JohnTehGreek Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Οι αποστολές αλλάζουν ποτέ; Εντάξει στην αρχή γούσταρα αλλά παίζω από το Πρωι και από χθες και έχω αρχίσει να κουράζομαι... Το μόνο που κάνεις είναι να πηγαίνεις και να σκοτώνεις στόχους. Thats it. Τίποτα άλλο. Έχει παίξει κανείς περισσότερο να μου πει αν αλλάζουν οι αποστολές;
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δυστυχώς δεν αλλάζουν, το παιχνίδι είναι επαναλαμβανόμενο απ' ότι λένε. Mafia 3 Review (PS4) – A Boring & Repetitive Experience 5/10
JohnTehGreek Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Όχι ρε γαμώτο... Δεν πιστεύω ότι θα καταφέρω να το τερματίσω αν ισχύει. Πραγματικά είναι αρκετά κουραστικό.
dimitris21gr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Και το hype που είχα έπεσε κατακόρυφα. Skip λοιπόν και περιμένουμε Dishonored 2... Δεν είδαν τι έγινε με το arkham knight και τόλμησαν να βγάλουν game με 30 fps cap και τόσο broken?
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Το παραπάνω review που πόσταρα, είναι το πρώτο που κυκλοφόρησε και όλοι μιλάνε για clickbait και rushed review. Ο reviewer επιμένει ότι έχει το παιχνίδι εδώ και μέρες και πως τώρα αποφάσισε να το ανεβάσει μιας και τώρα κυκλοφόρησε το παιχνίδι, οι άλλοι τον κράζουν βέβαια λέγοντάς του ότι ούτε το IGN δεν πήρε review copy, άρα πως εσύ έχεις το παιχνίδι εδώ και μέρες. Θα δούμε και από τα υπόλοιπα reviews αν ισχύει το ''Repetitive & Boring'', αλλά και ο AngryJoe γι' αυτό το έκραζε στο stream του.
Jastonas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Θα την πω την κακία μου... αλλά η ιστορία έχει δείξει ότι όταν προσπαθείς να το παίξεις ευαισθητούλης και να βγάλεις κοινωνικά μηνύματα (που δεν αντιπροσωπεύουν καν την πραγματικότητα), και προσπαθείς περισσότερο να δείξεις "diversity", "inclusiveness", και λοιπές πολιτικά ορθά χαζομάρες, αντί για ουσία... το προϊόν χάνει την αξία του, και ο μόνος λόγος που παραμένει μετά είναι χάριν ακτιβισμού, και όχι ουσίας. Όταν κάνεις cast ανθρώπους βάση του χρώματος/σεξουαλικής προτίμησης/κτλ και όχι της ικανότητας, αυτά παθαίνεις. Κρίμα, μακάρι να μάθουν από τα λάθη τους. Θα το καταλάβει η τσέπη τους σίγουρα. 1
JohnTehGreek Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Πραγματικά δεν φαντάζεσαι τι ξενέρα έχω φάει αυτήν την στιγμή... Το παιχνίδι είναι αρκετά καλοφτιαγμένο, αλλά γιατί να είναι έτσι οι αποστολές του; Θα ήθελα ποικιλία όπως στο GTA V ή όπως το Mafia 2... Θα παίξω λίγο ακόμα αλλά έχω αρχίσει να σκέφτομαι το ενδεχόμενο να το τελειώσω το γρηγορότερο και το δώσω για κάτι άλλο.
Oroku Saki Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Αν εχει πολλη δραση θα μου αρεσει σιγουρα.
JohnTehGreek Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Μα ρε παιδιά να κάνω και μια ερώτηση; Αυτή η Hangar 13 (ο developer) από που ξεφύτρωσε; Το πρώτο τους παιχνίδι από ότι βλέπω είναι. Δηλαδή κανονικό πείραμα. Απορώ γιατί δεν ανέλαβε το Development η 2k Czech όπως στο υπεργαμάτο Mafia 2.
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Η 2K Czech ήταν αρχικά αλλά κάπου στράβωσε το πράγμα και το ανέλαβε η H13. Mafia III, the studio debut title, was officially teased by 2K on July 28, 2015, and was formally revealed at Gamescom 2015 with a cinematic trailer. 2K Czech had a supporting role in the game's development.
liakinen Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Διαβάζω ότι δεν έδωσαν ούτε καν review copies σε μεγάλα gaming site & περιοδικά και ότι πολλά reviews θα βγουν από βδομάδα μιας και μόλις σήμερα ξεκίνησαν να παίζουν το παιχνίδι. Μωρέ έχουμε ξεφύγει για τα καλά λέμε βρε ουστ. Τα σχόλια ότι το παιχνίδι στην ουσία είναι μία επανάληψη πληθαίνουν. Όποιος το παίζει να μας δώσει τα φώτα του. Επίσης στα 30 locked πως είναι η αίσθηση; θα μπορέσουν άτομα με παλαιότερης γενιάς κάρτες 670/680/770 να το τρέξουν ή θα έχουμε βούτες ;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Ως προς το framerate, ανακοινώθηκε πως ετοιμάζουν ήδη patch το οποίο -όπως διευκρίνισαν σήμερα- εφόσον εξελιχθούν ομαλά τα πράγματα θα ανέβει μέσα στο σαββατοκύριακο.
JohnTehGreek Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Ως προς το framerate, ανακοινώθηκε πως ετοιμάζουν ήδη patch το οποίο -όπως διευκρίνισαν σήμερα- εφόσον εξελιχθούν ομαλά τα πράγματα θα ανέβει μέσα στο σαββατοκύριακο. Εμένα πάντως με φοβίζει αυτό. Το παιχνίδι από ότι φαίνεται το δημιούργησαν με βάση τα 30fps και τώρα προσπαθούν να το πάνε στα 60. Ελπίζω να το κάνουν σωστά ώστε να μην υπάρξουν άλλα προβλήματα.
RPDrummer Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 θα μπορέσουν άτομα με παλαιότερης γενιάς κάρτες 670/680/770 να το τρέξουν ή θα έχουμε βούτες ; Μόλις εφαγα το 1ο πρώτο κρας στα 20 λεπτα παιχνιδιου. Με 270x που εχω, δεν εχω δει βουτες σε low - medium settings. Η κίνηση του παιχτη μου φαινεται πολύ βαρια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα