gatokoritso Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Story δυνατό θέλω και ας είναι ηλίθιο το ΑΙ, έτσι και αλλιώς έχουμε συνηθίσει πλέον. oh yes.το τελος του 2 μου εχει μεινει καρφωμενο. εστω και λιγο να το φτασουν θα ειμαι χαρουμενη.
Stavrakas13 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Το τέλος δεν το ένωνε με το πρώτο Mafia στην ουσία?
fever25 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Το τέλος δεν το ένωνε με το πρώτο Mafia στην ουσία? Αν δεν κάνω λάθος, αναφορά στο πρώτο mafia γινόταν κατά τη διάρκεια του τίτλου και όχι στο τέλος...
Stavrakas13 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δεν θυμάμαι καθόλου, το πιο πιθανό είναι να έχεις δίκιο.
fever25 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δεν θυμάμαι καθόλου, το πιο πιθανό είναι να έχεις δίκιο. Από όσο είμαι σε θέση να θυμάμαι: Μία από τις αποστολές που αναλαμβάνει ο ήρωας του Mafia II είναι να δολοφονήσει τον ήρωα του Mafia I . Η μουσική μάλιστα κατά τη διάρκεια της αποστολής είναι από τον πρώτο τίτλο. Πρόκειται για τη δολοφονία με την οποία ουσιαστικά τελειώνει το πρώτο παιχνίδι. Ο ήρωας ποτίζει τον κήπο του, όταν δέχεται την "τιμωρία" για την προδοσία του don στο FBI. Αυτή την "τιμωρία" αναλαμβάνεις στον δεύτερο τίτλο.. 8
featherbrain Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Φαίνεται δυνατό! Ότι ξανά τερμάτισα το mafia 2, πραγματικά εξαιρετικό. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Πένα πένα, άντε να βγει.. https://www.youtube.com/watch?v=k065V4XLpvU https://www.youtube.com/watch?v=_gR3JJOZuBo 1
Bigi444444 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Εμένα, δεν ξέρω, για κάποιο λόγο δε μου βγάζει αίσθηση μάφια.Όσο καλό και να είναι/φαίνεται κάτι δε μου κάθεται καλά για να φέρει αυτό το όνομα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Το μόνο που με χαλάει προσωπικά είναι ο μαύρος πρωταγωνιστής, όχι πως έχω κάτι με τους μαύρους, απλά δεν κολλάει μαύρος σε Ιταλική μαφία. 2
Oroku Saki Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Ο ενας απο τους υπηρετες μου ο Xever ηταν μαυρος πριν μεταλλαχτει σε ψαρι . Οπως και ο επιστημονας Baxter Stockman πριν τον μεταλλαξω σε μυγα. Ουτε εγω εχω κατι με τους μαυρους. Χρειαζομαι καλους πολεμιστες . Αν ειναι μαυροι η ασπροι δεν εχει σημασια. Στο steam βλεπω παρα πολλοι λενε οτι δεν θα αγορασουν το παιχνιδι επειδη ο πρωταγωνιστης ειναι μαυρος. Αν ειναι δυνατον να κρινεις ενα παιχνιδι απο το τι χρωμα ειναι ο πρωταγωνιστης
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Μα δεν είναι θέμα ρατσισμού, απλά δεν κολλάει μαύρος σε Ιταλική μαφία. Εμένα προσωπικά δεν θα με εμποδίσει αυτό από το να το πάρω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα