Oroku Saki Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Ο AJ ρίχνει τρελό κράξιμο στο live stream ειδικά ότι το game είναι repetitive af. Αυτος μονο κραξιματα ξερει να ριχνει για αυτο δεν ειναι να τον παιρνουμε στα σοβαρα.
Fulgore Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 για αυτο δεν ειναι να τον παιρνουμε στα σοβαρα. 7
liakinen Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 LOL Θα μου βγει το σπανακόρυζο από τα αυτιά. 2
Joe-4 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Καλά αυτό το white guilt των λευκών της Αμερικής το πληρώνει ο υπόλοιπος κόσμος που δεν είχε συμμετοχή. Αυτό που ελκύει τον κόσμο στο Mafia, είναι ταινίες με τεράστια απήχηση όπως Νονός, Goodfellas, (ακόμα και Sopranos για σειρές) που δεν ξαναβγαίνουν. Τι τους ήρθε να το κάνουν SJ συνονθύλεμα. 6
GIOVINCO Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Αν η λέξη ενοχλεί για λόγους υγείας σε προσωπικό, οικογενειακό, φιλικό επίπεδο πολλούς φίλους εγώ ζητώ ΣΥΓΝΩΜΗ. Οχι φιλε μου καμια σχεση και δε χρειαζεται να ζητας συγνωμη. Απλα δε μου καθεται καλα, αυτο. Παμε παρακατω 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Μονο εγω βλεπω μια χαρα τα γραφικα στις φωτο που ποσταρατε στις τελευταιες σελιδες? υγ. Psycho δεν μπορω να μην το πω, ειναι πολυ ενοχλητικα τα ποστ σου για καρκινους και για το λογο που εβαλαν μαυρο πρωταγωνιστη. Ο καρκινος δεν ειναι αστειο να γινεται παραλληλισμος με ενα κακο game και για το χρωμα του πρωταγωνιστη δεν καταλαβαινω το λογο που γινεται τοσος ντορος και καθονται οι ντιβελοπερς και δικαιολογουνται, μαφια υπαρχει και ρωσικη και ιταλικη και κινεζικη κλπ. Οσοι χαλιεστε μπορειτε να το παρετε απλα ως κατι φρεσκο στη σειρα. Τριτο σειρα game παλι με ιταλο? Ναι. Όσο για τα άλλα, εννοείται πάει στην ποιότητα των παιχνιδιών. Τώρα για τον μαύρο πρωταγωνιστή έχω πει κι' άλλες φορές ότι δεν θα με αποτρέψει από το να παίξω το παιχνίδι, αλλά δεν κολλάει σε Ιταλική μαφία μαύρος. Διότι απ' όσο ξέρω η Ιταλική μαφία είχε μόνο λευκούς. Έβαλαν μαύρο πρωταγωνιστή μόνο και μόνο για λόγους πολιτικής ορθότητας και τίποτα άλλο. Όπως έβαλαν μαύρο στο εξώφυλλο του BF1 κλπ. Γενικά το έχουν ξεφτιλίσει το θέμα, εδώ διάβασα ότι ο Iron Man έγινε μαύρο κοριτσάκι 12 ετών. Καλά αυτό το white guilt των λευκών της Αμερικής το πληρώνει ο υπόλοιπος κόσμος που δεν είχε συμμετοχή. Αυτό που ελκύει τον κόσμο στο Mafia, είναι ταινίες με τεράστια απήχηση όπως Νονός, Goodfellas, (ακόμα και Sopranos για σειρές) που δεν ξαναβγαίνουν. Τι τους ήρθε να το κάνουν SJ συνονθύλεμα. Έτσι ακριβώς. 1
Oroku Saki Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Ναι, οι developers φταίνε κατά κύριο λόγο αλλά και οι κονσόλες που είναι τόσο αδύναμες και έτσι οι devs αναγκάζονται να φτιάχνουν το παιχνίδι στα 30FPS(Physics tied to FPS κλπ). Αυτή η γενιά είναι πραγματικά καρκίνος του gaming. Πως έπρεπε να δείχνει το παιχνίδι. Καπως ετσι μπορει να δειχνει οταν με patch βγαλουν το 720 pupscale και παιξουμε σε κανονικο 1440p και αν βαλουν 4κ textures.
