Προς το περιεχόμενο

Mafia III

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα forum χασαν την ουσια τους απο την στιγμη που καποιοι βαριουνται να διαβασουν κατι το οποιο τους ενδιαφερει...ειναι σαν τα παιδακια που σε μικρη ηλικια βαριουνται να διαβασουν και να μαθουν την ιστορια απ΄εξω για το σχολειο και θελουν την μαμα τους να τους την ξαναπαραδωσει για να την "καταλαβουν" καλυτερα...εεε δεν νμζ ειναι αυτος ο ορισμος των φορουμ...διαλογος και ανταλλαγη αποψεων ειναι οχι ρωταω γτ βαριεμαι και απαιτω απαντηση χθες γτ ολοι την ξερετε αρα μπορειται να την μοιραστειται!

• Like 1
Δημοσ.

Ο δάσκαλος στο σχολείο φίλε μου είναι υποχρεωμένος να σ απαντησει στις ερωτήσεις σου όσες φορές χρειάζεται.....μάλλον λάθος στα μάθανε....κ οι εξυπναδες συνεχίζονται....είναι αυτό που έλεγα. ..κάποιοι έχουν χρόνο για ειρωνικες απαντησεις κ όχι επι του ερωτηματος που θέτει ο οποιοσδήποτε εδώ μέσα. ...χάνοντας με αυτόν τον τρόπο την ουσία του θέματος

Επειδή το θέμα ξεφεύγει. ...σταματώ εδώ το διάλογο.το θεμα μας είναι το mafia 3...προσωπικά οταν το παίξω αρκετά θα εκφρασω την άποψη μ...κ θα απαντήσω σε όλες τις ερωτήσεις που ενδιαφέρουν τυχόν αγοραστές. .ευχαριστώ

Δημοσ.

Έλα μωρέ πως κάνετε έτσι... λες και δεν ξέρετε ότι πάντα υπάρχει ο τύπος που βαριέται να διαβάσει 30 σελίδες. Ignore him, ή απαντήστε του. Θα μάθει μόνος του, δεν χρειάζεται να κάνουμε κηρύγματα για το πως πρέπει να δουλεύει το forum. (i just did one :P)

• Like 1
Δημοσ.

Αλεξανδρε πριν απαντήσεις διάβασε καλύτερα αυτο που γράφω!ευχαριστώ. ...κ επι του θέματος εδώ μέσα το insomnia υπάρχει για να γίνεται διάλογος για οποιοδήποτε ερώτημα....όποιος έχει την διάθεση βέβαια...όποιος δεν έχει κατανοήσει ακόμη την ύπαρξη των forum καλύτερα είτε να μην σχολιάζει είτε να αποχωρήσει από αυτά....η διαφορά ανάμεσα σε forum κ μηχανη αναζητησης ειναι πως η πρωτη δημιουργει αμεσο διαλογο κ αμεση απαντηση στο ερώτημα σου απο καποιον που το εχει παιξει κ όχι από το οποιοδήποτε site που μπορεί στο κάτω κάτω να επιδιώκει κ καποια δισφημιση για χ..ψ λόγους....αυτά από εμένα γτ η εξυπνάδα πάει σύννεφο εδώ μέσα....

Αλλά μόνο κ μόνο που κάποιοι γνωρίζουν την απάντηση στο ερώτημα μ....κ αντι να απαντήσουν με 2 λεξεις ειρωνευονται ανούσια μάλλον εχασαν την ουσία του forum. .....βλέπεις χρόνο για να ειρωνευτουν έχουν για απάντηση όμως όχι. ....τα συμπεράσματα δικα σας..

Οταν καθομαι και ακουω υποδειξεις σε αλλους απο ατομα με σχεδον μηδενικη παρουσια και συμμετοχη(στην παρουσα φαση στο pc gaming)ειναι πραγματικα να απορεις για το ποιος εχει κατανοησει τι ρολο ακριβως βαρανε τα forum.

Οντως ο σκοπος τους ειναι η ανταλλαγη γνωμεων και αποψεων οπως επισης και η επιλυση συγκεκριμενων αποριων που χρειαζονται παραπανω ψαξιμο ή δεν ειναι τοσο απλες στο να τις βρει ο αλλος μονος του.

Το θεμα ομως ειναι(οπως θα επρεπε να γνωριζες μιας και εισαι στο forum τοσα χρονια)οτι οι περισσοτεροι απλα μπενουν και ρωτανε πραγματα που μπορουν να βρουν πολυ ευκολα με μια γρηγορη αναζητηση και μονοι τους,χωρις δηλαδη να εχουν ιδιαιτερες γνωσεις.

Και επειδη αυτοι που γενικα ασχολουνται με συγκεκριμενα θεματα οπως το Pc gaming ειναι λιγοι(ειπαμε περισσοτεροι μπαινουν για να ρωτανε κυριως παρα για ανταλλαγη αποψεων και διαλογο)γιαυτο και η ειρωνια καποιες φορες δυστηχως ειναι αναγκαια.

