Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά θα κάνεις να αλλάξεις τις μνήμες σε κάποιες Low Profile μην έχεις θέματα στην περίπτωση που προσθέσεις και άλλα 2 κομμάτια αργότερα.

Βέβαια η evo είναι ψύχτρα σχεδιασμού μονού πύργου και αρκετά μαζεμένη. Δε νομίζω να έχεις θέματα αλλά καλό είναι να τις αλλάξεις.

Ετσι και αλλιώς διαφορές σε επιδόσεις δεν θα έχεις.

Δημοσ.

Νίκο (αν μου επιτρέπεις), το πρώτο σλοτ αχρηστεύεται με την evo, πολύ σωστή παρατήρηση. Αν ο φίλος επιμένει σε vengeance με τις χηλές ψύκτρες πρέπει ή να ανασηκώσει τον ανεμιστήρα ή να τον βάλει από την άλλη μεριά. Οπότε καλύτερα lp.

Δημοσ.

@Δεινόσαυρος Φυσικά και σου επιτρέπω. Το είπα με κάθε επιφύλαξη καθώς δεν έχω δουλέψει το cooler. Αλλά όπως σωστά ειπώθηκε και μετά και απο τον Thanos1972 δεν υπάρχει λόγος να πάει στις vengeance με τις ψύκτρες στυλ Φασούλας.

Δημοσ.

Οποτε να παω με την μνημη του Θανου και ειμαι κομπλε?Επισης λεω να παω με gigabyte αντι για club 3d στην καρτα γραφικων..

Δημοσ.

Nαι οντως και εδω και σε αλλο thread ευχαριστω πολυ παιδια αν εχετε να προσθεσετε-διορθωσετε κατι ευχαριστως :)

Δημοσ.

H dark knight είναι λίγο καλύτερη αλλά και η 212 θα σε καλύψει απόλυτα. Δεν χρειάζεται να δώσεις 20 ευρώ παραπάνω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...