JohnTehGreek Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Λοιπόν έχω παίξει κανα 3ωρο. Φανταστικό παιχνίδι πραγματικά με βάζει για τα καλά στο κλίμα των ΗΠΑ την δεκαετία του 1960. Πολύ καλό Gameplay, γουστάρω πολύ την Stealth προσέγγιση σε μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού και το Shooting του αν και με φόβιζε αποδείχτηκε αρκετά τίμιο. Επίσης δεν ξέρω γιατί αλλά γουστάρω απίστευτα τον χαρακτήρα. Βεβαια συνάντησα μερικά ανόητα Bugs αλλά μάλλον επειδή δεν είχα περάσει το Day1 Patch. Συνεχίζουμε δυναμικά. Υ.Γ Έχει βρει κανένας την τελετή της ΚΚΚ; 2
Anuminas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 To gameplay δηλαδη δεν ειναι επαναλαμβανόμενο; υπάρχει ποικιλία στο τι μπορεις να κάνεις; Επισης επειδη πολλά λέγονται για οχι τοσο ζωντανο κόσμο οσο πχ ενος GTAV, εσύ τι πιστεύεις για αυτο μετά απο αυτές τι ώρες που έπαιξες; η οδήγηση καλή;
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Τι δουλειά έχει σε Mafia παιχνίδι η δυνατότητα να βλέπεις τους εχθρούς/αντικείμενα μέσα από τοίχους.. 2
JohnTehGreek Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 To gameplay δηλαδη δεν ειναι επαναλαμβανόμενο; υπάρχει ποικιλία στο τι μπορεις να κάνεις; Επισης επειδη πολλά λέγονται για οχι τοσο ζωντανο κόσμο οσο πχ ενος GTAV, εσύ τι πιστεύεις για αυτο μετά απο αυτές τι ώρες που έπαιξες; η οδήγηση καλή; Δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει μεγάλη ποικιλία. Αλλά σίγουρα δεν καταντάει κουραστικό. Έχει 2 ουσιαστικά επιλογές, είτε θα πας Stealth είτε θα βγάλεις ένα τουφέκι και θα τους πάρεις στο κυνήγι. Εγώ θεωρώ ότι ο κόσμος του είναι αρκετά ζωντανός. Σε αυτό βοηθάει και το ότι έχει αρκετά και διαφορετικά μεταξύ τους District αλλά και επίσης μια ωραία πινελιά είναι που βλέπεις την κακομεταχείριση των μαύρων εκείνη την εποχή. Τώρα συγκριτικά με το GTA δεν μπορώ να πω ακόμα. Η οδήγηση είναι τίμια. Θα έλεγα ότι μοιάζει αρκετά με του GTA IV. Είναι καλή για να σε πάει από το σημείο Α στο σημείο Β. Τίποτα παραπάνω. Τι δουλειά έχει σε Mafia παιχνίδι η δυνατότητα να βλέπεις τους εχθρούς/αντικείμενα μέσα από τοίχους.. Δεν έχω την παραμικρή ιδέα αλλά ούτε δίνω πολύ σημασία Εδώ πέρα στο AC syndicate οι χαρακτήρες γινόντουσαν αόρατοι να ούμε... 2
JohnTehGreek Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι άλλο; Έχει καταφέρει κανείς να βάλει κάποιο πτώμα στο πορτ παγκαζ; Με τα βασικά αμάξια σίγουρα δεν με αφήνει, μήπως θέλει κάποιο συγκεκριμένα;
bedazzled Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλά αυτό το white guilt των λευκών της Αμερικής το πληρώνει ο υπόλοιπος κόσμος που δεν είχε συμμετοχή. Αυτό που ελκύει τον κόσμο στο Mafia, είναι ταινίες με τεράστια απήχηση όπως Νονός, Goodfellas, (ακόμα και Sopranos για σειρές) που δεν ξαναβγαίνουν. Τι τους ήρθε να το κάνουν SJ συνονθύλεμα. Ούτε στην Αμερική είναι δίκαιο να το πληρώνουν όλοι... άλλο ο πλούσιος λευκός γαιοκτήμονας που είχε συμφέρον να σκλαβώνουν μαύρους και άλλο ο λευκός μεροκαματιάρης αγρότης. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2016 από bedazzled
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα