spartan29gr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Καπου ειδανε τα ματια μου οτι το παιχνιδι στο pc δεν θα τρεχει πανω απο τα 30 frames. Y.Γ Καλα ειδα τελικως. http://www.pcgamer.com/mafia-3-appears-to-be-locked-to-30fps-on-pc/ 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Για αυτό και το embargo υποθέτω...great.
Oroku Saki Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Το embargo ηταν για ολες τις εκδοσεις του παιχνιδιου οχι μονο για το pc.
nektarios_rs Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Καπου ειδανε τα ματια μου οτι το παιχνιδι στο pc δεν θα τρεχει πανω απο τα 30 frames. Y.Γ Καλα ειδα τελικως. http://www.pcgamer.com/mafia-3-appears-to-be-locked-to-30fps-on-pc/ Τουλάχιστον με αφορμή αυτό σταμάτησαν στο community hub να ασχολούνται με το ότι ο ήρωας είναι μαύρος και έχει γεμίσει ο κόσμος με θέματα τύπου "30fps lock???"
phanispal Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μιας και το θυμήθηκα, επειδή δεν έχω άποψη από πλευράς ιστορίας, έχει κάποια βάση η επιλογή έγχρωμου ως πρωταγωνιστή στη Μαφία;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μηπως επειδη ειναι πριν το release?και θα βγαλουν το κλασσικο day one patch?
nektarios_rs Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μιας και το θυμήθηκα, επειδή δεν έχω άποψη από πλευράς ιστορίας, έχει κάποια βάση η επιλογή έγχρωμου ως πρωταγωνιστή στη Μαφία; Σε σχέση με τα Mafia παιχνίδια, καμία βάση. Ειδικά όταν βλέπεις τον Vito από το προηγούμενο παιχνίδι να συνεργάζεται με τον πρωταγωνιστή του 3 που είναι έγχρωμος. Ένας Ιταλός μαφιόζος ήταν υπερβολικά ρατσιστής για να το κάνει κάτι τέτοιο. Όσον αφορά τη πλευρά των developer, υπάρχει βάση γιατί θέλουν να περάσουν ένα "κοινωνικό μήνυμα" σχετικά με το ρατσισμό που βίωνε κάποιος έγχρωμος εκείνη τη χρονική περίοδο. Διάβασε τη συνέντευξή τους εδώ και θα καταλάβεις. Προσωπική μου άποψη, δεκτό το κοινωνικό μήνυμα αλλά ας επέλεγαν κάποιο άλλο franchise. Το Mafia έχει συγκεκριμένο σκοπό ως franchise και δε χρειάζεται ούτε κοινωνικά-πολιτικά υπονοούμενα ούτε πολιτική ορθότητα. Βέβαια όποιος έχει εκφέρει παρόμοια άποψη για το παιχνίδι αυτόματα χαρακτηρίζεται ως ρατσιστής, οπότε... 4
Sprou Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Ειναι δυνατον να σας ενοχλει που ο πρωταγωνιστής ειναι εγχρωμος; Εχω ψιλοδιαβασει και προηγουμενα posts,σε τι επηρεάζει ακριβως; Δεν αποκαλω κανεναν ρατσιστη,ουτε ανηκω πουθενα,για τυχόν παρεξηγήσεις..
phanispal Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Εξαρτάται πώς το βλέπεις. Για κάποιον μπορεί να μην είχε διαφορά ακόμα και σκύλος να ήταν ο πρωταγωνιστής, αν μιλούσαμε για first person ας πούμε. Εμένα π.χ. με ενδιαφέρει το story. Και κάπως μου φαίνεται να ξεκινά με τέτοια βάση το game. Δεν είπα ότι με ενοχλεί. απλά μου φαίνεται κάπως.
zboocham404 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Επιβεβαιώνεται από πολλές πηγές ότι η pc έκδοση είναι όντως hard locked στα 30fps, με άλλα λόγια arkham knight 2.0 RIP Hangar13
nektarios_rs Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Ειναι δυνατον να σας ενοχλει που ο πρωταγωνιστής ειναι εγχρωμος; Εχω ψιλοδιαβασει και προηγουμενα posts,σε τι επηρεάζει ακριβως; Δεν αποκαλω κανεναν ρατσιστη,ουτε ανηκω πουθενα,για τυχόν παρεξηγήσεις.. Να ταααα.. αυτά ήθελα να αποφύγω...... Δε με ενοχλεί από φυλετικής άποψης, όπως δε με ενόχλησε στο San Andreas και όπως δε θα με ενοχλήσει το Watch Dogs 2. Με ενοχλεί σαν setting, σε ένα παιχνίδι που χτίστηκε γύρω από την Ιταλική μαφία και όλοι το αγάπησαν για αυτό, να κάνεις τέτοιου είδους αλλαγές για να περάσεις "ένα κοινωνικό μήνυμα". Το Mafia ως franchise δε νομίζω ότι έχει ανάγκη από κάτι τέτοιο.. Αν διαβάσεις προσεκτικά το προηγούμενο post μου το ίδιο πράγμα γράφω βέβαια... 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μήπως το lock στα FPS έχει να κάνει με το motion capture, δηλαδή παρόμοια περίπτωση με το LA Noire?
Oroku Saki Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Θα βγαλουν patch που να το ξεκλειδωνει. Α και το αλλο το μαθατε? Λενε πως η pc εκδοση ειναι μονο ο κωδικος στο κουτι και το παιχνιδι κατεβενει απο steam ολοκληρο. Οχι σαν το deus ex που εχει 5 dvd ολο το παιχνιδι μεσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα