Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Πάντως day one απλά δεν παίζει. Why not ; Η αλήθεια είναι ότι GTAV-ίζει πολύ το συγκεκριμένο και ίσως αυτό να μην αρέσει σε κάποιους.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 καλα ας καταφερει τα μισα απο αυτα που πετυχαινει αυτη η σειρα τοσα χρονια και θα μας αρεσει σε ολους!
phanispal Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Για μένα τα day one έχουν τελειώσει εδώ και πολλά χρόνια. Είναι αστείο, παλιά δεν υπήρχε η ενημέρωση που υπάρχει σήμερα, δεν ήξερες σχεδόν τίποτα για το παιχνίδι και σήμερα έχεις δει σχεδόν όλο το playthrough στο ΥΤ. Τότε έβγαιναν (και) παιχνιδάρες, σήμερα βγαίνουν πατάτες, μετριότητες ή καλά παιχνίδια με πολλά προβλήματα, που πρέπει να περάσουν 8 patches από πάνω τους για να στρώσουν. Day one patch, τι να λέμε τώρα.. Έκανα την απερισκεψία την τελευταία φορά με το Amnesia: AMFP και ακόμα τα κλαίω. Δεν πλήρωσα την παιχνιδάρα το TDD και πλήρωσα την πατάτα το AMFP. 6
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Αν μπορείς να κάνεις υπομονή, ακόμα καλύτερα. Προσωπικά, παιχνίδια που θέλω να τα παίξω τα θέλω day 1. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Ξαναπαίζω το story του GTA V να μπω στο κλίμα
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Νέες εικόνες από δέκα διαφορετικά districts: http://www.dualshockers.com/2016/09/03/mafia-iii-shows-the-ten-different-districts-of-new-boardeaux-in-new-screenshots/
Despotas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Πληροφορίες για τα DLC: http://www.polygon.com/2016/9/4/12794364/mafia-3-details-its-dlc-expansion-plans 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δύο ώρες gameplay(Χωρίς story spoilers): 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 lol στο 6:κάτι με τον φωτογράφο...τρελό AI το godfather μου θύμισε 1
JohnTehGreek Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Έχω ψηθεί άσχημα!!! Παρόλα αυτά δεν έχει τίποτα πρωτότυπο σαν παιχνίδι και βλέπω αρκετά πράγματα να τα έχει "δανειστεί" από το GTA αλλά ακόμα και από το Watch Dogs. Παρόλα αυτά Αμερική την δεκαετία του 60 (κάπου εκεί τέλος πάντων) απλά δεν χάνεται. Day One και ότι γίνει.
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 47 ευρώ από cdkeys.com η Deluxe που έχει και το Season Pass μιας και θα βγάλουν 3 διαφορετικά story DLCs.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα