Προς το περιεχόμενο

Mafia III

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επίσης στα 30 locked πως είναι η αίσθηση; θα μπορέσουν άτομα με παλαιότερης γενιάς κάρτες 670/680/770 να το τρέξουν ή θα έχουμε βούτες ;

Καλά τι περιμένεις με κάρτες 5ετίας, να τρέχει ζάχαρη;

Δημοσ.

στα 30 locked πως είναι η αίσθηση;

Εξαρτάται από το πόσο ανέχεσαι το motion blur.

Με ανοικτό σε ψιλοξεγελάει, με κλειστό είναι σαν το Quantum Break στα 30...

Για το αν είναι επαναλαμβανόμενες οι αποστολές δε ξέρω, δεν έχω παίξει τόσο πολύ.

Ο κόσμος ζωντανός μου φαίνονταν στην αρχή όπως είχα γράψει, πλέον δεν είμαι σίγουρος γιατί έχω την αίσθηση ότι όλη η "ζωντάνια" βρίσκεται σε κτίρια και περιοχές που περιλαμβάνονται σε αποστολές μόνο.

Καλά τι περιμένεις με κάρτες 5ετίας, να τρέχει ζάχαρη;

Δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο από άποψη γραφικών, πιστεύω άνετα τρέχει. Ξέχνα το Mafia 2 που ήταν benchmark...

• Like 1
Δημοσ.

Τα sides είναι 100% repetitive, ο AJ παίζει πάνω από 10 ώρες και το μονο που διαφορετικό από "kill this" είναι "destroy that" και από ότι φαίνεται ισχύει.

http://thisgengaming.com/2016/10/06/mafia-3-review-ps4-a-boring-repetitive-experience/

Επίσης τα reflections are super fucked.

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς εγώ σταματάω εδώ.

Έφτασα σε σημείο να βαριέμαι να παίξω.

Ότι πιο βαρετό - επαναλαμβανόμενο έχω παίξει.

Σε 10 λεπτά έχω ραντεβού να το πουλήσω σε ένα παιδί από εδώ μέσα.

Απλά κρίμα, μετά την υπερπαιχνιδάρα το Mafia 2 που το είχα λιώσει μας έδωσαν αυτήν την κουράδα (συγνώμη για την έκφραση).

Η ντροπή των Open world. Πήρα ένα πολύ καλό μάθημα για το Hype σήμερα που θα το θυμάμαι για πάντα.

• Like 4
Δημοσ.

Το αστείο θα είναι να βγει το WD2 και να είναι κλάσεις ανώτερο...βασικά πρέπει να τρίβουν τα χερια τους τώρα στην ubisoft βλέποντας το uber fail.

κρατάνε αρκετά χαμηλό προφίλ στην ubi σε σχέση με το mafia και σε σχέση με το παρελθόν τους, λες να σοβάρεψαν;

Δημοσ.

Εμένα πάντως με φοβίζει αυτό.

Το παιχνίδι από ότι φαίνεται το δημιούργησαν με βάση τα 30fps και τώρα προσπαθούν να το πάνε στα 60.

Ελπίζω να το κάνουν σωστά ώστε να μην υπάρξουν άλλα προβλήματα.

Αφου την ps4 εκδοση εχεις(ενω σχολιαζεις σε pc θεμα και δεν το αναφερεις...)

Μαλλον ''δεν ειναι του τυπου''σου τετοια παιχνιδια :P

• Like 2
Δημοσ.

κρατάνε αρκετά χαμηλό προφίλ στην ubi σε σχέση με το mafia και σε σχέση με το παρελθόν τους, λες να σοβάρεψαν;

Δεν θα το έλεγα, έχουν βγάλει άπειρο video μέχρι στιγμής και έχουν μοιράσει σε παρα πολλούς youtubers το game για promotion, εκτος άμα εννοείς κάτι άλλο που δεν κατάλαβα.

Δημοσ.

Αφου την ps4 εκδοση εχεις(ενω σχολιαζεις σε pc θεμα και δεν το αναφερεις...)

Μαλλον ''δεν ειναι του τυπου''σου τετοια παιχνιδια :P

Έχω και Pc, παίζω και εκεί πολλά παιχνίδια και έτυχε το Mafia 3 να το παίξω σε Ps4.

Γνωρίζω ότι είμαι σε λάθος θέμα αλλά στο αντίστοιχο για κονσολες δεν βρήκα θέμα για το MAfia 3 και γουστάρω περισσότερο την παρέα εδώ.

Δεν ξέρω πως τον εννοείς τον τύπο.

Είμαι λάτρης και έχω λιώσει όλα τα παρόμοια παιχνίδια (GTA, Watch dogs και τα Mafia τα οποία συγκεκριμένα λάτρεψα και ειδικά το 2ο).

Αλλάζει κάπως ο τύπος από αυτά που ανέφερα;

Δημοσ.

Δεν θα το έλεγα, έχουν βγάλει άπειρο video μέχρι στιγμής και έχουν μοιράσει σε παρα πολλούς youtubers το game για promotion, εκτος άμα εννοείς κάτι άλλο που δεν κατάλαβα.

μάλλον εγώ δε τους έχω πάρει χαμπάρι τότε

Έχω και Pc, παίζω και εκεί πολλά παιχνίδια και έτυχε το Mafia 3 να το παίξω σε Ps4.

Γνωρίζω ότι είμαι σε λάθος θέμα αλλά στο αντίστοιχο για κονσολες δεν βρήκα θέμα για το MAfia 3 και γουστάρω περισσότερο την παρέα εδώ.

αφού μιλάνε εκεί συνέχεια για παιχνίδια κι εδώ μόνο για τεχνικά

Δημοσ.

μάλλον εγώ δε τους έχω πάρει χαμπάρι τότε

αφού μιλάνε εκεί συνέχεια για παιχνίδια κι εδώ μόνο για τεχνικά

Καλά δεν μιλάνε μόνο για τεχνικά. 

απαγορεύεται εδώ να πει κάποιος πως του φάνηκε το game;

Δημοσ.

Καλά δεν μιλάνε μόνο για τεχνικά. 

απαγορεύεται εδώ να πει κάποιος πως του φάνηκε το game;

κοροιδευτικά το είπα για τους gamers των κονσολών που λένε ότι ασχολούνται με την ουσία του παιχνιδιού και όχι με τα γραφικά και τα τεχνικά όπως οι χρήστες pc

πράγμα που φυσικά και δεν ισχύει και στο κονσολοτοπικό τα θέματα για παιχνίδια είναι γενικά λίγα

Δημοσ.

Τα περι κονσολας τα ανεφερα γιατι δεν εκανες καμια αναφορα στο παιχνιδι απο πλευρας πως τρεχει στην αρχη πραγμα που μου εκανε εντυπωση ,οχι κατι αλλο.

Επισης ο λογος που δεν εχει δικο του θεμα το παιχνιδι στις κονσολες ειναι γιατι πολυ απλα δεν τους ενδιαφερει το εν λογω παιχνιδι ή αυτους που ενδιαφερει ειναι πολυ λιγοι και κανενας τους δεν θελει να ανοιξει θεμα. Ουτε για BF υπαρχει θεμα,ουτε για τα περισσοτερα παιχνιδια που κυκλοφουν ή απλα οι περισσοτεροι ειναι αντικοινωνικοι και δεν εχουν ορεξη για κουβεντα/ανταλλαγη αποψεων παρολο που γραφουν σε forum :P

κοροιδευτικά το είπα για τους gamers των κονσολών που λένε ότι ασχολούνται με την ουσία του παιχνιδιού και όχι με τα γραφικά και τα τεχνικά όπως οι χρήστες pc

πράγμα που φυσικά και δεν ισχύει και στο κονσολοτοπικό τα θέματα για παιχνίδια είναι γενικά λίγα

Εχουν αλλες ασχολιες τωρα αυτοι γιατι γενικα και στο κεντρικο θεμα πιο πολυ ασχολουνται με το ps4 pro παρα με τα παιχνιδια που βγαινουν.....

Δημοσ.

Ξέχνα το Mafia 2 που ήταν benchmark...

What ? Benchmark το Mafia 2 ; Μόνο με τα PhysX(Που μόνο με NVIDIA τα ενεργοποιούσες) γινόταν βαρύ, κατά τα άλλα θυμάμαι με την GTX480 να βαράει 100+FPS στο in-game benchmark. Πάντως κρίμα για το παιχνίδι, το μόνο που τους ένοιαζε είναι να περάσουν το πως ταλαιπωρήθηκαν οι μαύροι και όχι να φτιάξουν ένα σωστό Mafia παιχνίδι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...