Καλησπέρα παιδιά! Επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω το mafia 3.θέλω να ρωτήσω 2 πράγματα. 1.το παιχνίδι όντως είναι κλειδωμένο στα 30 fps? Κ 2. Παίζει μέσω steam? Δλδ είναι άχρηστο το dvd κ χρειάζεται μόνο το κλειδί του παιχνιδιού? ?ευχαριστώ

Και για να γινουμε συγκεκριμενοι εγιναν οι παρακατω 2 ερωτησεις. και τις δυο ερωτησεις θα μπορουσες να τις βρεις μονος σου αν τις εγραφες στα αγγλικα ακριβως οπως ρωτας παραπανω στο google.

Δημοσ.

Φιλε μ..δεν υπάρχουν χαζές ερωτήσεις. ..μόνο χαζές απαντήσεις!για σένα μπορεί να είναι χαζή μια απάντηση για κάποιον άλλο όχι όμως.

Δημοσ.

Φιλε μ..δεν υπάρχουν χαζές ερωτήσεις. ..μόνο χαζές απαντήσεις!για σένα μπορεί να είναι χαζή μια απάντηση για κάποιον άλλο όχι όμως.

Ειδες να εγραψα πουθενα για χαζη ερωτηση?Σου εγραψα να δεις στην προηγουμενη σελιδα για τις ερωτησεις που ρωτας(ειδικα για τα 30fps εχει 1000αναλυθει στις τελευταιες σελιδες και εσυ απαντησες οτι σιγα μην κατσεις να διαβαζεις 30σελιδες.

Αρα ειναι ακριβως οπως το ανεφεραν ορισμενοι.Και βαριομαστε να διαβασουμε λιγα post πιο πισω ορισμενοι και την λεμε και στους αλλους.Ωραια λογικη.

Οσο για τα περι του παιχνιδιου που λες ,και να θελουμε δεν μπορουμε να πουμε και πολλα ουτως ή αλλως οπως φανταζομαι θα γνωριζεις.

Απο την μια υπαρχει αναμονη για το patch που εχει υποσχεθει η εταιρια,απο την αλλη δεν το εχουν αγορασει και πολλοι με αυτα που διαβαζουν ,και δεν εχουν ακομα κυκλοφορησει και τα reviews.

• Like 2
Δημοσ.

Εντάξει φιλε μ τότε σταμάτα να σχολιάζεις εδώ μέσα αφού είπαμε όλα θα στα λύσει το google....δεν υπάρχει λογος να κάνεις εγγραφή σε forum...με αυτόν τον τροπο αν το καταλαβες προσβάλλεις την ύπαρξη του forum....αλλά συγνώμη είπαμε έχεις τεράστια εμπειρία εδώ μέσα κ έχεις το αλάνθαστο....έβγαλε κ αρχηγούς τώρα το forum κ θα μας λένε τι θα ρωτάμε κ τι όχι....

Δημοσ.

Εντάξει φιλε μ τότε σταμάτα να σχολιάζεις εδώ μέσα αφού είπαμε όλα θα στα λύσει το google....δεν υπάρχει λογος να κάνεις εγγραφή σε forum...με αυτόν τον τροπο αν το καταλαβες προσβάλλεις την ύπαρξη του forum....αλλά συγνώμη είπαμε έχεις τεράστια εμπειρία εδώ μέσα κ έχεις το αλάνθαστο....έβγαλε κ αρχηγούς τώρα το forum κ θα μας λένε τι θα ρωτάμε κ τι όχι....

Τις απαντησεις που ηθελες τελος παντων τις πηρες.Περαν τουτου γιατι το συνεχιζεις (αφου οπως βλεπεις και απο τους υπολοιπους που συμμετεχουν οτι αδικο εχεις)και επιμενεις δεν καταλαβαινω.

• Like 2
Δημοσ.

Δυστυχώς εγώ σταματάω εδώ.

Έφτασα σε σημείο να βαριέμαι να παίξω.

Ότι πιο βαρετό - επαναλαμβανόμενο έχω παίξει.

Σε 10 λεπτά έχω ραντεβού να το πουλήσω σε ένα παιδί από εδώ μέσα.

Απλά κρίμα, μετά την υπερπαιχνιδάρα το Mafia 2 που το είχα λιώσει μας έδωσαν αυτήν την κουράδα (συγνώμη για την έκφραση).

Η ντροπή των Open world. Πήρα ένα πολύ καλό μάθημα για το Hype σήμερα που θα το θυμάμαι για πάντα.

Εψαχνα αυτο το ποστ.Μου γλιτωσες χρηματα ,thanks

• Like 1
Δημοσ.

Για ακόμα μια φορα αν και νομίζω παίζει τοίχος, για τόσο απλά πράγματα που βγαίνουν top στο google δεν χρειάζεται post, τουλάχιστον κανεις ένα search και άμα δεν βρείς τότε ρωτάς, δηλαδή πιο πολύ ώρα σου πήρε να γράψεις το post από το να κανεις το google search και ποσο μάλλον το ποτε κάποιος θα σου απαντήσει...ξεκολλα και απλά own it γιατί το μονο που καταφέρνεις με το cool υφάκι ενώ το ξες ότι έκανες πατάτα και προσπαθείς να την δικαιολογήσεις είναι να καταλήξεις στο ignore list. Φιλικά ;)

• Like 2
Δημοσ.

