Προς το περιεχόμενο

Mafia III

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω το mafia 3.θέλω να ρωτήσω 2 πράγματα. 1.το παιχνίδι όντως είναι κλειδωμένο στα 30 fps?

Μπηκες στον κοπο να κοιταξεις απο περιεργεια τι γραφτηκε εστω στην προηγουμενη σελιδα?

• Like 2
  • Απαντ. 857
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ μπορώ να πώ οτι το ευχαριστιέμαι το παιχνίδι, πολύ ωραίο story και μηχανισμοί. Σίγουρα τα γραφικά έχουν μια θολούρα που δεν μου αρέσει και  θα δοκιμάσω αυτό που πόσταρε ο φίλος Warhead, τα 30 fps δεν με πειράζουν αν και θα το ξεκλειδώσουν

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω το mafia 3.θέλω να ρωτήσω 2 πράγματα. 1.το παιχνίδι όντως είναι κλειδωμένο στα 30 fps? Κ 2. Παίζει μέσω steam? Δλδ είναι άχρηστο το dvd κ χρειάζεται μόνο το κλειδί του παιχνιδιού? ?ευχαριστώ

6 DVD έχει κουτάτο. 34 GB από τα 40 σου εγκαθίστανται και τα υπόλοιπα κατεβαίνουν από το Steam

Δημοσ.

Παλι καλα που εχουν χαρτη μεσα αλλα πραγματικα απαισια η κουτατη εκδοση.

6dvd και δεν υπαρχουν καν θεσεις για αυτα.Ειναι ολα σε μια....

Δημοσ.

Μπηκες στον κοπο να κοιταξεις απο περιεργεια τι γραφτηκε εστω στην προηγουμενη σελιδα?

Οχι φίλε fulgore...δεν θα κάτσω να διαβάσω 30 σελίδες. 

Ε αλιμονο .....

Βεβαια οπως παντα υπαρχει και ενα εργαλειο που λεγεται google και αν καποιος γραψει Mafia 3 30fps(αυτο δηλαδη που ρωτησες)του εμφανιζει αμεσως αυτο που ψαχνει/θελει https://www.google.gr/?gfe_rd=cr&ei=3tv4V7bLKsPb8AfN7aVA&gws_rd=ssl#q=mafia+3+30fps

Δουλεια μερικων δευτερολεπτων.....

• Like 3
Δημοσ.

Αφού υπάρχει το Google να σβήσουμε το insomnia τότε....μάλλον αυτοί που δημιούργησαν το συγκεκριμένο forum δεν θα γνώριζαν ότι υπάρχει κ η μηχανή αναζήτησης....δεν το συνεχίζω φίλε fulgore καλημέρα

Δημοσ.

Μου αρέσει που μπαίνεις στην διαδικασία να εξηγήσεις το αυτονόητο :D

Το αυτονοητο βασικα στην παραπανω ερωτηση θα ηταν οπως ειπα να κοιταζε ο καθε ενδιαφερομενος τις τελευταιες προσφατες σελιδες μηπως εχει ηδη ειπωθει αυτο που θελει να ρωτησει.Δεν ειπα να κατσει να παρει το νημα απο την αρχη αλλα τελος παντων.

Υπομονη για το patch για παραπανω fps(αν δεν βγαλει και αλλα προβληματα)αλλιως αναμονη για Price drop λογω και του season pass με τα story dlc που θα βγουν.

Δημοσ.

εβγαλε κ ο Κ-putt preset

https://sfx.thelazy.net/games/preset/6220/

Ωραίος, όπως πάντα, αλλά προσωπικά θα αυξήσω λίγο ακόμα το Lumasharpen.

Πέφτει το ΑΑ στο Low και καθαρίζει η εικόνα. Ελπίζω με το patch που θα βγει τώρα να δώσουν επιλογή να κλείσουμε εντελώς το ΑΑ και το CA.

Δημοσ.

Αφού υπάρχει το Google να σβήσουμε το insomnia τότε....μάλλον αυτοί που δημιούργησαν το συγκεκριμένο forum δεν θα γνώριζαν ότι υπάρχει κ η μηχανή αναζήτησης....δεν το συνεχίζω φίλε fulgore καλημέρα

δεν γνωριζα οτι το ινσομνια λειτουργει σαν μηχανη αναζητησης για μερικους εκμεταλευοντας καποιους αλλους και μαλιστα οι πρωτοι εχουν απαιτησεις απο τους δευτερους τις οποιες αν δεν τους απαντησουν αμεσα παρεξηγουνται κιολας....τι ν πεις καθε μερα μαθαινεις....

• Like 1
Δημοσ.

Απλά δεν απαντάς και αναγκάζονται να κάνουν αυτό που θα έπρεπε να είχαν κάνει από την αρχή (3 secs search). Επί του θέματος το preset τα σπάει, τόσο ασπρίλα ούτε FC4 :D

• Like 1
Δημοσ.

To παιχνιδι εχει καλυτερα γραφικα και τρεχει καλυτερα στα pc απο τις κονσολες(σε ενα καλο pc βεβαια) ακομα και σε αυτη την αθλια κατασταση που βρισκεται τωρα.

Μη παίρνεις και όρκο...

Μου αρέσει που μπαίνεις στην διαδικασία να εξηγήσεις το αυτονόητο :D

Ωραία, δηλαδή η διαφορά low-high είναι πως ο ήλιος είναι πιο φωτεινός  :rolleyes:

• Like 1
Δημοσ.

Αλεξανδρε πριν απαντήσεις διάβασε καλύτερα αυτο που γράφω!ευχαριστώ. ...κ επι του θέματος εδώ μέσα το insomnia υπάρχει για να γίνεται διάλογος για οποιοδήποτε ερώτημα....όποιος έχει την διάθεση βέβαια...όποιος δεν έχει κατανοήσει ακόμη την ύπαρξη των forum καλύτερα είτε να μην σχολιάζει είτε να αποχωρήσει από αυτά....η διαφορά ανάμεσα σε forum κ μηχανη αναζητησης ειναι πως η πρωτη δημιουργει αμεσο διαλογο κ αμεση απαντηση στο ερώτημα σου απο καποιον που το εχει παιξει κ όχι από το οποιοδήποτε site που μπορεί στο κάτω κάτω να επιδιώκει κ καποια δισφημιση για χ..ψ λόγους....αυτά από εμένα γτ η εξυπνάδα πάει σύννεφο εδώ μέσα....

Αλλά μόνο κ μόνο που κάποιοι γνωρίζουν την απάντηση στο ερώτημα μ....κ αντι να απαντήσουν με 2 λεξεις ειρωνευονται ανούσια μάλλον εχασαν την ουσία του forum. .....βλέπεις χρόνο για να ειρωνευτουν έχουν για απάντηση όμως όχι. ....τα συμπεράσματα δικα σας..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...