Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας εχω ενα προβλημμα με το καινουργιο pc.Μερικες φορες οταν παω να τον ανοιξω δεν λειτουργει η οθονη.Ο υπολογιστης ειναι ανοιχτος μεσα στα windows αλλα δεν βλεπω τιποτα.Δεν εχω αλλη οθονη συνδεδεμενη στον υπολογιστη.Το κλεινω και τον ξαναανοιγω και καποτε ανοιγει με 1 η 2 φορες.Πηγα στο BIOS και εβαλα να ψαχνει πρωτα την καρτα γραφικων στην θυρα pcie x16.Η μητρικη ειναι αυτη.Τον υπολογιστη τον εχω 3 μηνες.Θα διορθωθει με ενα BIOS update?

Δημοσ.

βλακεια εγραψα. ξαναψαχνω γιατι μαλλον κοιταζα λαθος μητρικη και ξαναρχομαι

Δημοσ.

Υπαρχει περιπτωσει να μην ειναι απο την μητρικη?Αν κανω bios update οι αλλαγες που ειχα κανει θα χαθουν η οχι?

Δημοσ.

Χτες είχα πάει σε γνωστό μου με παρόμοιο πρόβλημα αλλά πιο παλιό υπολογιστή.

Αυτό που μου είχε πει ότι του έκανε ήταν ότι ενώ άναβε η οθόνη μετά από μερικά δεύτερα του έκλινε.

Πήγα να το δω και ανακάλυψα ότι όντως τελικά η οθόνη του τα είχε φτύσει.

Με άλλη οθόνη όλα δούλευαν ρολόι.

Δοκίμασε εάν θες πρώτα με κάποια άλλη οθόνη μήπως είναι κάτι παρόμοιο.

Δημοσ.

Οταν λες ''δεν λειτουργει η οθονη'' τι εννοεις? Ειναι το power on της οθονης αλλα δεν δειχνει τιποτε, η αναβοσβηνει το φωτακι της σαν να μην παιρνει ρευμα?

Επισης σου βγαζει καποιο μυνημα η οθονη?

Δημοσ.

Η οθονη λειτουργει κανονικα.Τωρα απο εδω γραφω.Αλλα μερικες φορες οταν τον ανοιγω δεν κανει τιποτα και αναβοσβηνει το λαμπακι της οθονης.Μαλλον δινει ρευμα για οθονη σε αλλη θυρα αλλα δεν καταλαβαινω γιατι.Αφου δεν εχω συνδεσει αλλη οθονη.Εχω βαλει και απο το BIOS την επιλογη να ψαχνει για καρτα γραφικων απο την pcie x16 που εχω εκει την καρτα.

Δημοσ.

Φίλε μου, αν ακούς τα Windows να φορτώνουν κανονικά αλλά εσύ δεν έχεις εικόνα, μάλλον οθόνη είναι. Κάτι εκεί μέσα δεν δουλεύει καλά και θέλει 2-3 restarts για να πάρει μπρος.

Αλλά μόνο μια δοκιμή θα μας το επιβεβαιώσει. Συνέδεσέ την σε κάποιο άλλο PC και δες αν κάνει το ίδιο. Μετά κάνε το ίδιο και με την VGA (αν δουλέψει κανονικά η οθόνη). Αν είναι η οθόνη, λογικά με λίγα χρήματα ένας ηλεκτρονικός μπορεί να την φτιάξει (μακάρι να είναι κανας σκασμένος πυκνωτής).

Δημοσ.

Η οθονη εχει εγγυηση 2 χρονια και η καρτα 3 χρονια.Αλλα πως θα καταλαβω τη φταει?Δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι απο την μητρικη.Δηλαδη να μην δινει την εντολη να ξεκινηση απο την καρτα γραφικων?

Δημοσ.

Δοκίμασε αυτά τα 2 σε ένα άλλο PC που είναι και εύκολα και βλέπουμε. Αν μπουτάρουν κανονικά τα Windows (ακούς το Welcome Sound των Windows?) τότε δύσκολο ως απίθανο να είναι η ΜΒ

Δημοσ.

Η οθονη ειναι ενταξει.Δουλευει στο παλιο pc.Απ οτι βλεπω κι εγω καρτα γραφικων ειναι θα δοκιμασω με την παλια και θα σας πω.Μπορει να φταει και η θυρα pcie x16

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...