Έχω και Pc, παίζω και εκεί πολλά παιχνίδια και έτυχε το Mafia 3 να το παίξω σε Ps4.

Γνωρίζω ότι είμαι σε λάθος θέμα αλλά στο αντίστοιχο για κονσολες δεν βρήκα θέμα για το MAfia 3 και γουστάρω περισσότερο την παρέα εδώ.

Δεν ξέρω πως τον εννοείς τον τύπο.

Είμαι λάτρης και έχω λιώσει όλα τα παρόμοια παιχνίδια (GTA, Watch dogs και τα Mafia τα οποία συγκεκριμένα λάτρεψα και ειδικά το 2ο).

Αλλάζει κάπως ο τύπος από αυτά που ανέφερα;

Ωπα ,αλλαζει το θεμα τοτε.Σου αρεσε το watch dogs?Κατσε να το ξανασκεφτω για αγορα για το μαφια.

• Like 1
Δημοσ.

Για να τελειωνει το θεμα

εγραψες αυτο.

Καλησπέρα παιδιά! Επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω το mafia 3.θέλω να ρωτήσω 2 πράγματα. 1.το παιχνίδι όντως είναι κλειδωμένο στα 30 fps? Κ 2. Παίζει μέσω steam? Δλδ είναι άχρηστο το dvd κ χρειάζεται μόνο το κλειδί του παιχνιδιού? ?ευχαριστώ

Σου απαντησα αυτο οσον αφορα το τι παιζει με το παιχνιδι

Μπηκες στον κοπο να κοιταξεις απο περιεργεια τι γραφτηκε εστω στην προηγουμενη σελιδα?

και ακριβως πριν δωσεις αλλη απαντηση οσον αφορα την αλλη σου ερωτηση γραφτηκε αυτο

6 DVD έχει κουτάτο. 34 GB από τα 40 σου εγκαθίστανται και τα υπόλοιπα κατεβαίνουν από το Steam

Και για καποιο λογο μετα αρχιζεις τις ειρωνιες και τα ριχνεις και στους υπολοιπους που συμμετεχουν επειδη δεν εχουν ορεξη να απαντησουν κατι που εχει ηδη αναφερθει πανω απο 10φορες στα προηγουμενα σχολια

Οχι φίλε fulgore...δεν θα κάτσω να διαβάσω 30 σελίδες.

Αφού υπάρχει το Google να σβήσουμε το insomnia τότε....μάλλον αυτοί που δημιούργησαν το συγκεκριμένο forum δεν θα γνώριζαν ότι υπάρχει κ η μηχανή αναζήτησης....δεν το συνεχίζω φίλε fulgore καλημέρα

Παμε παρακατω.

Ωπα ,αλλαζει το θεμα τοτε.Σου αρεσε το watch dogs?Κατσε να το ξανασκεφτω για αγορα για το μαφια.

Εχε μονο στο νου σου οτι θα βγαλει και 3 story dlc(κοινως season pass)αρα το κοστος του παιχνιδιου ανεβαινει(εκτως αν βγει πολυ αργοτερα μια complete edition ή αν πεσει η τιμη του γρηγορα απο κλειδαδικο).

Για ακόμα μια φορα αν και νομίζω παίζει τοίχος, για τόσο απλά πράγματα που βγαίνουν top στο google δεν χρειάζεται post, τουλάχιστον κανεις ένα search και άμα δεν βρείς τότε ρωτάς, δηλαδή πιο πολύ ώρα σου πήρε να γράψεις το post από το να κανεις το google search και ποσο μάλλον το ποτε κάποιος θα σου απαντήσει...

Καποιοι νομιζουν οτι το Insomnia οσον αφορα το Pc gaming(ή και αλλα νηματα οχι μονο εδω)εχει εκατονταδες κοσμο που ασχολουνται οπως μεγαλυτερα site του εξωτερικου, και ξεχνανε(ή δεν γνωριζουν)οτι λιγοι ειναι αυτοι που γενικα ασχολουνται με νεες κυκλοφοριες παιχνιδιων εδω.

Γιαυτο και οπως αναφερθηκε σωστα προτεινεται το google ή μια μικρη ερευνα σε προηγουμενα σχολια πρωτα,γιατι να μην χρειαζεται να δινεται απαντηση απο τα λιγα ατομα που ασχολουνται στις ιδιες ερωτησεις συνεχεια. Αυτονοητα πραγματα που θα περιμενα να ειναι κατανοητα απο παλιο στο forum μελος που υποτιθεται γνωριζει την κατασταση...

• Like 2
Δημοσ.

Πωπωω...ναι έκανα μεγάλη πατάτα φίλε μου που μπήκα σε ενα forum κ ρώτησα....τραγικό λάθος δεν θα το ξανακάνω....είναι αυτό που έγραψα παραπάνω κάποιοι έχασαν την έννοια κ τη σημασία του forum. ..φιλικά.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...