν εξεταζω συμμετοχη και λοιπα που αναφερθηκε...ιδιο πραγμα ειναι.Ειτε με ρωταει ο Fulgore με καθημερινη συμμετοχη σε ολα τα νηματα και κοντα 19k posts ειτε εσυ με σχεδον μηδαμινη και λιγοτερο απο 300 posts την ιδια απαντηση θα παρει...και ναι θα ειναι διαβασε το νημα...Υποτιθεται ειναι κατι που σε ενδιαφερει να μαθεις οπως πολλοι αλλοι...αν αρχισει ο καθενας να ρωταει το μακρυ και το κοντο του χωρις να διαβαζει το νημα τρεχα γυρευε...Πες μου τοτε τι θα συνεβαινε...

• Like 1
Δημοσ.

Καλα κανει κ δεν ρωταει τοτε...δλδ σε καθε σελιδα θα λεμε τα ιδια και τα ιδια για 20 διαφορετικους που δεν τα ειδαν?και εγω δεν εξεταζω συμμετοχη και λοιπα που αναφερθηκε...ιδιο πραγμα ειναι.Ειτε με ρωταει ο Fulgore με καθημερινη συμμετοχη σε ολα τα νηματα και κοντα 19k posts ειτε εσυ με σχεδον μηδαμινη και λιγοτερο απο 300 posts την ιδια απαντηση θα παρει...και ναι θα ειναι διαβασε το νημα...Υποτιθεται ειναι κατι που σε ενδιαφερει να μαθεις οπως πολλοι αλλοι...αν αρχισει ο καθενας να ρωταει το μακρυ και το κοντο του χωρις να διαβαζει το νημα τρεχα γυρευε...Πες μου τοτε τι θα συνεβαινε...

Η συμμετοχη που ανεφερα δεν παει στο οτι οποιος εχει πιο πολλα post ειναι πιο μαγκας.Παει ομως στο οτι οποιος εχει ενα συγκεκριμενο αριθμο post και πανω (και αρα εχει ασχοληθει γενικα με pc gaming θεματα),θα κατσει να ψαξει απο μονος του τοσο απλα πραγματα οπως τα προηγουμενα.

Δημοσ.

Εαν γνωριζω την απαντηση θα βοηθησω τον καθε φιλο που ρωταει για να μην μπαινει στον κοπο να ψαχνει..αυτη ειναι η λογικη μου..και αυτο ειναι το σωστο..σε αυτο δεν υπαρχει το πως βλεπει ο καθενας τα πραματα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...