Προς το περιεχόμενο

Mafia III

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 857
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Story δυνατό θέλω και ας είναι ηλίθιο το ΑΙ, έτσι και αλλιώς έχουμε συνηθίσει πλέον.

oh yes.το τελος του 2 μου εχει μεινει καρφωμενο.

εστω και λιγο να το φτασουν θα ειμαι χαρουμενη.

Δημοσ.

Το τέλος δεν το ένωνε με το πρώτο Mafia στην ουσία? 

Αν δεν κάνω λάθος, αναφορά στο πρώτο mafia γινόταν κατά τη διάρκεια του τίτλου και όχι στο τέλος...

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι καθόλου, το πιο πιθανό είναι να έχεις δίκιο.

Από όσο είμαι σε θέση να θυμάμαι: Μία από τις αποστολές που αναλαμβάνει ο

ήρωας του Mafia II είναι να δολοφονήσει τον ήρωα του Mafia I . Η μουσική μάλιστα

κατά τη διάρκεια της αποστολής είναι από τον πρώτο τίτλο.

Πρόκειται για τη δολοφονία με την οποία ουσιαστικά τελειώνει το πρώτο παιχνίδι.

Ο ήρωας ποτίζει τον κήπο του, όταν δέχεται την "τιμωρία" για την προδοσία του don

στο FBI. Αυτή την "τιμωρία" αναλαμβάνεις στον δεύτερο τίτλο..

• Like 8
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εμένα, δεν ξέρω, για κάποιο λόγο δε μου βγάζει αίσθηση μάφια.Όσο καλό και να είναι/φαίνεται κάτι δε μου κάθεται καλά για να φέρει αυτό το όνομα. 

Δημοσ.

Το μόνο που με χαλάει προσωπικά είναι ο μαύρος πρωταγωνιστής, όχι πως έχω κάτι με τους μαύρους, απλά δεν κολλάει μαύρος σε Ιταλική μαφία.

• Like 2
Δημοσ.

Ο ενας απο τους υπηρετες μου ο Xever ηταν μαυρος πριν μεταλλαχτει σε ψαρι . Οπως και ο επιστημονας Baxter Stockman πριν τον μεταλλαξω σε μυγα.  Ουτε εγω εχω κατι με τους μαυρους. Χρειαζομαι καλους πολεμιστες . Αν ειναι μαυροι η ασπροι δεν εχει σημασια. Στο steam βλεπω παρα πολλοι λενε οτι δεν θα αγορασουν το παιχνιδι επειδη ο πρωταγωνιστης ειναι μαυρος. Αν ειναι δυνατον να κρινεις ενα παιχνιδι απο το τι χρωμα ειναι ο πρωταγωνιστης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...